Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2011 05 16, 18:40)
idomi  rolleyes.gif grazus modelis smile.gif gal jau si fotografavai?
kadangi man sia tokia poniute su sunimi, tai norisi kad ji butu ne basa, o su tooookiais aukstakulniais, prabangiais ax.gif

is visko ka turejom, nusprendem, kad basai geriausia tongue.gif bet bus foto ir su kita apranga smile.gif aciu wink.gif
Atsakyti
gal yra norinciu pasipraktikuoti pafotografuoti krikstynas zemaitijoj, pajurio puseje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2011 05 16, 18:49)
gal yra norinciu pasipraktikuoti pafotografuoti krikstynas zemaitijoj, pajurio puseje?  ax.gif

Konkrečiau, ką reiškia "pasipraktikuoti" - ar su įsipareigojimu, ar be? smile.gif Ir kada, ir kur? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 16 gegužės 2011 - 18:54
patikslinsiu tuomet, gal yra norinciu pafotografuoti krikstynas zemaitijoj, pajurio puseje, rietave 05-28?
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 16 gegužės 2011 - 19:25
QUOTE(frederica @ 2011 05 16, 18:24)
Ir aš pasigirsiu ax.gif , vakar į fotokūdrą įdėjau pirmąją foto, šiandien ji tarp dienos geriausių - smagu flirt.gif

sveikinu 4u.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 05 16, 18:30)
aš kotais dėl dydžio dvejoju g.gif

perdidelis ar per mažas manai? g.gif man tai jis atrodo kaip tik dydžio ax.gif

Reflektoriai :

Vi.Kri.
Akasha
brumbrumai
Alabama
Maggie
Zirze
Loretoidas
frederica
Plumerija
juratike13
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 16 gegužės 2011 - 19:35
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 16, 20:25)
sveikinu  4u.gif
perdidelis ar per mažas manai?  g.gif  man tai jis atrodo kaip tik dydžio  ax.gif

Reflektoriai :

Vi.Kri.
Akasha
brumbrumai
Alabama
Maggie
Zirze
Loretoidas
frederica
Plumerija
juratike13

biggrin.gif cia muitine neprisikabins del tokios siuntos?
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 16, 20:46)
biggrin.gif cia muitine neprisikabins del tokios siuntos?

prašysiu kad atskirai siųstu mirksiukas.gif dabar užklausiau dėl nuolaidos
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 16, 21:04)
prašysiu kad atskirai siųstu  mirksiukas.gif dabar užklausiau dėl nuolaidos

bet bedrai siunciant, butu nuolaida siuntimui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 16, 21:06)
bet bedrai siunciant, butu nuolaida siuntimui rolleyes.gif

siuntimas ir taip parasytas Free shiping ax.gif taip kad prašau jo nuolaidos ne siuntimui o patiems refelktoriams, gi ne vieną perku blush2.gif bet šiaip aną kartą kai pirkau iš kito tai jis ten man nelabai ką nuleido....nu tai nieko nepažadu,kad duos nuolaidą 4u.gif nu ir taip nedaug gaunasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 16, 21:10)
siuntimas ir taip parasytas Free shiping  ax.gif taip kad prašau jo nuolaidos ne siuntimui o patiems refelktoriams, gi ne vieną perku  blush2.gif bet šiaip aną kartą kai pirkau iš kito tai jis ten man nelabai ką nuleido....nu tai nieko nepažadu,kad duos nuolaidą  4u.gif nu ir taip nedaug gaunasi  ax.gif

a, tai gerai tada rolleyes.gif per kiek laiko tau atejo jis?
Atsakyti
Čia toks pats, iš to paties pardavėjo pirkau čia kaina uždėta ant siuntimo, bet pats neva pigiau kainuoja. Tiesiog yra standartinė kaina ir žaidžia smile.gif Bet bandyk.
Atsakyti