Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

m ir b Jūsų pokalbį paslėpiau, nes mergaitė labai jautri ir savimi nepasitikinti - tikrai nerizikuosiu, nenoriu, kad užkompleksuotų blush2.gif niapykit 4u.gif
QUOTE(sayonara @ 2011 05 17, 19:30)
kas fotkinat juosta, padarykit kolegėms paslaugą - pafotkinkit baltą lapą arba sieną, nuskenuokit ir išsiuntinėkit, kad norinčios grūdo galėtų užsidėti sluoksnį ant skaitmeninių foto, natūraliau atrodys smile.gif

Jo, geras, aš irgi norėčiau, tik kol kas neįsivaizduoju kaip tuos sluoksnius daryt laugh.gif kliedžiu gal jau pora mėnesių, o kaip nėr laiko, taip nėr. Žodžiu šią savaitę baigiu darbus, jau net kaulus skauda nuo sėdėjimo prie kompo (iki rugsėjo ilsiuosi ir skiriu laiką sau bigsmile.gif ), dar birželį sesiją ištveriu ir bus čiki smile.gif Dar vaikui kibinimat ausų uždegimas su visokiais priedais - slogom ir t. t. , nu žodžiu biškį pavargau jau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 17 gegužės 2011 - 22:40
Na, va, atsilabinu ir tuo pačiu drįstu tiem kas nematė - nekritikuotiną (labiau dedikaciją norėjau parodyt tiems, kurie nepasitiki savo vizija smile.gif )

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 17 gegužės 2011 - 23:23
QUOTE(sayonara @ 2011 05 17, 19:30)
kas fotkinat juosta, padarykit kolegėms paslaugą - pafotkinkit baltą lapą arba sieną, nuskenuokit ir išsiuntinėkit, kad norinčios grūdo galėtų užsidėti sluoksnį ant skaitmeninių foto, natūraliau atrodys smile.gif

Nu ir is kur tokios genialios mintys bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif Fotkinu ir taip ir taip, kartais ant skaitmenos taip noriu faina gruda uzmesti, bet va nieks neatsoja juostois grudo...O cia tai bent mintis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2011 05 18, 00:52)
Nu ir is kur tokios genialios mintys bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Fotkinu ir taip ir taip, kartais ant skaitmenos taip noriu faina gruda uzmesti, bet va nieks neatsoja juostois grudo...O cia tai bent mintis thumbup.gif

man kadaise šį triuką papasakojo geras žmogus smile.gif pati nebandžius, bet paskui esu dar kažkur girdėjus, kad tokiu būdu grūdą skolinasi ant skaitmeninių kadrų smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
QUOTE(sayonara @ 2011 05 18, 06:32)
man kadaise šį triuką papasakojo geras žmogus smile.gif pati nebandžius, bet paskui esu dar kažkur girdėjus, kad tokiu būdu grūdą skolinasi ant skaitmeninių kadrų smile.gif

As cia kaip is giedro dangaus aisku.... bet kokia superine mintis bigsmile.gif Niekada nebuciau sugalvojusi doh.gif As irgi tokio lapo noreciau, jeigu susiorganizuosit ax.gif 4u.gif
Papildyta:
Tiesa, merginos, parduodu helios objekyva ir adapteri NIKON'ui, gal kas ieskot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 05 18, 06:32)

Pasibandymui su rezultato pvz. ir instrukcija pirmakarčiams, triukšmelis čia. Laukiantiems tobulo triukšmo, šis, nors ir netobulas, pakankamai geras treniruotėms smile.gif

Scans from Holga 120 film negatives

1950s film negative

Holga film texture
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 18 gegužės 2011 - 08:52
QUOTE(Saulės pūga @ 2011 05 18, 09:32)
Pasibandymui su rezultato pvz. ir instrukcija pirmakarčiams, triukšmelis čia. Laukiantiems tobulo triukšmo, šis, nors ir netobulas, pakankamai geras treniruotėms smile.gif

1950s film negative

Holga film texture

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2011 05 18, 08:32)

1950s film negative

Holga film texture

ak, paskutinis tobuliausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2011 05 18, 06:42)
Labas rytas  smile.gif

As cia kaip is giedro dangaus aisku.... bet kokia superine mintis  bigsmile.gif Niekada nebuciau sugalvojusi  doh.gif As irgi tokio lapo noreciau, jeigu susiorganizuosit  ax.gif  4u.gif
Papildyta:
Tiesa, merginos, parduodu helios objekyva ir adapteri NIKON'ui, gal kas ieskot  smile.gif

Aš gal noriu. smile.gif Ar jis tinka D700 Nikonui? Ką dar turėčiau žinoti, pirkdama tokį objektyvą? Visiškai nieko apie tai nesuprantu. Ar jis turi kokius skaičiukus?

QUOTE(Saulės pūga @ 2011 05 18, 08:32)
Pasibandymui su rezultato pvz.

Nors aš su nepažystamais atsargi, bet eikš, spustelėsiu už tokius linkus friends.gif Ačiūūūū
Atsakyti
gal noretu kuri mergina rytoj nuo 17val ar veliau pasifotografuot? reikia tokios, kuri nebijo fotiko, gali atsipalaiduot, jaucia savo kuna ir jo nebijo smile.gif man reikia isfotkinti juostele + butu ir skaitmeniniu kadru. Vilnius, jei ka smile.gif

Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 18, 10:36)
gal noretu kuri mergina rytoj nuo 17val ar veliau pasifotografuot? reikia tokios, kuri nebijo fotiko, gali atsipalaiduot, jaucia savo kuna ir jo nebijo smile.gif man reikia isfotkinti juostele + butu ir skaitmeniniu kadru. Vilnius, jei ka smile.gif

As vat sekmadieni busiu...
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 18, 12:41)
As vat sekmadieni busiu...

eeee, butu gerai.. tik nzn ar as sugebesiu grizt.. iki kada sekmadieni busi?
Atsakyti