Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 18, 22:46)
nu prasinešiau pas tave biški biggrin.gif

aš pagaliau per nežinau kiek menesių, gal per kokius 3 mėn, išfotkinau 36 kadrų juostelę  thumbup.gif  užsisakiau skanerį, turėčiau savaitės gale, arba kitos savaitės pradžioj gauti  thumbup.gif  tai tikiuosi bus ką parodyt iš 3 mėn fotkinimo  lotuliukas.gif

nu jo,jau tikrai prasinešiai lotuliukas.gif ačiūūū 4u.gif
lauksim tavo foto - ir pinhole nepamirš 4u.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 18, 22:48)
nu faktas, kad ne aš šitam forume kritiškiausia biggrin.gif

kritika gerai ,tik svarbu joje nesusipainioti lotuliukas.gif ačiū ir už tavo komentarus 4u.gif

prašom kas netingit ir kas norite ką nors paskalpuoti pas mane į flickr - yra ten ką veikti lotuliukas.gif

dar trumpai apie fotosesija..laikas - rytas, oras - lietus ir apsiniaukus be jokios saulės lotuliukas.gif ir dar kelios foto pastogėje fotkinta ax.gif
Atsakyti
Ieskau megejo ar pradedancio fotografo krikstynu ceremonijai baznycioje iamzinti Kaune.
Atsakyti
Kaip nudziugau wub.gif http://fotokudra.lt/index.php
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 05 18, 22:11)

O saunuole kokia:)

Klausykit, uz krikstynas 100 sutvarkytu nuotrauku nori moketi 50 litu, ar tai normalu? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 18, 21:54)

dar trumpai apie fotosesija..laikas - rytas, oras - lietus ir apsiniaukus be jokios saulės  lotuliukas.gif ir dar kelios foto pastogėje fotkinta  ax.gif

tai kodel taip isdege daug kur, ka naudojai? reflektoriu? kaip fotkini jpg ar raw? viska gal nustatineji pati manual?
Kelias pakomentavau, man labaisia užkliuvo apdirbimas neatrodo kad buvo apsiniauke, i saulėta diena man panašiau
Papildyta:
neišsiturėjau ir liežuvis kad atsirišo smile.gif)))

QUOTE(Ievukis @ 2011 05 18, 22:11)

sveikinu

QUOTE(Alabama @ 2011 05 18, 22:14)
O saunuole kokia:)

Klausykit, uz krikstynas 100 sutvarkytu nuotrauku nori moketi 50 litu, ar tai normalu? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

man nelabai, bet kad jau prakalbom gal pakalbam apie sumas kokias imat ir panašiai jei nesinori rašyt veišai tai gal bent i AZ brūkšteltumėt
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 05 18, 23:11)

cia tavo?? bigsmile.gif SVEIKINUUUU 4u.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 05 18, 23:16)
tai kodel taip isdege daug kur, ka naudojai? reflektoriu? kaip fotkini jpg ar raw? viska gal nustatineji pati manual?
Kelias pakomentavau, man labaisia užkliuvo apdirbimas neatrodo kad buvo apsiniauke, i saulėta diena man panašiau
Papildyta:
neišsiturėjau ir liežuvis kad atsirišo smile.gif)))
sveikinu
man nelabai, bet kad jau prakalbom gal pakalbam apie sumas kokias imat ir panašiai jei nesinori rašyt veišai tai gal bent i AZ brūkšteltumėt

reflektorius buvo beveik visur,fotkinau jpg,nes su raw dar nedraugauju,bet matau kad reiks draugauti...
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 18, 22:30)
cia tavo??  bigsmile.gif SVEIKINUUUU  4u.gif
reflektorius buvo beveik visur,fotkinau jpg,nes su raw dar nedraugauju,bet matau kad reiks draugauti...

tikrai pabandyk tad gal patiks,nieko ten sudėtingo nėra, pažiūrėk čia manau pakankamai aiškiai parodyta. o reflektoriu turbut per arti turėjai, bent jau taip spėju
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 18, 23:34)
tikrai pabandyk tad gal patiks,nieko ten sudėtingo nėra, pažiūrėk čia manau pakankamai aiškiai parodyta. o reflektoriu turbut per arti turėjai, bent jau taip spėju

ačiū labai 4u.gif na relfektorių teko su kojom ar dar kuom laikyti lotuliukas.gif tai jo, tikrai arti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 05 18, 23:11)

Sveikinu 4u.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 05 18, 23:14)
Klausykit, uz krikstynas 100 sutvarkytu nuotrauku nori moketi 50 litu, ar tai normalu? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

nenormalu unsure.gif

P.S vis Kirą noriu pasveikint su dienos foto, fokūdroje , tik nikas pasikeitęs tai vis nepagaunu 4u.gif
Atsakyti
Keliu kritikai smile.gif ar labai trukdo čia kojytė, ar palikt geriau g.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikinu, Ievute smile.gif
Ir Kira šaunuolė! smile.gif
Magie, labai graži esi wub.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 05 18, 18:33)
Laba, pagaliau namuose namučiuose. Geeeeeeeeeeeeeeeeera

Kitą kart perspėk, o tai galvojau, gal supykai, gal kas nutiko ir pan biggrin.gif Pasigedau biggrin.gif

Ryt turėsiu fotosesiją, blyn, mąstau kaip klaidų nepasidaryt, gal kompą pasiimt, įsimesčiau keletą nuotraukų perržvelgt, nesimato fotoaparate niekada klaidų schmoll.gif Ir kai psuspėti viską neįsivaizduoju, va pora kart dariau ir 2 val kaip 15 min. atrodo doh.gif
Atsakyti