Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Dalyja @ 2011 05 13, 10:44)

man antra graži... Su šviesa visai nemoku dirbt, niekaip nepagaučiau taip.. Spalvos mielos.
Atsakyti
QUOTE(sakgintare @ 2011 05 13, 11:56)
Nu po daug daug bandymu bandau detis ND2

antrojoje nuotrauko fokusa pametei rolleyes.gif
Atsakyti
ačiū kas pastebėjot ir pakomentavot 4u.gif bet vat jaučiasi, kad Gotte pati fotografuoja ir jau pozavusi yra, ji žino kaip atsiėsti, kur ranką padėti, natūraliai kažkaip jai gavosi thumbup.gif

QUOTE(*monikute* @ 2011 05 13, 10:04)

Na, o aš pirmą kartą gyvenime fotografavau leliuką  bigsmile.gif  gan įdomu buvo  ax.gif  žinau kai kurias klaideles  blush2.gif  bet visgi pirmas kartas ir dar mokausi  ax.gif

man tikrai gražu, gal tik truputį kažkoks bluras krito į akis, gal čia actionas uždėjo g.gif einu dar į flickr pakomentuosiu atskirai.

QUOTE(sokejuke86 @ 2011 05 13, 10:43)
jei kam Vilniuje pasifotkinti gamtoje prireiks šviesiaplaukės pusiau garbanės irgi kreipkitės į mane, visai smagu būtų pabandyti gamtoje pasifotografuoti ir pati norėčiau pabandyti kitas merginas paforografuoti 4u.gif

truputį su mb ir šokame, ebt taip mėgėjiškai pramoginius, irgi jei kam prireiktų, gal įtikinčiau mb papozuot g.gif

sudomino bigsmile.gif aš dar pagalvosiu ta tema kažką, duosiu žinią smile.gif

Atsakyti
Dalyja man asmeniškai labai gražus saulės zuikutis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 13, 11:01)
wow  blush2.gif  nerealu gauti tokisu žodžius iš tokio žmogaus flirt.gif

Nu čia dabar biggrin.gif

QUOTE(o la la la @ 2011 05 13, 11:01)
Sveikutes smile.gif

Ikisau trumpam nosiuka.

Kišk ilgiau, trūksta Tavęs.

QUOTE(Zirzė @ 2011 05 13, 11:03)
antrojoje nuotrauko fokusa pametei rolleyes.gif

Kad lyg yra? Į tuos du lapukus, puikiai matosi tų lapukų karpyti kraštai...Arba aš kažko nedamatau
lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 13, 12:07)
Nu čia dabar  biggrin.gif

na kai lygiuojiesi į tam tikrus žmones, o jie tave pagiria tai būna labai gera flirt.gif
va rolleyes.gif

Bet kaip jūs telpate kambariuose su tais 50-tukais g.gif aš tai jau mūrijausi į sieną kaip tik begalėjau doh.gif čia buvo fotografuota kambaryje ant lovos ir langas labai nepatogioje fotografavimui vietoje, todėl buvo sunku nutaikyti ir kad šviesa būtų ten kur reikia ir kad viskas tilptų į kadrą biggrin.gif žodžiu uždusus laksčiau aplink tą lelių lotuliukas.gif gerai,kad jis toks ramus buvo hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 13 gegužės 2011 - 11:11
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 13, 12:07)
Dalyja man asmeniškai labai gražus saulės zuikutis  wub.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 13, 12:02)
man antra graži... Su šviesa visai nemoku dirbt, niekaip nepagaučiau taip.. Spalvos mielos.

Ačiū flirt.gif
Šiaip nėr labai sudėtinga, tik reik pabandyt mirksiukas.gif
Tik klausimas iškilo: aš neturiu UV filtro ar nieko baisaus nenutiks objektyvui ar fotkio matricai ar dar kažkam, fotkinant taip rieš saulę? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 13, 12:07)

Kad lyg yra? Į tuos du lapukus, puikiai matosi tų lapukų karpyti kraštai...Arba aš kažko nedamatau
lens.gif

apie kokius lapukus cia rasai? g.gif as apie Sakgintares 2ND g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 13, 11:33)
apie kokius lapukus cia rasai? g.gif as apie Sakgintares 2ND g.gif

aa, maniau Tu apie Dalyjos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 05 13, 11:01)
Sveikutes smile.gif

Kaip Tu sveika? Kaip 2.gif ? smile.gif

Olialia (čia jaustukas, ne kreipinys biggrin.gif ), niką pakeitė biggrin.gif Kaip Jums mano nikas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 13 gegužės 2011 - 12:30
nu rodau kelias savo darytas nėštukines, jei leisit smile.gif doh.gif įjunkau smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

dar viena kabo kitoj temoj ir viena kūdroj, čia nespaminsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 13 gegužės 2011 - 12:31
QUOTE(sayonara @ 2011 05 13, 12:30)

antra wub.gif
Tsakant pavydu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 13 gegužės 2011 - 12:41