Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2011 05 13, 10:32)
man kaip kudikiui, seseliai per antrus visur, per tamsus. manau su tuo cia reiktu padirbeti smile.gif

sakai reikia dar daugiau šviesinti g.gif ?

QUOTE(vienintelė @ 2011 05 13, 10:37)
visų pirma bizyte ir monikute labai šauniai pasidarbavot

monikute labai patiko nuotrauku spalva, kaip tonus keitei? jei nepaslaptis

ačiū 4u.gif
Tonai padaryti actionų dėka smile.gif

Ačiū Alabamai oro_buckis.gif

QUOTE(sokejuke86 @ 2011 05 13, 10:43)
mano žaliom akim gražu thumbup.gif  4u.gif  šiiap pavydžiu kurios tiek laiko fotografavimui randate, pagarba 4u.gif

truputį pamiegi, truputį ne biggrin.gif taip ir sukiesi be sustojimo biggrin.gif
Man šitų nuotraukų reikės krikštynoms, kurios visai netrukus, tai reikėjo jau nori nenori sutvarkyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 13 gegužės 2011 - 10:00
kad aš ir be fotografavimo tik šiek tiek pamiegu, fotografuoju, bet nedaug ir nieko verto nematau rodyt doh.gif bet tikiuosi milimetriniais žingsneliais bet mokausi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 13, 11:00)
sakai reikia dar daugiau šviesinti  g.gif ?

na as tai bandyciau tvarkyti, seselius svelninti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 05 13, 10:56)

nu nerealiai jus cia pavaret lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 05 13, 08:33)
kalbėjot daug apie nėštukių foto

Man gražiausia ši sesija kolkas...

QUOTE(*monikute* @ 2011 05 13, 09:04)

---------------------------------------------------------------------------------------------
Na, o aš pirmą kartą gyvenime fotografavau leliuką  bigsmile.gif

Monikute- labai patikti. Nu labai.
Super šaunuolė. Tonai, šviesos man labai gražios, norėčiau savo vaiko tokių foto. Skaidru labai nuotraukose, - tas labai žavi. Tik ta su kojytėm foto man nelabai, spalva ir kyg peršviesta.. Bet šiaip- puikios nuotraukos, super indėlis į savo portfolio. Maladec.

QUOTE(rG @ 2011 05 13, 09:56)
Tęsiu  laugh.gif  blush-anim-cl.gif

Ką tavo nuotraukoj veikia mano Kęstas? blink.gif blink.gif
Atsakyti
Na Gotte kaip gražiai atrodo - tikrai skirtinga fotosesija,bet man labai nuoširdi ir natūrali wub.gif

monikute rodos ,vaikiuką fotkino - nu aš negaliu atsižiūrėti wub.gif jei negaila ,gal gali ir man pakuždėti action kokį naudojai? ir su kokiu objektyvu fotkinai ? blush2.gif

Aš turiu 50- uką bigsmile.gif f1.4 thumbup.gif
Papildyta:
Rita - nu juokiausi negaliu thumbup.gif geras pratesimas biggrin.gif
Atsakyti
Na rG tu pavarei lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ačiū už gerą nuotaiką mirksiukas.gif

O aš tvarkiau tvarkiau nuotraukas ir nepastebėjau, jog kompo batareika baigia išsikraut doh.gif niekas neišsisaugojo... ph34r.gif

Na o čia įkeliu pamėginimus pagaut saulės zuikį mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 13, 10:39)
Ką tavo nuotraukoj veikia mano Kęstas?  blink.gif  blink.gif

Kas tas Kęstas biggrin.gif

Labiausiai prajuokinau savo vyrą, žinot, gi artimas, Jūs tai Jūs smile.gif Tai sako dirbt negali, žiūri ten į jį žvengiantį biggrin.gif

Labai gražių pastaruoju metu nuotraukų matau, šaunuolės, labai gražu...
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 05 13, 10:51)
Kas tas Kęstas biggrin.gif
Labiausiai prajuokinau savo vyrą, žinot, gi artimas, Jūs tai Jūs smile.gif Tai sako dirbt negali, žiūri ten į jį žvengiantį biggrin.gif
Labai gražių pastaruoju metu nuotraukų matau, šaunuolės, labai gražu...

Blin, kaip tai kas?
Kęstas mad.gif

Tik Tavo nuotraukoj jis barzdą nusiskuto ir nepabūgo pasirodyt laugh.gif Maniškėje dar slėpėsi, žaltys biggrin.gif
..nors, kaip suprantu, per t laiką ir lytį pakeitė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 13 gegužės 2011 - 10:56
Nu po daug daug bandymu bandau detis ND2
F5,6
user posted image
F10
user posted image
F18
user posted image
Vis neiseidavo su didesniu fokusu, nes jeigu ir paddinu ISO nuotrauka labai tamsi gaunasi g.gif
Bandau deti ir ND3
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sakgintare: 13 gegužės 2011 - 10:58
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 13, 10:55)
Tik Tavo nuotraukoj jis barzdą nusiskuto ir nepabūgo pasirodyt  laugh.gif Maniškėje dar slėpėsi, žaltys  biggrin.gif

Ai jo, geras laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 13, 11:39)

Monikute- labai patikti. Nu labai.
Super šaunuolė. Tonai, šviesos man labai gražios, norėčiau savo vaiko tokių foto. Skaidru labai nuotraukose, - tas labai žavi. Tik ta su kojytėm foto man nelabai, spalva ir kyg peršviesta.. Bet šiaip- puikios nuotraukos, super indėlis į savo portfolio. Maladec.

wow blush2.gif nerealu gauti tokisu žodžius iš tokio žmogaus flirt.gif
Ačiū friends.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 05 13, 11:44)

monikute rodos ,vaikiuką fotkino - nu aš negaliu atsižiūrėti  wub.gif jei negaila ,gal gali ir man pakuždėti action kokį naudojai? ir su kokiu objektyvu fotkinai ?  blush2.gif

ačiū 4u.gif
Fotkinau su 50-tuku (F1.8) rolleyes.gif tik ką įsigijus buvau, trūko apšvietimo ir fokuso kai kur nėra, bet kaip pirmam kartui, tai sakau bus tikrai gerai ir tėveliai apsidžiaugs savo atžalos nuotraukomis blush2.gif

Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Ikisau trumpam nosiuka.

Labai graziai fotkinat smile.gif Uzmaciau paskutines bizytes Gottes nestuke.gif fotosesijos nuotraukas. Labai nuostabios bigsmile.gif Prajuokino jusu zaidimo foto: Ritos Gudes ir Vieninteles lotuliukas.gif Nerealu biggrin.gif lotuliukas.gif

Labai noriu padekoti Editai uz mainu nuotraukytes smile.gif Gavau net dvi bigsmile.gif thumbup.gif . Jau praeita savaite smile.gif Labai aciu, labai mielos smile.gif
Atsakyti