Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2011 05 15, 12:51)
Dosa, su tavo švente!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(c-girl @ 2011 05 15, 14:49)
Dosa, su Gimtadieniu 4u.gif grazi moteris esi ax.gif

Aciu bigsmile.gif
Atsakyti
Dosa, sveikinu su Tavo švente wub.gif
Peržiūrėjau tavo nuotraukas, tai noriu pasakyt, kad esi išskirtinė moteris wub.gif Kokios nuotraukos, kokie rankdarbiai wub.gif Iš kur toks įkvėpimas pas vieną žmogų??? Nuostabu wub.gif Šaunuolė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2011 05 15, 16:46)
Dosa, sveikinu su Tavo švente  wub.gif
Peržiūrėjau tavo nuotraukas, tai noriu pasakyt, kad esi išskirtinė moteris  wub.gif  Kokios nuotraukos, kokie rankdarbiai  wub.gif Iš kur toks įkvėpimas pas vieną žmogų??? Nuostabu  wub.gif  Šaunuolė  wub.gif

Vandene, aciu. Bet manau sumaisei kazka, kokie rankdarbiai? mastau.gif
Jau nepatogiai jauciuosi, gal uzteks tu sveikinimu, merginos, vistik cia tema apie fotografijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 05 15, 18:54)
Jau nepatogiai jauciuosi, gal uzteks tu sveikinimu, merginos, vistik cia tema apie fotografijas  4u.gif

patogiai ar ne, bet as irgi atbildu su paveluotu sveikinimu 4u.gif Tai kuo geresniu ateinanciu metu linkiu, geru kadru, ir tvirto stovejimo gyvenime 4u.gif
p.s. Labai grazus moteras esi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 05 15, 18:54)

Jau nepatogiai jauciuosi, gal uzteks tu sveikinimu, merginos, vistik cia tema apie fotografijas  4u.gif

Tai jei tema apie fotografijas, tai tada linkiu ateinančiais metais skaidraus stiklo 4u.gif

Aš irgi su proga, fotografine proga blush2.gif Rytoj sueina lygiai metai, kai aš turiu fotoaparatą. Dar dabar puikiai atsimenu, kaip žiūrėjau į jį, uosčiau ir bijojau paimt į rankas, o šiandien mano nuotrauka užkopė į dienos geriausias fotografijas kūdroj. Ta proga užsidėjau varnelę, kad per metus šį bei tą pasiekiau fotografijos srity cool.gif
Atsakyti
Nesu daznai pasireiskianti cia, bet esu dazna stebetoja jusu darbu smile.gif
Galbut kas nors galetu ivertinti mano darba?

user posted image
Atsakyti
Pandre-dekui mirksiukas.gif
QUOTE(Miss K @ 2011 05 15, 17:42)
Tai jei tema apie fotografijas, tai tada linkiu ateinančiais metais skaidraus stiklo 4u.gif
Aš irgi su proga, fotografine proga  blush2.gif Rytoj sueina lygiai metai, kai aš turiu fotoaparatą. Dar dabar puikiai atsimenu, kaip žiūrėjau į jį, uosčiau ir bijojau paimt į rankas, o šiandien mano nuotrauka užkopė į dienos geriausias fotografijas kūdroj. Ta proga užsidėjau varnelę, kad per metus šį bei tą pasiekiau fotografijos srity cool.gif

aciu, ir sveikinimai su geriausia dienos nuotrauka kudroj !!! 4u.gif(nors kudra uzluzo-matyt daug norinciu vienu metu pamatyt nuotrauka) laugh.gif

QUOTE(Tin-tin @ 2011 05 15, 18:17)

Pats kadras visai nieko, bet jau apdirbimas man neeee schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 15 gegužės 2011 - 19:36
Aciu, doda, kad pasisaket drinks_cheers.gif
galbut trumpai galit isdestyt, kas nepavyko apdirbime? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 15, 17:35)
toji pries paskutine tai super, labai smagi smile.gif

idomu kaip meetukas merginu rolleyes.gif

ačiū ax.gif

na aš iš meeto lotuliukas.gif tik dabar doh.gif
ištikro labai ačiū už smagią kompaniją už daug emocijų , už daug nauju dalykų pabandymą 4u.gif ačiū ir už sausainukus 4u.gif labai gaila ,kad daugumą greitai išsiskyrstė - daug praleidot lotuliukas.gif su nuotykiais mes lotuliukas.gif dar foto neįsikėliau , vėliau , ogal jau ir kitą dieną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2011 05 15, 18:29)
Aciu, doda, kad pasisaket  drinks_cheers.gif
galbut trumpai galit isdestyt, kas nepavyko apdirbime? smile.gif

Pacios nuotraukos noris ryskesnes, skaidresnes, o tu matyt bandei situacija gerinti sharpo ir bluro pagalba...kas akis rezia baisiai
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 05 15, 20:34)
Pacios nuotraukos noris ryskesnes, skaidresnes, o tu matyt bandei situacija gerinti sharpo ir bluro pagalba...kas akis rezia baisiai

na, taip, naudojas siai dvi pagalbines priemones. matyt perspaudziau doh.gif
Aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2011 05 15, 20:38)
na, taip, naudojas siai dvi pagalbines priemones. matyt perspaudziau  doh.gif
Aciu wink.gif

kai fokuso nera, pagalbines priemones padaro tik dar blogiau rolleyes.gif
Atsakyti