Alabama - puiku
Pandre - na man iš visų spalvota gražiausia
Ačiū visoms meet'o dalyvėms už kompaniją - puikiai praleidau laiką! Ypatingas dėkui Kikirikei už iniciatyvą, gerą valią ir nuotaiką Laukiu nesulaukiu pinholo rezultatų
Alabama, graži tavo alyvinė nėštutė
QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 05 16, 10:30)
Ačiū visoms meet'o dalyvėms už kompaniją - puikiai praleidau laiką! Ypatingas dėkui Kikirikei už iniciatyvą, gerą valią ir nuotaiką Laukiu nesulaukiu pinholo rezultatų
Tai nėr už ką , nieko aš ypatingo nepadariau - visgi mus vienija fotografija ,čia ji mus ir sujungė dabar reikia gal padaryti meetą aptarimas pinhole darbų Beje,merginos kurios taip greit išlėkė nu gausit velnių - gi praleidot visą smagumą, ir šiaip mažai paplepėjom kitą kartą planuokitės ilgesniam laiką - tikrai nenusivilsite
Beje, dabar dėl reflektorių Galiu užsakyti , sakykit kiek kas nori...maniškis 110cm pločio - išbandėm ,tikrai tinkamas dydis ir labai geras daiktas taip kad sakykite rašykite,kombinuosim siųsim ,nes tikrai apsimoka siųstis
QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 05 16, 10:30)
Sveikos
man ir patiko susitikt su jumis bei jungiuosi prie Vi.Kri. posakio apie Kikirike užburentis žmogus ir labai mielas
Alabama, žaviuosi tavo nėštuke tikrai gražu!!!
Tiesa, Yvette, ačiū už nuoroda apie skerdimą. Čia aš norėjau pabandyt bet man tai nepatiko tos nuorodos nuotraukos. Ir susimasčiau ar įmanoma tai padaryt geriau???
QUOTE(pandre @ 2011 05 16, 00:00)
Pirmoje siena griuna ant vaikucio, antra ir trecia geros.Man spalvota cia geriau atrodo.
QUOTE(hazelnut @ 2011 05 16, 07:42)
Del apacios-as vakar visaip ziurejau ir sumasciau, kad nereikia jos, kojos jau ten matesi, kurios nereikalingos( )ir padariau kvadrata.Ir cia nera actiono, siaip tik PS
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 16, 08:37)
Alabamčikai- puikiai. Spaudžiu Tave.
Mane ima panika. Ką reikės daryt, jei per numatytas krikštynas oras bus toks koks šiandien? Kur dėtis, kur fotkinti PO ceremonijos? Būkit mielos, pasidalinkite patirtimi, kas fotkinot, kas žinot, o gal per Jūsų vaikų krikštynas panašiai nutiko- kaip sprendėte?
Ych
As taip vat per tas vestuves panikavau.Is ryto lijo, fotografavau visokias smulkmenas fotika ikisus i maisiuka ir galvojau, KA reikes daryti, jei ir toliau pils.Bet pragiedrejo.
Siaip tikrai klausimas-KA DARYT, jei fs diena eina lietus o fs atkelt neina?Loretoidas gal galetu is patirties
Aciu uz komentarus nestukei Uch, baisu buvo, o kas jei suduztu ta nestuke fotografuojant, tai vis pergyvenau, kad nepersaltu, nenukristu, nesukluptu, kad erke neikastu, kad..... ...... O kai pati nescia buvau, tai toks perdetas demesys siutino.
Labai stengiausi padaryt kazko tokio be ranku ant pilvo.Yra ir standartines-"nestuke su obelia", bet bandziau kazko idomesnio.Aisku galima daug geriau, bet va penktadieni fotografuosiu visa seima-nestuke, du maziukus ir jei jie sutiks, bandysiu juos kaip nors linksmiau:)
QUOTE(Dalyja @ 2011 05 16, 10:47)
Sveikos
man ir patiko susitikt su jumis bei jungiuosi prie Vi.Kri. posakio apie Kikirike užburentis žmogus ir labai mielas
uoj kaip ačiū
vat aš irgi su klausimu,jei fotosesija suplanuotą dieną lija kaip tada išsisukti? nes nu ir oras bliamba,o aš jau ryt prisikalbinus panikę fotkinti ,kitom dienom dirba ji
Ir mane domi ka daryt jei lyja Kas bus jei per musu vestuves lis, kur eit fotografuotis Taip bijau, kad jei bus prastas oras, neturesim graziu nuotrauku Bet as dar labai tikiuosi, kad jei kas, tai fotografe tures kokiu minciu, bet kai snekejom su ja apie tai, tai nelabai ka pasiule
Sveikos
kartą per interviu apie fs vienas fotografas pasakė (jei neklystu- Eigirdas Scinskas)- geriau jau lietus tegul pliaupia, nei saulė plieskia sako, bus ką jauniesiems atsiminti, ir nuotraukos bus įdomios, nestandartinės ko gero reikia kažką tokio sugalvoti, kaip išnaudoti tą lietų, ir lietų panaudot kaip priemonę atlikti fotosesijai pasirūpinti skėčiais, basom kojom po balas palakstyt, ar jauniesiems botus kokius užmaut aišku suknelę tektų pašlapint, bet manau fotkės tokiu oru žymiai įdomesnės būtų, nei saulėtą dieną jaunųjų voliojimasis pievoje tik čia žinoma nuo jaunųjų irgi priklauso.. aš būčiau jaunoji, tai belekam pasirašyčiau, negailėčiau nei suknelės, nei šukuosenos, nei makiažo
kartą per interviu apie fs vienas fotografas pasakė (jei neklystu- Eigirdas Scinskas)- geriau jau lietus tegul pliaupia, nei saulė plieskia sako, bus ką jauniesiems atsiminti, ir nuotraukos bus įdomios, nestandartinės ko gero reikia kažką tokio sugalvoti, kaip išnaudoti tą lietų, ir lietų panaudot kaip priemonę atlikti fotosesijai pasirūpinti skėčiais, basom kojom po balas palakstyt, ar jauniesiems botus kokius užmaut aišku suknelę tektų pašlapint, bet manau fotkės tokiu oru žymiai įdomesnės būtų, nei saulėtą dieną jaunųjų voliojimasis pievoje tik čia žinoma nuo jaunųjų irgi priklauso.. aš būčiau jaunoji, tai belekam pasirašyčiau, negailėčiau nei suknelės, nei šukuosenos, nei makiažo
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 16, 10:41)
Sveikos
na as ir delto galva suku, bet va tavo isvardinti dalykai netinka jei lietus bus siomis dienomis Nes salta, o jei krikstynom, ir jei leliukas, tai visai pravalas
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 16, 10:41)
Gerai, kai silta, o ka daryt, kai lija, +7 silumos, vejas ir reikia vaikuti po kriksto fotografuot?
http://tv.delfi.lt/video/Hqa9WQFm/
štai, pažiūrėkit būtinai ne taip pacitavau, bet esmė ta pati išlieka
Papildyta:
na taip, tada nekas........... va tokiem atvėjams gerai savo studiją turėt
tada belieka bandyti tik bažnyčios erdvę išnaudoti , nueik į bažnyčią, pavaikštinėk, pssigalvok, kažkokių idėjų gal kils
p.s. sorry, jei nusišnekėjau, su bažnyčia nedraugauju, nežinau, gal ten negalima po ceremonijos likti kokiai 15 min, kad pasifotkint..
štai, pažiūrėkit būtinai ne taip pacitavau, bet esmė ta pati išlieka
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 05 16, 10:45)
Gerai, kai silta, o ka daryt, kai lija, +7 silumos, vejas ir reikia vaikuti po kriksto fotografuot?
na taip, tada nekas........... va tokiem atvėjams gerai savo studiją turėt
tada belieka bandyti tik bažnyčios erdvę išnaudoti , nueik į bažnyčią, pavaikštinėk, pssigalvok, kažkokių idėjų gal kils
p.s. sorry, jei nusišnekėjau, su bažnyčia nedraugauju, nežinau, gal ten negalima po ceremonijos likti kokiai 15 min, kad pasifotkint..