Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

dziustik, labai grazi mergyte, akys nuostabios smile.gif Saulyte kiek negrazius seseliukus meta ir nuotraukos gal kiek per geltonos...
Puikus modeliukas fotopakankinimams wink.gif

Ačiū smile.gif Bandau toliau kankint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 05 18, 13:53)
calmly
user posted image

sadly.1

Gėris.
Norisi abiejų akių fokuse, nu, bet vistiek liux.
Atsakyti
matau,kad tylite,tai tada metu vieną foto iš mano pirmos fotosesijos -prašom skalpuoti lotuliukas.gif

user posted image

daugiau bus kai visas pabaigsiu tvarkyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 18, 20:52)
matau,kad tylite,tai tada metu vieną foto iš mano pirmos fotosesijos -prašom skalpuoti  lotuliukas.gif

daugiau bus kai visas pabaigsiu tvarkyti  blush2.gif

labai gražų modelį fotografavai. Fainos spalvos. Galėjo visas fonas būti tik plytų. Tos durys tai neįsipaišo.
Aš tyliu, nes po atostogų vienkiemyje praradau kalbos dovaną smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 18 gegužės 2011 - 20:23
QUOTE(Yvette @ 2011 05 18, 21:20)
labai gražų modelį fotografavai. Fainos spalvos. Galėjo visas fonas būti tik plytų. Tos durys tai neįsipaišo.

ačiū,modeliukas begalo gražus ir kantrus blush2.gif kažkas sakė bijo pasiūlyti fotkinti,o aš pasiūliau,na negatvėje sustabdžiau,bet žmogus labai nedaug pažįstamas ,bet labai faina mergina thumbup.gif
dėl fono...poto prisiminiau kad aplamai plytos netinka kaip fonas (mums taip studijose sakė) doh.gif daug klaidų padariau,bet ir ištikro daug ir pačioje vietoje pasitaisiau,tai manau jau galvoje kažkas yra ,ne vien tuščia puodynė blush2.gif jau neužilgo baigsiu viską tvarkyti tai daugiau įmesiu į flickr blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 18, 21:24)
ačiū,modeliukas begalo gražus ir kantrus  blush2.gif kažkas sakė bijo pasiūlyti fotkinti,o aš pasiūliau,na negatvėje sustabdžiau,bet žmogus labai nedaug pažįstamas ,bet labai faina mergina  thumbup.gif
dėl fono...poto prisiminiau kad aplamai plytos netinka kaip fonas (mums taip studijose sakė)  doh.gif daug klaidų padariau,bet ir ištikro daug ir pačioje vietoje pasitaisiau,tai manau jau galvoje kažkas yra ,ne vien tuščia puodynė  blush2.gif jau neužilgo baigsiu viską tvarkyti tai daugiau įmesiu į flickr  blush2.gif

o kodėl taip griežtai, plytos kaip fonas netinka?
Atsakyti
Užeinu, paskaitau ir patyliu, kažkokie nekalbadieniai, nepykit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 18, 21:33)
o kodėl taip griežtai, plytos kaip fonas netinka?

na dabar nepasakysiu,pagal tekstura man rodos ten aiškino g.gif na kad jos ten nekudišnos labai lotuliukas.gif na aš taip griežtai tos taisyklės nesilaikau,bet man rodos šiuo atveju ji pasiteisino,reikėjo imti kitą fono,bet kadangi foto yra nemažai,tai gal kas nors geriau bus blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 18, 21:41)
Užeinu, paskaitau ir patyliu, kažkokie nekalbadieniai, nepykit ax.gif

nu merginos, tik susiruošiu ką nors parodyti ,o jūs mat nekalbadieniai doh.gif
Atsakyti
Kikirike kakta peršviesta, ir šiaip, mačiau šnd milijoną kart gražesnių už šitą 4u.gif nu net nepalyginamų cool.gif rodyk tuos perliukus grait! biggrin.gif

o dėl plytų.... net nuėjau į flickr pažiūrėt portretų su plytom pas kitus žmonės, tai iš tiesų daugeliu atvėju pasiteisina tavo ta pasakyta teorija, kad plytos kaip antras planas netinkamas.. per sunkus tas fonas, per margas, net nežinau.. aišku išimčių būna biggrin.gif mityse stovi čia iš sm kažkurios fotosesija buvo su raudonom plytom, ar prie pastato, ar prie sienos ten fotkinta, labai gražu ten viskas buvo smile.gif ir apranga suderinta smile.gif žodžiu, jau nusigrybavau ne į temą turbūt biggrin.gif
Atsakyti
na va,mano pirmoji fs blush2.gif labai lauksiu jūsų kritikos 4u.gif jei nesunku ir turit laiko-užsukite 4u.gif

http://www.flickr.co...57626751077366/
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 18, 21:09)
na va,mano pirmoji fs  blush2.gif labai lauksiu jūsų kritikos  4u.gif jei nesunku ir turit laiko-užsukite  4u.gif

http://www.flickr.co...57626751077366/

nu prasinešiau pas tave biški biggrin.gif

aš pagaliau per nežinau kiek menesių, gal per kokius 3 mėn, išfotkinau 36 kadrų juostelę thumbup.gif užsisakiau skanerį, turėčiau savaitės gale, arba kitos savaitės pradžioj gauti thumbup.gif tai tikiuosi bus ką parodyt iš 3 mėn fotkinimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 18, 22:46)
nu prasinešiau pas tave biški biggrin.gif

nu faktas, kad ne aš šitam forume kritiškiausia biggrin.gif
Atsakyti