Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(dosa @ 2011 05 15, 18:54)
Vandene, aciu. Bet manau sumaisei kazka, kokie rankdarbiai?  mastau.gif

Nugi žinoma, kad sumaišiau doh.gif blush2.gif Beklaidžiodama flickr'e pasimečiau "apskaitoj" lotuliukas.gif blush2.gif Bet atsiimu tik tuos žodžius, kur apie rankdarbius kalbėjau, kitų nea schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 15, 20:31)
na aš iš meeto  lotuliukas.gif tik dabar  doh.gif
ištikro labai ačiū už smagią kompaniją už daug emocijų , už daug nauju dalykų pabandymą  4u.gif ačiū ir už sausainukus  4u.gif labai gaila ,kad daugumą greitai išsiskyrstė - daug praleidot  lotuliukas.gif su nuotykiais mes  lotuliukas.gif dar foto neįsikėliau , vėliau , ogal jau ir kitą dieną  4u.gif

oi, as tai dar labai norejau pabut.. ir labai gaila, kad tik trumpai pabuvau sad.gif bet tikiuos vel susitiksim, nes buvo linksma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 15, 21:20)
oi, as tai dar labai norejau pabut.. ir labai gaila, kad tik trumpai pabuvau sad.gif bet tikiuos vel susitiksim, nes buvo linksma smile.gif

nu va , tai kitą kartą gal ilgiau galėsi pasibūti - taip smagiai leidom laiką thumbup.gif ir su nuotykiais- tai vėliau duosiu vaizdų lotuliukas.gif ir mastau jaučiu kitą kartą reiks su obskuros darymo meetą daryti lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi panos gailekites kad nebuvot iki galo lotuliukas.gif va ryt kai Kikirike imes foto hihihi.gif na bet labai aciu jums uz gera diena ir labai gaila kad su kai kuriom tik pasisveikint suspejau verysad.gif
Atsakyti
Atnešu 5 ND. Natūraliam apšvietime jau buvau rodžius, buvo užskaitytas, tai liko dirbtinis apšvietimas smile.gif
Auto
user posted image
Custom
user posted image
Tugsten light
user posted image
Ar gerai? Man pačiai kažko lyg ir nelabai g.gif
Atsakyti
Sveikos wink.gif Daug veiklos pastarosiom dienom, tai nespeju pas jus uzbegt sad.gif greit permeciau tema, tai labai noriu pagirti bizyte wink.gif nerealios Gottes ir jos dukrytes nuotraukos, taip svelnu, grazu, naturalu, pagautos tikros, nedirbtines emocijos smile.gif zodziu, super thumbup.gif

Labai smagus 1 grupes uzbaigimas drinks_cheers.gif thumbup.gif

Dar labai patiko vaikiuko ir nescosios foto wink.gif

Labai smagu kaskart uzbegt ir matyt tiek graziu darbu wink.gif o as snd pagaliau fotografavau mergina su dobermanu tongue.gif labai ilgai planavom ta fotosesija ir pagaliau pavyko suderint viska, tai lb dziaugiuos. tikiuosi gausis ir graziu nuotrauku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2011 05 15, 18:42)
Tai jei tema apie fotografijas, tai tada linkiu ateinančiais metais skaidraus stiklo 4u.gif
Aš irgi su proga, fotografine proga  blush2.gif Rytoj sueina lygiai metai, kai aš turiu fotoaparatą. Dar dabar puikiai atsimenu, kaip žiūrėjau į jį, uosčiau ir bijojau paimt į rankas, o šiandien mano nuotrauka užkopė į dienos geriausias fotografijas kūdroj. Ta proga užsidėjau varnelę, kad per metus šį bei tą pasiekiau fotografijos srity cool.gif

Va kaip sveikinu wub.gif Saunuole. clap_1.gif
QUOTE(Tin-tin @ 2011 05 15, 19:29)
clap_1.gif
Aciu, doda, kad pasisaket  drinks_cheers.gif
galbut trumpai galit isdestyt, kas nepavyko apdirbime? smile.gif

Jau pasake tau.Per daug bluro.
Papildyta:
Na pirmas mano pabandymas su nestuke:)
Daugiau flikre.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2011 05 15, 20:30)
Atnešu 5 ND. Natūraliam apšvietime jau buvau rodžius, buvo užskaitytas, tai liko

Nigirai-custom-geltonuoja labai....

QUOTE(Alabama @ 2011 05 15, 22:04)

Nu labai labai si nuotrauka patiko - saunuole wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 15 gegužės 2011 - 23:26
QUOTE(Alabama @ 2011 05 16, 00:04)
Va kaip sveikinu wub.gif Saunuole. clap_1.gif

Jau pasake tau.Per daug bluro.
Papildyta:
Daugiau flikre.

liuksiskai ziurisi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 15 gegužės 2011 - 23:46
atnesu pora nuotraukyciu...laukiu pasisakant ka nors apie jas ax.gif

user posted image

user posted image

o sitoje nesuprantu kodel verciant i j/b pedkelnytes taip numargino g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 15, 23:04)
Daugiau flikre.
user posted image

Alabama, nustok zirzti, kad tau nieko nesigauna unsure.gif
labai puikiai čia! bigsmile.gif tik man (man) asmeniškai vos vos daugiau apačios norėtųsi. O gal ir ne, neapsisprendžiu.
Man tik įdomu, koks čia actionas g.gif gražiai žiūrisi.

Su pirmadieniu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hazelnut: 16 gegužės 2011 - 07:43
QUOTE(gotte @ 2011 05 15, 16:38)

Čia gal todėl, kad vaikas žiūri

O man labai patinka.. Keista, kad užkliuvo akys, aiškiai jos žiūri į kažką gelsvai žalsvo, todėl visa tai ir atsispindi tokiose gražiose akytėse.. man patinka..

Alabamčikai- puikiai. Spaudžiu Tave.

Mane ima panika. Ką reikės daryt, jei per numatytas krikštynas oras bus toks koks šiandien? Kur dėtis, kur fotkinti PO ceremonijos? Būkit mielos, pasidalinkite patirtimi, kas fotkinot, kas žinot, o gal per Jūsų vaikų krikštynas panašiai nutiko- kaip sprendėte? unsure.gif
Atsakyti