Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Bizyte man antroji labai miela 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 05 17, 16:07)

man abi patiko, bet ypač pirmoji wub.gif spalvomis, šviesa, modeliuko žavumu. mačiau flickr'e, norėjau pakomentuot, t.y. išreikšti susižavėjimą, tačiau žodinė forma "kaip gražu" jau buvo pavartota, todėl nieko originalaus nesugalvojusi taip ir nerašiau. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 17, 16:36)
Pažiūrėkit, kokie medžiai gavosi

tapybiški bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 17 gegužės 2011 - 18:21
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 16, 20:19)

visų pirma siena ar langas už moters nugaros ten išdege, negražu, norėtusi ir spalvos ryškesnė gal, kitos kėdės atlošas dešinej nereikalingas. Šiaip nedėkingai pasirintas sviesos šaltinis nes veidas ryškiai buvo tamsoje tai šviesinai o tai nesuteikia veidui gražumo. Čia tik mano nuomonė smile.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 05 17, 06:15)

Alexso, pritariu, kad isdegimai uz nugaros kazkiek trukdo ir kadravimas kazkoks keistas  g.gif reikejo gal tau paeit daugiau i kaire

Dėkui merginos 4u.gif Tik norėjau paklausti, ar jūs programiškai išdegimus pamatėt, ar iš akies nustatėt? mirksiukas.gif
Šviesą spec taip pasirinkau ir kadravimas būtent toks kokio norėjau. smile.gif Aš čia norėjau jos bruožus ir raukšleles labiau akcentuoti, dėl to veidas tamsesnėje pusėje. Aišku geriausiai raukšlėms išryškinti yra šoninis apšvietimas, bet aš tokio varianto norėjau.

QUOTE(sayonara @ 2011 05 17, 06:12)
laba diena, ignoruokit, jei kas, ale palandžiosiu.. patinka man veiksmas smile.gif
o jei taip?

spalvotą, manau, irgi galima buvo gelbėt, bet, mano galva, gautųsi gelbėjimo rezultatas, o ne gera foto, o jb, rodos, puikiai atrodo. ką aš matau? gražią moterį, kurios veido šviesa nebeapšviečia. ant stalo gvazdikai - bet tikriausiai nebe jai. šalia kėdė. tuščia.

man praktiškai nė vienos detalės nėra nereikalingos - tai kalbanti foto. ir ne tik todėl, kad aš gera baisiai ir panorau ką nors rasti šioje foto smile.gif

Na man toks JB baltas variantas nelabai gaunasi, gerai čia gylis jaučiasi. Ačiū labai. 4u.gif Sutinku su tavimi 200 procentų, man nuotrauka turi kalbėti.

QUOTE(joreta @ 2011 05 17, 06:27)
Labas rytas,

Alexo nuotraukoj matau gražią moterį, tik man spalvota labiau..., o sayonaros aprašymas labai papildo šią nuotrauką  ax.gif

Smagu, kad patiko, labai ačiū. 4u.gif

QUOTE(rG @ 2011 05 17, 06:59)
Tik nespalvota. Iš kart say aprašyta nuotaika pasiteisina. Super

Man patinka veidas ypač kaip Say JB padarė, tik aplinka įgauna tokio keisto triukšmo. Ko gero būtų čia neprošal grūdas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2011 05 17, 19:08)
<...>tik aplinka įgauna tokio keisto triukšmo. Ko gero būtų čia neprošal grūdas. mirksiukas.gif

o tai triukšmas ne tas pats kas grūdas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 05 17, 17:23)
o tai triukšmas ne tas pats kas grūdas? smile.gif

Nevisai.
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2011 05 17, 18:08)
Dėkui merginos 4u.gif Tik norėjau paklausti, ar jūs programiškai išdegimus pamatėt, ar iš akies nustatėt? mirksiukas.gif
Šviesą spec taip pasirinkau ir kadravimas  būtent toks kokio norėjau. smile.gif Aš čia norėjau jos bruožus ir raukšleles labiau akcentuoti, dėl to veidas tamsesnėje pusėje. Aišku geriausiai raukšlėms išryškinti yra šoninis apšvietimas, bet aš tokio varianto norėjau.
Na man toks JB baltas variantas nelabai gaunasi, gerai čia gylis jaučiasi. Ačiū labai. 4u.gif  Sutinku su tavimi 200 procentų, man nuotrauka turi kalbėti.
Smagu, kad patiko, labai ačiū. 4u.gif
Man patinka veidas ypač kaip Say JB padarė, tik aplinka įgauna tokio keisto triukšmo. Ko gero būtų čia neprošal grūdas. mirksiukas.gif

aš ir dėjau triukšmo šiek tiek. gaila, mano turimas actionas pagedęs, o kitam laiko neturėjau, tai tik noise ir užmečiau, daugiau rankom pamakalavau.

kas fotkinat juosta, padarykit kolegėms paslaugą - pafotkinkit baltą lapą arba sieną, nuskenuokit ir išsiuntinėkit, kad norinčios grūdo galėtų užsidėti sluoksnį ant skaitmeninių foto, natūraliau atrodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 05 13, 21:44)
Ar vertos sios nuotraukos kazkiek demesio bent?

visai nieko, o ir jb gerulis wink.gif

QUOTE(dosa @ 2011 05 14, 18:04)
O siandien dariau autoportreta progini-nekritikai

Su gimtadieniu! geru kadru! smile.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 05 15, 23:04)
Na pirmas mano pabandymas su nestuke

o ir neprisviles visai. man spalvine gama patinka smile.gif

QUOTE(pandre @ 2011 05 16, 00:00)
atnesu pora nuotraukyciu...laukiu pasisakant ka nors apie jas

siuzetas gal ir ne itin, bet vertimas i jb visai neblogai. aga, numargino g.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 05 16, 12:46)
Fototechnika iš meeto  . na spėkitas kas kurios yra 
teko ir man pačiupinti ir netgi pafotkinti su tokia technika -ačiū  bigsmile.gif įdomu ar kas ten gausis 

ogo, kiek grazuoliuku turit thumbup.gif

QUOTE(Miss K @ 2011 05 16, 20:42)
Anadien fotografavau rugių lauke - nugi koks malonumas! Vos išlindau iš ten, ale mano šuo nusprendė nusiaubti šalia esantį šparagų lauką, tai nešiau kudašių, kol kokios policijos mums neiškvietė. Nu bet vis tiek - nerealus malonumas ten fotografuoti! Mažesnis malonumas dabar tas nuotraukas perrinkinėti, na bet pradžiai šį tą parodysiu:

ir as megstu laukuos pagulinet. turiu kelias is va tokiu rugiu biggrin.gif siaip visai nieko si foto. del sviesumo , tai man sviesi, bet as siaip esu megeja nutamsinnt, tai manes neklausyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 05 17, 19:30)

kas fotkinat juosta, padarykit kolegėms paslaugą - pafotkinkit baltą lapą arba sieną, nuskenuokit ir išsiuntinėkit, kad norinčios grūdo galėtų užsidėti sluoksnį ant skaitmeninių foto, natūraliau atrodys smile.gif

Aš jau tokio noriu smile.gif Ei, menininkės, auuuu smile.gif

Dar noriu helioso... ax.gif Antajo, ar būni pas mus? Ar tiktų man ant Nikono? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dziustik @ 2011 05 16, 22:51)
Ir kelios nuotraukytės kritikai, kad padegę  matau 

modeliukas tiesiog fantastika. tu ji dar pamucyk wink.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 05 16, 22:57)
labai gražiai fiksavom viską ir visas ir vieną kitą

geras. koks smagus mytas. va tokiais momentais pasigailiu, kad is vln issikraustem verysad.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 05 17, 07:12)
laba diena, ignoruokit, jei kas, ale palandžiosiu.. patinka man veiksmas
o jei taip?

turejau alexoso sitata, bet pratryniau netycia, tad cia parasysiu biggrin.gif
jb man patinka, bet si karta as uz spalvas. man ta foto ir spavota "sneka" ir net daugiau tongue.gif siaip as gi visad megeja jb buvau, bet paskutinis vaikiukas gimdamas man daug spalvu inese . kuo pati labai stebiuos

QUOTE(bizyte @ 2011 05 17, 15:07)
aš savaitgalį mačiau labai gražią šviesą, tai kad puoliau fotkint...bet kadangi čia mano vaikas, tai matyt tik man gražu . bet šviesa vistiek nereali buvo, o dar obelis ir lazdynas fone....

pirma man labiau. tik sviesesnes gal noretus? g.gif
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 17, 15:36)
Pažiūrėkit, kokie medžiai gavosi

mhm, geruliai drinks_cheers.gif

Papildyta:
o dabar siaip parasinesiu biggrin.gif

matau, reflektoriu masiskai perkat?! kazi, o neitu tokiam gaut tik tasiuko? lotuliukas.gif nes nu nudanginau kazkur. issiziojus visai as kartais biggrin.gif dabar net pasiimt kazkur beda doh.gif

tiesa, Frederika, tave dar pasveikint bais noriu. dziaugiuos uz tave wink.gif

o as sugalvojau, kad visai man jau ne tik rankos, bet ir akys fotkinimui atshipo lotuliukas.gif tad uzsiemiau apie kompozicija vel paskaityt. nu gal po truuteli pageres? unsure.gif
Atsakyti
dėlioju toliau nuotraukas, čia su nėriniu
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2011 05 17, 22:12)

geras. koks smagus mytas. va tokiais momentais pasigailiu, kad is vln issikraustem  verysad.gif

matau, reflektoriu masiskai perkat?! kazi, o neitu tokiam gaut tik tasiuko?  lotuliukas.gif nes nu nudanginau kazkur. issiziojus visai as kartais  biggrin.gif dabar net pasiimt kazkur beda  doh.gif

tikrai smagus thumbup.gif nu tai kaip suprantu netoli vln esi,taigi galim susiorganizuoti blush2.gif
dėl maišiuko - na gal ir buna ,reikia paieškoti lotuliukas.gif
Atsakyti
dar kelios foto iš meeto
http://www.flickr.co...57626736958236/
Atsakyti