Ačiū labai merginos už komentarus
Išdege plėmai,nukapotos galūnės ir apdirbimas (ir dar ypač odos) - viską deduosi į galvą ir vėliau,gal ryt bandysiu prie kiekvienos foto dar pasėdėti ir padirbėti ir jei jau jūsų labai neužkrausiu tai vėl parodysiu - nes noriu pabandyti kitaip apdirbti
modeliukui foto labai patiko ,tuom labai džiaugiuosi! Ir manau mes dar su ja padraugausim
QUOTE(rG @ 2011 05 19, 06:57)
Ryt turėsiu fotosesiją, blyn, mąstau kaip klaidų nepasidaryt, gal kompą pasiimt, įsimesčiau keletą nuotraukų perržvelgt, nesimato fotoaparate niekada klaidų
na aš fotkinau apie 2,5val. - klaidų tikrai daug,bet jau pastebėjau kad kai kurias klaidas ir vietoje taisiau (na ten pradedam nuo pastoviai išlendančių daiktų iš galvos
)
bet aš tai prieš tai atvažiavau į vietą (dieną prieš ) - apžiūrėjau ,apmasčiau,pažiūrėjau koks apšvietimas tokiu laiku (bet aišku buvo apsiniukusi diena kai fotkinau),apmasčiau maždaug ką noriu ir kur nufotografuoti - tai viskas daug sklandžiau vyko
tikiu ,kad pas tave viskas bus gerai
QUOTE(gizzy @ 2011 05 19, 08:04)
Labas rytas
Man labai faina tavo fs, tikrai labai graziu nuotrauku yra
labai ačiū
QUOTE(Alabama @ 2011 05 19, 08:26)
As sian pikta, einu flikran komentuot
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 19, 09:04)
Maggie, labai faini autoportretai
Lb zavi tu
Kikirike, tikrai sauni PIRMA fotosesija, smagu, kad daug ka pati matai ir zinai, kaip kita karta keisti. Merginos jau issake kritika, tai nebesikartosiu
Tikiu, kad kuo toliau, tuo bus vis geriau
ačiū
tikrai stengsiuosi kitą kartą žyyyymiai geriau padaryti
Papildyta:
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 19, 09:13)
o as vis po truputi tvarkau fotosesijos nuotraukas
įspūdinga