Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Susirenku sveikinimus, ačiū smile.gif
Ir einu toliau fotiko kankint
Atsakyti
Dosa sveikinu ir as su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(o la la la @ 2011 05 14, 17:56)
gizzy, grazus bandymai smile.gif
trecioji labiausiai patinka. Paskutineje man kiek kontrasto daugoka.

Aciu smile.gif
Atsakyti
Dosa, su tavo švente! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Labuka,

Ateinu prašyt kritikos ir patarimų šiam portretui (netyčinis kadras, bet man pačiai mielas, tik labai gaila to nukirsto smakriuko doh.gif Ar reiktų kažkaip kirpti? g.gif Jei taip, tai kaip? g.gif Gal galima su kokiu nors kirpimu "pagerinti" kadravimą? g.gif ) kaip šiaip pats portretas? Kokie būtų komentarai? g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 15 gegužės 2011 - 13:53
gotte, noreciau pamatyt nefotoshopintom akim...O tai atsiverciau puslapi ir vos ne siurpas perbego kunu biggrin.gif kaip zaisline lele atrodo, o ne vaikas ax.gif
Kadras ir taip jau suspaustas mano akim, nieko cia nebeiskadruosi.

Dosa, su Gimtadieniu 4u.gif grazi moteris esi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 15 gegužės 2011 - 15:51
QUOTE(c-girl @ 2011 05 15, 15:49)
gotte, noreciau pamatyt nefotoshopintom akim...O tai atsiverciau puslapi ir vos ne siurpas perbego kunu biggrin.gif kaip zaisline lele atrodo, o ne vaikas ax.gif

g.gif nu einu dar karta peržiūrėsiu kadrą...nes nu bendras šarpas dėtas (gal vėl susipjovė su flickro tuo papildomu šarpu g.gif nes jau yra man taip buvę...per savo ekraną visai normaliai matau g.gif ), bet jo nėr tiek labai daug ir patys vyzdžiai tai vos vos saturation padidinta per kelis punktus, visai nepitybiškai...nieko daugiau nedaryta...bet jei taip krenta į akis, tai einu dar kartą prie originalo atsisėsiu... g.gif čia šiaip išvis ne tiek daug to PS, tik pastumdžiau curves g.gif

Man tuom ir gražus tas kadras, kad labai natūralus...tik erzina, kad smakrą nukapojau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 15 gegužės 2011 - 16:03
Tai nedidink saturation akyse...Nes dabar saturation plius sharpas, rezultate akytes kaip netikros.
Ir nezinau i kuria puse spalva pakrypo padidinus saturation, man dabar akytes geltonos atrodo, gal tai sukuria netikrumo jausma g.gif O siaip tai itariu, kad akytes zalios ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 15 gegužės 2011 - 16:12
QUOTE(c-girl @ 2011 05 15, 16:07)
Tai nedidink saturation akyse...Nes dabar saturation plius sharpas, rezultate akytes kaip netikros.
Ir nezinau i kuria puse spalva pakrypo padidinus saturation, man dabar akytes geltonos atrodo, gal tai sukuria netikrumo jausma g.gif O siaip tai itariu, kad akytes zalios ar ne?

Niu va, padariau be to saturation, tai man skirtumo kaip ir nesijaučia, tiesiog toks vaikas, toks kadras čia, taip šviesa susidėliojo. Skirtumas truputį yra tame, kad RAW faile antrą kartą temperatūra pastumdžiau, tai bendra foto pasikeitė...pirminis variantas pilkesnis, na bet kalbam juk apie akis dabar...

Va nekeistos akys, ant smūgio padėliojau šviesą ir šarpo užmečiau, tik nežinau, ar lygiai tiek, kiek pirmoje foto:
user posted image

Va neva tai tos "perfotošopintos":
user posted image
Atsakyti
Sveiki.
Gotte. O gal juoda balta? Žiūriu žiūriu, nu spalvos tikrai keistokos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 15 gegužės 2011 - 16:31
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 13, 18:55)

šiaip ne taip prikalbinau užlipti ant kėdės prie lango  doh.gif

toji pries paskutine tai super, labai smagi smile.gif

QUOTE(dosa @ 2011 05 13, 22:44)
Vakar buvom cirke

pirmoji bigsmile.gif ,dar bandyciau naikinti ta kede, kad isrysketu tik tos vietos, kur akrobate isikabina rankomis smile.gif

beje, su Gimtadieniu 4u.gif

QUOTE(gotte @ 2011 05 15, 17:27)
Niu va, padariau be to saturation,

o tu nenori daryti is jos kvadrata? gal kazkiek proporcingiau butu erdve.
o del akyciu tai nezinau, man jos geltonos, cia gal koks atspindys vaiko akytese? g.gif

idomu kaip meetukas merginu rolleyes.gif
Atsakyti
Nu šiaip aš ne iš tų, kurie labai įvaldę fotošopą ir dar akis keitaliotų iki beprotybės schmoll.gif

QUOTE(rG @ 2011 05 15, 16:30)
Sveiki.
Gotte. O gal juoda balta? Žiūriu žiūriu, nu spalvos tikrai keistokos.

Čia gal todėl, kad vaikas žiūri į labai margą medžių lapiją, dar pakėlęs į mane akis...į dangų, į šviesą...esam parke...o kadangi mergytė stovi ant smėliuoto takučio, tai nesimato, kad ji parke, kad aplink medžiai, visa foto gaunasi tokia šviesi, neleidžia aplinkos suprasti, o akyse tas medžių margumas atsispindi. Originalą kai išdidinu, tai matausi netgi aš su fotiku tose akyse bigsmile.gif pirmą kartą man taip gavosi..

Man tai nekliūna spalvos visai... schmoll.gif nu mažai čia prisiliesta su tuo fotošopu, tikrai labai mažai...net nežinau, kodėl turėčiau kažką keisti, jei originaliai tokia foto gavosi g.gif ar turėčiau ją kažkaip modifikuoti, kad keistųsi spalvos? g.gif man įdomu, ką kitos pasakys g.gif
Atsakyti
Gotte, tos akys atrodo nenaturaliai, bet man cia gal ir visas grazumas, toks vaikas kaip ne is sio pasaulio-ta sukuosena tokia, spalvos-man grazu kaip tik cia viskas. Gal pabandyciau kvadrata irgi daryt, nors mano galva, kad akys centre irgi nekliuna, jos toks akcentas visos nuotraukos kaip ir.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 15 gegužės 2011 - 16:49
QUOTE(gotte @ 2011 05 15, 16:27)
Va nekeistos akys, ant smūgio padėliojau šviesą ir šarpo užmečiau, tik nežinau, ar lygiai tiek, kiek pirmoje foto:

Tikrai skirtumo nesimato beveik bigsmile.gif

QUOTE(gotte @ 2011 05 15, 16:38)
Čia gal todėl, kad vaikas žiūri į labai margą medžių lapiją, dar pakėlęs į mane akis...į dangų, į šviesą

Idomus efektas tada gavosi, geltonos akys biggrin.gif
Tai nieko ir nekeisk- tu zinai kokios vaiko akys, kokios fotografavimo salygos buvo, ir PS tikrai neperlenkta pagal rodyta originala. Tik as gal tada isvis sharpo nebedeciau, nes oda, plaukai ir pati nuotrauka labai svelni, o pasharpinus nuotrauka akys ir taip ryskios dar paryskeja sukurdamos netikrumo jausma.
Del kadravimo palikciau taip kaip yra... ax.gif
Atsakyti