Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2011 05 18, 23:14)
O saunuole kokia:)

Klausykit, uz krikstynas 100 sutvarkytu nuotrauku nori moketi 50 litu, ar tai normalu? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

o tai uz kiek sutaret? manau, geriausia kaina ir foto skaiciu aptart is anksto smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 18, 22:09)
na va,mano pirmoji fs  blush2.gif labai lauksiu jūsų kritikos  4u.gif jei nesunku ir turit laiko-užsukite  4u.gif

http://www.flickr.co...57626751077366/

Man labai faina tavo fs, tikrai labai graziu nuotrauku yra smile.gif

QUOTE(Ievukis @ 2011 05 18, 23:11)

Tikrai labai smagu, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Žinokit mane tokie nuotraukų skaičiai glumina. Kur jas dėt??? 50 maksimumas doh.gif O iš šventės - 20 iki soties, jei be visokių "istorijų", čia gali tęst iki begalybės.

Aišku aš be patirties, bet tvarkant nuotraukas juk gali įsivaizduoti tą skaičių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 19 gegužės 2011 - 07:14
Sveikinimai Kirai ir Ievukiui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 19, 07:02)
o tai uz kiek sutaret? manau, geriausia kaina ir foto skaiciu aptart is anksto smile.gif

Nesutariau, baik tu biggrin.gif biggrin.gif Mergaite isivaizduoja, kad fotografas tai durnelis su geru fotiku, kuris tik paspaudines migtuka uz 50 lt 100 foto ir atiduos zalias jiems, nes jie "patys moka dirbti su PS" lotuliukas.gif Tai butu juokinga, jei nebutu graudu.Paaiskinau, kad fotografuoja NE fotikas biggrin.gif

QUOTE(rG @ 2011 05 19, 07:13)
Žinokit mane tokie nuotraukų skaičiai glumina. Kur jas dėt??? 50 maksimumas  doh.gif  O iš šventės - 20 iki soties, jei be visokių "istorijų", čia gali tęst iki begalybės. 

Aišku aš be patirties, bet tvarkant nuotraukas juk gali įsivaizduoti tą skaičių...

Aga, vartotojiskumas rules.Is vestuviu praso po 400, 500 nuotrauku.Pypt, as net savo vestuviu tiek nepajegciau perziuret foto, man 50 butu per akis.
As sian pikta, einu flikran komentuot biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 19, 07:26)
Nesutariau, baik tu biggrin.gif  biggrin.gif

Šaunuolė Tu 4u.gif Ir taip jau fotografija laikoma žaidimu.
Atsakyti
Maggie, labai faini autoportretai wink.gif Lb zavi tu wub.gif

Kikirike, tikrai sauni PIRMA fotosesija, smagu, kad daug ka pati matai ir zinai, kaip kita karta keisti. Merginos jau issake kritika, tai nebesikartosiu wink.gif Tikiu, kad kuo toliau, tuo bus vis geriau wink.gif
Atsakyti
Alabama, tavo vietoje paklausčiau ar nereikia tai šeimai primokėti, už tai, kad būtent tavęs paprašė už penkiasdešimt lt. nufotografuoti krikštynas. Na tokia garbę, reik juk atsilyginti biggrin.gif
Nors žiūrint kaip vyko visos derybos. Jei matyčiau, kad visai žmonės neturi pinigų, visai neimčiau ir nemokamai nufotografuočiau, arba paimčiau tuos siūlomus penkiasdešimt.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 19, 08:06)
Alabama, tavo vietoje paklausčiau ar nereikia tai šeimai primokėti, už tai, kad būtent tavęs paprašė už penkiasdešimt lt. nufotografuoti krikštynas. Na tokia garbę, reik juk atsilyginti  biggrin.gif
Nors žiūrint kaip vyko visos derybos. Jei matyčiau, kad visai žmonės neturi pinigų, visai neimčiau ir nemokamai nufotografuočiau, arba paimčiau tuos siūlomus penkiasdešimt.

Man jei zmogus sako, kad sunku su pinigais, as neimu tikrai.O cia buvo taip-paklause apie kaina, pasakiau.Reakcija-"Oi, neee, mes va radom, kas uz 50 padaro, tik jie ta diena uzimti.Ir mums nereikia su PS tvarkyt, mes patys mokam, mums reikia tik zmogaus su geru fotiku, nes patys fotiko nepalaikysim ta diena"
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 18, 22:14)
O saunuole kokia:)

Klausykit, uz krikstynas 100 sutvarkytu nuotrauku nori moketi 50 litu, ar tai normalu? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Čia jie? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 19, 08:10)

Neee biggrin.gif
Atsakyti
o as vis po truputi tvarkau fotosesijos nuotraukas smile.gif
user posted image
Atsakyti