Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

lotuliukas.gif oi negaliu nugriusiu tuoj nuo kedes lotuliukas.gif prisimenu ta momenta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 05 17, 00:01)
lotuliukas.gif oi negaliu nugriusiu tuoj nuo kedes  lotuliukas.gif prisimenu ta momenta lotuliukas.gif

geras epizodas lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras vaizdelis iš šalies buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o dar ir mano sugebėjimas - jau geriau užfiksuosiu jūsų reakcija nei gaudysiu reflektorių lotuliukas.gif bet ištikro matyt automatiškai pasispaudė mygtukas foto doh.gif
Atsakyti
hah.gif hah.gif hah.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 17, 00:12)

nu man kažkodėl per penkias minutes smegenyse susikalkuliavo suma aparatūros ant mano kaklo ir peties ir nepuoliau stačia galva paskui reflektoriu...tai aš greit atidaviau merginom ir tada bėgau į tą kryptį kuria pradėjo plaukti tas reflektorius,kažkaip viską greit susizgribau ir net šaką iš kažkur susigaudžiau ir sužvejojau reflektorių lotuliukas.gif

beje,daugiau meeto foto flickr ,tik ten tų merginų kurios sutikimą davė,nes dar kelias kitų turiu,tik nežinau ar galiu dėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 05 16, 23:01)

Ausys neraudonuoja? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 16 gegužės 2011 - 23:43
QUOTE(rG @ 2011 05 17, 00:42)

aš irgi jai norėjau tą sakyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 05 17, 00:42)

Stebiu flirt.gif jau miegot norejau eit lotuliukas.gif
Atsakyti
oij prisijuokiau iš myyto fotkių lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Smagiai pasimytinot lotuliukas.gif

QUOTE(Miss K @ 2011 05 16, 12:42)
Anadien fotografavau rugių lauke - nugi koks malonumas! Vos išlindau iš ten, ale mano šuo nusprendė nusiaubti šalia esantį šparagų lauką, tai nešiau kudašių, kol kokios policijos mums neiškvietė. Nu bet vis tiek - nerealus malonumas ten fotografuoti! Mažesnis malonumas dabar tas nuotraukas perrinkinėti, na bet pradžiai šį tą parodysiu:

Kritikai, ypač domina, ar ne per tamsu 4u.gif

Labai grazios spalvos, noreciau ir as tokiam lauke pafotografuoti bigsmile.gif tik gal man noretusi, kad siek tiek daugiau tu rugiu matytusi ax.gif bet siaip labai grazu, taip gaivu bigsmile.gif

gavau siandien nauja objektyva, is tos laimes pyskinau viska is eiles, bet perziurejau dabar nuotraukas, tai kad nelabai net yra ka palikti, viska trinti reikia biggrin.gif
Atsakyti
Noooriu reflektoriaus ir aš ax.gif

Reflektoriai :

Vi.Kri.
Akasha
brumbrumai
Alabama
Maggie
Zirze
Loretoidas
frederica
sokejuke86

Prašau į až parašyt jei kas keisis ax.gif
Atsakyti
laba diena, ignoruokit, jei kas, ale palandžiosiu.. patinka man veiksmas smile.gif

QUOTE(Alexso @ 2011 05 16, 20:49)
Keliu kritikai, reikia konstruktyvios nuomonės. smile.gif

o jei taip?
user posted image

spalvotą, manau, irgi galima buvo gelbėt, bet, mano galva, gautųsi gelbėjimo rezultatas, o ne gera foto, o jb, rodos, puikiai atrodo. ką aš matau? gražią moterį, kurios veido šviesa nebeapšviečia. ant stalo gvazdikai - bet tikriausiai nebe jai. šalia kėdė. tuščia.

man praktiškai nė vienos detalės nėra nereikalingos - tai kalbanti foto. ir ne tik todėl, kad aš gera baisiai ir panorau ką nors rasti šioje foto smile.gif
Atsakyti
Miss K, labai grazi ta zaluma thumbup.gif Labai patiko nuotrauka.

Alexso, pritariu, kad isdegimai uz nugaros kazkiek trukdo ir kadravimas kazkoks keistas g.gif reikejo gal tau paeit daugiau i kaire

Joreta, tavo neleidzia paziuret sad.gif

Dziustik, labai grazi mergaite, atrodo kaip lelyte smile.gif wub.gif Tik man kliuna spalvos (oda kazkokia keistos spalvos) ir isdegimai. Taip pat noretusi paieskot kitu fotografavimo kampu, pvz antra gal geriau ziuretusi, jei butum fotografavus is zemiau, tam paciam akiu lygyje. ir antroj foto tos leles man visai nesinori g.gif
Atsakyti