Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Alabama - puiku thumbup.gif

Pandre - na man iš visų spalvota gražiausia 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms meet'o dalyvėms už kompaniją - puikiai praleidau laiką! Ypatingas dėkui Kikirikei už iniciatyvą, gerą valią ir nuotaiką 4u.gif Laukiu nesulaukiu pinholo rezultatų smile.gif

Alabama, graži tavo alyvinė nėštutė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 05 16, 10:30)
Ačiū visoms meet'o dalyvėms už kompaniją - puikiai praleidau laiką! Ypatingas dėkui Kikirikei už iniciatyvą, gerą valią ir nuotaiką 4u.gif Laukiu nesulaukiu pinholo rezultatų smile.gif

Tai nėr už ką , nieko aš ypatingo nepadariau - visgi mus vienija fotografija ,čia ji mus ir sujungė thumbup.gif dabar reikia gal padaryti meetą aptarimas pinhole darbų mirksiukas.gif Beje,merginos kurios taip greit išlėkė nu gausit velnių - gi praleidot visą smagumą, ir šiaip mažai paplepėjom blush2.gif kitą kartą planuokitės ilgesniam laiką - tikrai nenusivilsite thumbup.gif

Beje, dabar dėl reflektorių ax.gif Galiu užsakyti , sakykit kiek kas nori...maniškis 110cm pločio - išbandėm ,tikrai tinkamas dydis ir labai geras daiktas thumbup.gif taip kad sakykite rašykite,kombinuosim siųsim ,nes tikrai apsimoka siųstis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 05 16, 10:30)

Sveikos
man ir patiko susitikt su jumis bei jungiuosi prie Vi.Kri. posakio apie Kikirike mirksiukas.gif užburentis žmogus ir labai mielas mirksiukas.gif

Alabama, žaviuosi tavo nėštuke thumbup.gif tikrai gražu!!!

Tiesa, Yvette, ačiū už nuoroda apie skerdimą. Čia aš norėjau pabandyt doh.gif bet man tai nepatiko tos nuorodos nuotraukos. Ir susimasčiau ar įmanoma tai padaryt geriau??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 05 16, 00:00)

Pirmoje siena griuna ant vaikucio, antra ir trecia geros.Man spalvota cia geriau atrodo.
QUOTE(hazelnut @ 2011 05 16, 07:42)

Del apacios-as vakar visaip ziurejau ir sumasciau, kad nereikia jos, kojos jau ten matesi, kurios nereikalingos( biggrin.gif )ir padariau kvadrata.Ir cia nera actiono, siaip tik PS smile.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 16, 08:37)

Alabamčikai- puikiai. Spaudžiu Tave.
Mane ima panika. Ką reikės daryt, jei per numatytas krikštynas oras bus toks koks šiandien? Kur dėtis, kur fotkinti PO ceremonijos? Būkit mielos, pasidalinkite patirtimi, kas fotkinot, kas žinot, o gal per Jūsų vaikų krikštynas panašiai nutiko- kaip sprendėte? unsure.gif

Ych wub.gif
As taip vat per tas vestuves panikavau.Is ryto lijo, fotografavau visokias smulkmenas fotika ikisus i maisiuka ir galvojau, KA reikes daryti, jei ir toliau pils.Bet pragiedrejo.

Siaip tikrai klausimas-KA DARYT, jei fs diena eina lietus o fs atkelt neina?Loretoidas gal galetu is patirties blush2.gif

Aciu uz komentarus nestukei wub.gif Uch, baisu buvo, o kas jei suduztu ta nestuke fotografuojant, tai vis pergyvenau, kad nepersaltu, nenukristu, nesukluptu, kad erke neikastu, kad..... ...... biggrin.gif O kai pati nescia buvau, tai toks perdetas demesys siutino.
Labai stengiausi padaryt kazko tokio be ranku ant pilvo.Yra ir standartines-"nestuke su obelia", bet bandziau kazko idomesnio.Aisku galima daug geriau, bet va penktadieni fotografuosiu visa seima-nestuke, du maziukus ir jei jie sutiks, bandysiu juos kaip nors linksmiau:)
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 05 16, 10:47)
Sveikos
man ir patiko susitikt su jumis bei jungiuosi prie Vi.Kri. posakio apie Kikirike  mirksiukas.gif užburentis žmogus ir labai mielas  mirksiukas.gif

uoj kaip ačiū blush2.gif

vat aš irgi su klausimu,jei fotosesija suplanuotą dieną lija kaip tada išsisukti? nes nu ir oras bliamba,o aš jau ryt prisikalbinus panikę fotkinti ,kitom dienom dirba ji unsure.gif
Atsakyti
Ir mane domi ka daryt jei lyja g.gif Kas bus jei per musu vestuves lis, kur eit fotografuotis unsure.gif Taip bijau, kad jei bus prastas oras, neturesim graziu nuotrauku unsure.gif Bet as dar labai tikiuosi, kad jei kas, tai fotografe tures kokiu minciu, bet kai snekejom su ja apie tai, tai nelabai ka pasiule g.gif
Atsakyti
Alabama, puiki pilvuko foto wink.gif thumbup.gif

Pandre, man trecioji kazkuo patiko bigsmile.gif labai daug pasakantis komentaras doh.gif lotuliukas.gif

user posted image

Kas turit laiko ir netingit, ateikit paskalpuot manes tongue.gif flickr
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

kartą per interviu apie fs vienas fotografas pasakė (jei neklystu- Eigirdas Scinskas)- geriau jau lietus tegul pliaupia, nei saulė plieskia smile.gif sako, bus ką jauniesiems atsiminti, ir nuotraukos bus įdomios, nestandartinės smile.gif ko gero reikia kažką tokio sugalvoti, kaip išnaudoti tą lietų, ir lietų panaudot kaip priemonę atlikti fotosesijai biggrin.gif pasirūpinti skėčiais, basom kojom po balas palakstyt, ar jauniesiems botus kokius užmaut smile.gif aišku suknelę tektų pašlapint, bet manau fotkės tokiu oru žymiai įdomesnės būtų, nei saulėtą dieną jaunųjų voliojimasis pievoje smile.gif tik čia žinoma nuo jaunųjų irgi priklauso.. aš būčiau jaunoji, tai belekam pasirašyčiau, negailėčiau nei suknelės, nei šukuosenos, nei makiažo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 16, 10:41)
Sveikos  4u.gif

kartą per interviu apie fs vienas fotografas pasakė (jei neklystu- Eigirdas Scinskas)- geriau jau lietus tegul pliaupia, nei saulė plieskia smile.gif sako, bus ką jauniesiems atsiminti, ir nuotraukos bus įdomios, nestandartinės smile.gif ko gero reikia kažką tokio sugalvoti, kaip išnaudoti tą lietų, ir lietų panaudot kaip priemonę atlikti fotosesijai biggrin.gif  pasirūpinti skėčiais, basom kojom po balas palakstyt, ar jauniesiems botus kokius užmaut smile.gif aišku suknelę tektų pašlapint, bet manau fotkės tokiu oru žymiai įdomesnės būtų, nei saulėtą dieną jaunųjų voliojimasis pievoje smile.gif tik čia  žinoma nuo jaunųjų irgi priklauso.. aš būčiau jaunoji, tai belekam pasirašyčiau, negailėčiau nei suknelės, nei šukuosenos, nei makiažo smile.gif

na as ir delto galva suku, bet va tavo isvardinti dalykai netinka jei lietus bus siomis dienomis unsure.gif Nes salta, o jei krikstynom, ir jei leliukas, tai visai pravalas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 16, 10:41)

Gerai, kai silta, o ka daryt, kai lija, +7 silumos, vejas ir reikia vaikuti po kriksto fotografuot?
Atsakyti
http://tv.delfi.lt/video/Hqa9WQFm/

štai, pažiūrėkit būtinai smile.gif ne taip pacitavau, bet esmė ta pati išlieka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 05 16, 10:45)
Gerai, kai silta, o ka daryt, kai lija, +7 silumos, vejas ir reikia vaikuti po kriksto fotografuot?

na taip, tada nekas........... va tokiem atvėjams gerai savo studiją turėt doh.gif doh.gif
tada belieka bandyti tik bažnyčios erdvę išnaudoti , nueik į bažnyčią, pavaikštinėk, pssigalvok, kažkokių idėjų gal kils smile.gif

p.s. sorry, jei nusišnekėjau, su bažnyčia nedraugauju, nežinau, gal ten negalima po ceremonijos likti kokiai 15 min, kad pasifotkint.. g.gif
Atsakyti