Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2011 05 19, 09:10)
Man jei zmogus sako, kad sunku su pinigais, as neimu tikrai.O cia buvo taip-paklause apie kaina, pasakiau.Reakcija-"Oi, neee, mes va radom, kas uz 50 padaro, tik jie ta diena uzimti.Ir mums nereikia su PS tvarkyt, mes patys mokam, mums reikia tik zmogaus su geru fotiku, nes patys fotiko nepalaikysim ta diena"

smile.gif aš norėčiau pamatyti krikštynų foto už penkiasdešimt lt smile.gif
Atsakyti
Ačiū labai merginos už komentarus 4u.gif Išdege plėmai,nukapotos galūnės ir apdirbimas (ir dar ypač odos) - viską deduosi į galvą ir vėliau,gal ryt bandysiu prie kiekvienos foto dar pasėdėti ir padirbėti ir jei jau jūsų labai neužkrausiu tai vėl parodysiu - nes noriu pabandyti kitaip apdirbti blush2.gif modeliukui foto labai patiko ,tuom labai džiaugiuosi! Ir manau mes dar su ja padraugausim biggrin.gif

QUOTE(rG @ 2011 05 19, 06:57)

Ryt turėsiu fotosesiją, blyn, mąstau kaip klaidų nepasidaryt, gal kompą pasiimt, įsimesčiau keletą nuotraukų perržvelgt, nesimato fotoaparate niekada klaidų

na aš fotkinau apie 2,5val. - klaidų tikrai daug,bet jau pastebėjau kad kai kurias klaidas ir vietoje taisiau (na ten pradedam nuo pastoviai išlendančių daiktų iš galvos lotuliukas.gif ) blush2.gif bet aš tai prieš tai atvažiavau į vietą (dieną prieš ) - apžiūrėjau ,apmasčiau,pažiūrėjau koks apšvietimas tokiu laiku (bet aišku buvo apsiniukusi diena kai fotkinau),apmasčiau maždaug ką noriu ir kur nufotografuoti - tai viskas daug sklandžiau vyko blush2.gif tikiu ,kad pas tave viskas bus gerai 4u.gif

QUOTE(gizzy @ 2011 05 19, 08:04)
Labas rytas  smile.gif

Man labai faina tavo fs, tikrai labai graziu nuotrauku yra 

labai ačiū 4u.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 05 19, 08:26)

As sian pikta, einu flikran komentuot

lotuliukas.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 05 19, 09:04)
Maggie, labai faini autoportretai wink.gif Lb zavi tu  wub.gif

Kikirike, tikrai sauni PIRMA fotosesija, smagu, kad daug ka pati matai ir zinai, kaip kita karta keisti. Merginos jau issake kritika, tai nebesikartosiu wink.gif Tikiu, kad kuo toliau, tuo bus vis geriau wink.gif

ačiū 4u.gif tikrai stengsiuosi kitą kartą žyyyymiai geriau padaryti blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 19, 09:13)
o as vis po truputi tvarkau fotosesijos nuotraukas smile.gif

įspūdinga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 19, 08:20)

įspūdinga  bigsmile.gif

bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 19, 08:18)
smile.gif  aš norėčiau pamatyti krikštynų foto už penkiasdešimt lt  smile.gif

Aha, ir as biggrin.gif

Tu saunuole:)Dar su manim draugausi?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 19, 09:25)

nu rimtai,pamačiau nuotrauką ir pirmas įspūdis - wow 4u.gif nu taip viskas suderinta ir taip gerai pateikta bigsmile.gif man patinka tavo darbų stilistika 4u.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 05 19, 09:25)
Aha, ir as biggrin.gif
Tu saunuole:)Dar su manim draugausi?smile.gif

ačiū 4u.gif nu tai aišku ,kad draugausiu lotuliukas.gif ačiū už kritiką 4u.gif kitą kartą bus tikrai geriau,dabar išbandžiau modeliuką ,žinau jos galimybės,jos nusiteikimą ir norą - taip kad kitą kartą kitokią biškuti stilių imsim blush2.gif gal ką nors įdomiau blush2.gif nes dabar žiūriu į foto,ir man kažkaip pradeda rodytis banalu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 19, 08:29)
nu rimtai,pamačiau nuotrauką ir pirmas įspūdis - wow  4u.gif nu taip viskas suderinta ir taip gerai pateikta  bigsmile.gif man patinka tavo darbų stilistika  4u.gif

Labai aciu wink.gif per daug giri, bet kaip malonu lotuliukas.gif wub.gif 4u.gif
pati matau kiek daug klaidu padariau, kad daug progu neisnaudojau doh.gif fotosesijos vidury isvis buvo apemus panika, nes vis nusokdavo fokusas ir nesupratau, kas vyksta. tikrinau ir visus nustatymus, atrodo viskas gerai, o fokusas pvz 5 nuotraukose is eiles nusokes doh.gif jau galvojau apsiverskiu, surinksiu manta ir eisiu namo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 19, 08:26)
Nesutariau, baik tu biggrin.gif  biggrin.gif Mergaite isivaizduoja, kad fotografas tai durnelis su geru fotiku, kuris tik paspaudines migtuka uz 50 lt 100 foto ir atiduos zalias jiems, nes jie "patys moka dirbti su PS" lotuliukas.gif Tai butu juokinga, jei nebutu graudu.Paaiskinau, kad fotografuoja NE fotikas biggrin.gif

Labai negrazu is jusu puses... galejote bent pasiulyti pradziai nuotrauku skaiciu pamazinti, arba kokio kompromiso paieskoti, arba pasakyti is karto, kad nesutinkate uz mazesne suma fotografuoti
Atsakyti
QUOTE(Saldu444 @ 2011 05 19, 08:41)
Labai negrazu is jusu puses... galejote bent pasiulyti pradziai nuotrauku skaiciu pamazinti, arba kokio kompromiso paieskoti, arba pasakyti is karto, kad nesutinkate uz mazesne suma fotografuoti

Jus pati pasaket, kad norit 100 nuotrauku.Ir kad mano siuloma kaina(beje tikrai juokinga) jums netinka, ir kad norit uz 50.Jus negerbiat musu darbo.Paskaitykit, ka raso mergaites, eikit i kitas temas-ar uz 50 litu jus gausit geras foto?Nebent jus butumet iskart mandagiai pasakius, kad neturit pinigu.Bet is musu susirasinejimo padariau isvada, kad jums fotografas-tik balvonas su brangiu fotoaparatu, kuris mygtukus spaudineja.Ir kuriam pagarbu numest 50 litu.

Merginos, stabdykit mane, asssssss tuoj imsiu kandziotis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 19, 09:48)

Merginos, stabdykit mane, asssssss tuoj imsiu kandziotis biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

aha, pasijuokėm iš siūlomos kainos ir užteks smile.gif Nors, pilnai tikiu, kad yra fotografuojančių krikštynas už penkiasdešimt lt. Taip pat tikiu, kad yra tokių, kuriuos už tokią kainą darytos atitinkamos foto tenkina. Tad, kiekvienam savo ir tiek.
Atsakyti
Vanilla, foto superine wub.gif tik man truputi fontanas blasko, tai as ji mazinciau biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 19, 08:13)
o as vis po truputi tvarkau fotosesijos nuotraukas smile.gif
Turi problemų su fonu biggrin.gif Bet šiaip paantrinsiu - įspūdingaaa bigsmile.gif bigsmile.gif

tikiu ,kad pas tave viskas bus gerai  4u.gif 
Kažin unsure.gif Modelio nemačius (įsideda kabes kita dieną, net neprasidėčiau šiuo metu, nes laiko neturiu dar vis), vietos nemačius, oras neaišku koks bus, slinksim link jūros ir ieškosim "ko nors" biggrin.gif Ai velniop, aš neišgyvenu, bent mergaitei kelios nuotraukos būtų, o sau dar prisigaudysiu smile.gif

QUOTE(Saldu444 @ 2011 05 19, 08:41)
Labai gražu ir smagu, kad pasidalina patyrimais, nes galima iš anksto nuomonę susidaryti, kas dar neturi patirties, o Jūs apskritai gėdos neturit ir daugiau nėra ką kalbėt, ką parodo ir Jūsų pasirodymas šioj temoj doh.gif biggrin.gif Ką Jūs sau leidžiat, manot, kad čia kas nors Jus palaikys? biggrin.gif Turbūt neįsivaizduojat kaip yra nelengva fotografuoti. Kitas reikalas - jei pinigų neturit, čia kas antra sutiktų, jei šaila būtų, bet veikiausiai čia Jūsų vertinimo reikalas, kas tikrai kelia erzelį.
Atsakyti
Alabama, laikau tave, laikau smile.gif)))

Isvis, as nesuprantu, ko cia pyktis ir pradet kazkokias diskusijas. Jums pasake kaina, kuri jums netinka, toj vietoj manau galima ir atsisveikint wink.gif Juk atejusi i parduotuve ir pamaciusi preke, ivertinat kaina ir jei jums tinka perkat, jei netinka, apsisukat ir iseinat
Atsakyti