Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Oh, na ir užsakymas... Aš tokį reflektorių irgi turiu.. dar nė kart nepanaudojau- nėr kas palaiko... unsure.gif JIs toks nemažas labai biggrin.gif

Viena kritikai:

user posted image

Rankų choreografija,žinau, labai labai nepatikti.. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 17 gegužės 2011 - 13:42
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 17, 14:37)

Viena kritikai:

kaip ir tau, ranku sudejimas cia nepatinka, ir aplamai, man sioji nieko nesakanti, o va toji Flircke man patinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 17, 13:37)
Oh, na ir užsakymas... Aš tokį reflektorių irgi turiu.. dar nė kart nepanaudojau- nėr kas palaiko...  unsure.gif JIs toks nemažas labai  biggrin.gif

Viena kritikai:
]

Rankų choreografija,žinau, labai labai nepatikti..  schmoll.gif

man aplamai nepatinka ši nuotrauka unsure.gif spalvos gražios, bet daugiau nežinau, nieko ji nesako.. unsure.gif nu bet čia gal tik man taip atrodo, kitos gal ką daugiau pasakys smile.gif
Atsakyti
nu va smile.gif O man ji patinka..Nieko ji ir nebando sakyti, tiesiog moters buvimas gamtoje, vasara, vasariška suknelė, žali lapeliai smile.gif Jokios užslėptos minties.. Bet rankos man labai labai kerta.
Dėkui, merginos už nuomones. Dar lauksiu... Nors iš tiesų, nežinau ar labai čia ką galima pakomentuot.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 17, 15:26)
nu va smile.gif O man ji patinka..Nieko ji ir nebando sakyti, tiesiog moters buvimas gamtoje, vasara, vasariška suknelė, žali lapeliai smile.gif Jokios užslėptos minties.. Bet rankos man labai labai kerta.
Dėkui, merginos už nuomones. Dar lauksiu... Nors iš tiesų, nežinau ar labai čia ką galima pakomentuot.. unsure.gif

man tai susikuprinimas jauciasi. nematau as atsipalaidavimo ar buvimo gamtoj. nors geletumai tai grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 17, 13:37)

Man cia labai nuliudusi motera, kuriai reikejo pabuti vienai ir kuri nenori savo liudesiu dalintis su kitais.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 17, 15:32)
man tai susikuprinimas jauciasi

pritariu smile.gif

aš savaitgalį mačiau labai gražią šviesą, tai kad puoliau fotkint...bet kadangi čia mano vaikas, tai matyt tik man gražu blush2.gif bet šviesa vistiek nereali buvo, o dar obelis ir lazdynas fone.... rolleyes.gif
user posted image

user posted image

daugiau flickre.
Atsakyti
Dar va viena:

user posted image

Pažiūrėkit, kokie medžiai gavosi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 17 gegužės 2011 - 15:37
Laukine, o koks F paskutinėj įkeltoj?
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 05 17, 16:07)

daugiau flickre.

spalvos tai tikrai labai fainos, sakyciau, kad ruduo, ne pavasaris smile.gif
Atsakyti
žožiu, kam reikės tas flicrėj pamatys, visos pabėgo, matyt išsigando biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 17 gegužės 2011 - 16:09
Reflektorių karštinė tongue.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 17, 12:37)
Viena kritikai:

Rankų choreografija,žinau, labai labai nepatikti..  schmoll.gif

Rankos- spėju, kad žieda laiko, mąsto, galvoja...
man tas medžio kamienas kazkaip ne vietoj, gal pritupus kitaip žiūrėtusi... bet neesmė jis smile.gif

Antroji įdomi, medžiai tikrai gražiai žiūrisi.

QUOTE(rG @ 2011 05 17, 14:51)

Su 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kritikai ir 2 grupės pratesimui ax.gif

user posted image

kad ir su atverta diafragma fotografavau fono neišplovė kiek norėjau unsure.gif ir apdirbimas, kadravimas... nežinau kas negerai unsure.gif čia karpyta, tad yra aplink vietos, kitokiu kadru, bet va neišryskėja tas moteru sedejimas kartu ir vaiku žiūrėjimas. Kai turėsiu daugiau laiko įkelsiu daugiau. blush2.gif
Atsakyti