Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2011 05 16, 21:14)
a, tai gerai tada rolleyes.gif per kiek laiko tau atejo jis?

nu gal per pusnatros savaitės g.gif na manau apie dvi eina kažkur ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 05 16, 21:15)
Čia toks pats, iš to paties pardavėjo pirkau  čia kaina uždėta ant siuntimo, bet pats neva pigiau kainuoja. Tiesiog yra standartinė kaina ir žaidžia smile.gif Bet bandyk.

na čia tik žaidžia su suma,realiai viskas tas pats... aš pirkau taip ir prašiau nuolaidos ant siuntimo,nu ir padare juokinga 0,2svaro nuolaidą lotuliukas.gif jiegi vistiek žiūri bendrą sumą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 16, 20:21)
na čia tik žaidžia su suma,realiai viskas tas pats... aš pirkau taip ir prašiau nuolaidos ant siuntimo,nu ir padare juokinga 0,2svaro nuolaidą  lotuliukas.gif  jiegi vistiek žiūri bendrą sumą  ax.gif

Tai jo, tai ir sakau, kaip ir šnipštas gaunasi iš to grupinio biggrin.gif Nebent po du organizuot, bet štai ten, kur būtent shiping yra ne free smile.gif Jiems nelabai apsimoka, bet patys kalti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 16 gegužės 2011 - 20:37
Labutis,

užeikit čia, tarkit žodį kokį ax.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Anadien fotografavau rugių lauke - nugi koks malonumas! Vos išlindau iš ten, ale mano šuo nusprendė nusiaubti šalia esantį šparagų lauką, tai nešiau kudašių, kol kokios policijos mums neiškvietė. Nu bet vis tiek - nerealus malonumas ten fotografuoti! Mažesnis malonumas dabar tas nuotraukas perrinkinėti, na bet pradžiai šį tą parodysiu:

user posted image

Kritikai, ypač domina, ar ne per tamsu 4u.gif

Tiesa, šianien itin džiaugiausi kad susiruošiau laiku "mano šuo ir gėlė x" fotosesiją įvykdyti - šiandien mano ramunių laukas nuskustas nuliniu numeriu, o ir dangus jau kelios dienos nebe žydras. Va, pasidžiaugiau, einu pakomentuosiu ką nors cool.gif
Atsakyti
KOkie pasikeitimai biggrin.gif

Super nuotrauka, spalvos. Be žado, be komentarų, kabinčiau tokio tipo miegamajame smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 16 gegužės 2011 - 20:47
Jungiuosi į sarašą.

[b]Reflektoriai :

Vi.Kri.
Akasha
brumbrumai
Alabama
Maggie
Zirze
Loretoidas
frederica
Plumerija
juratike13
Alexso

Keliu kritikai, reikia konstruktyvios nuomonės. smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 16, 19:25)
perdidelis ar per mažas manai?  g.gif  man tai jis atrodo kaip tik dydžio  ax.gif

aš galvoju mažesni ir dar galvoju kad gal tokio noriu vistiek manau naudočiau tik sidabrini ir auksini, o ta forma gal laikyt patogiau, tai dar apmastymuose biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Alexso @ 2011 05 16, 20:49)
Keliu kritikai, reikia konstruktyvios nuomonės. smile.gif

visų pirma siena ar langas už moters nugaros ten išdege, negražu, norėtusi ir spalvos ryškesnė gal, kitos kėdės atlošas dešinej nereikalingas. Šiaip nedėkingai pasirintas sviesos šaltinis nes veidas ryškiai buvo tamsoje tai šviesinai o tai nesuteikia veidui gražumo. Čia tik mano nuomonė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 16 gegužės 2011 - 21:19
QUOTE(Miss K @ 2011 05 16, 21:42)
Sveiki 4u.gif

Anadien fotografavau rugių lauke - nugi koks malonumas! Vos išlindau iš ten, ale mano šuo nusprendė nusiaubti šalia esantį šparagų lauką, tai nešiau kudašių, kol kokios policijos mums neiškvietė. Nu bet vis tiek - nerealus malonumas ten fotografuoti! Mažesnis malonumas dabar tas nuotraukas perrinkinėti, na bet pradžiai šį tą parodysiu:

super thumbup.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 05 16, 22:19)
aš galvoju mažesni ir dar galvoju

na mąstyk 4u.gif man tai jis nepermažas,lengviau šviesą gaudyti... o baltos spalvos reikia kai nori netokio stipraus atspindžio, o tas sklaidytuvas manau irgi daug kur gali pagelbėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir man, ir man reik! Jungiuosi į sarašą.

Reflektoriai:

Vi.Kri.
Akasha
brumbrumai
Alabama
Maggie
Zirze
Loretoidas
frederica
Plumerija
juratike13
Alexso
hazelnut
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hazelnut: 16 gegužės 2011 - 22:24
QUOTE(frederica @ 2011 05 16, 18:24)
Ir aš pasigirsiu ax.gif , vakar į fotokūdrą įdėjau pirmąją foto, šiandien ji tarp dienos geriausių - smagu flirt.gif

Sveikinu thumbup.gif Labai grazi nuotrauka smile.gif
Atsakyti
Jungiuos ir aš smile.gif

Reflektoriai:

Vi.Kri.
Akasha
brumbrumai
Alabama
Maggie
Zirze
Loretoidas
frederica
Plumerija
juratike13
Alexso
hazelnut
dziustik

Ir kelios nuotraukytės kritikai, kad padegę matau blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
meetas...

labai gražiai fiksavom viską ir visas ir vieną kitą ax.gif

user posted image

user posted image

o čia man befiksuojant kitų merginų fotografavimą iš po pažasties išsprūdo reflektorius ir labai gražiai joms bežiūrint rieda į upę lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif reakcija užfiksuota lotuliukas.gif

user posted image

o čia aš bandau išgraibyti reflektorių lotuliukas.gif geras daiktas,atsparus smugiams ir vandeniui lotuliukas.gif

user posted image[
Atsakyti