Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2011 05 13, 19:38)

aga, šitą turėjau omeny wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 05 13, 18:06)

O kas čia tau keista tavo nuotraukuose? Kokią juostelę naudojai?

QUOTE(inc @ 2011 05 13, 18:18)
o kodėl sakai, kad nenormalios?

man tas grudas keistai ziurisi kaip issididina ir spalvos tokios ryssskios biggrin.gif o juostele kodak iso400
Atsakyti
o aš nesulaukiu, kada sumigs panos doh.gif buvau gi draugės leliuko fotkint. sunkiai sekėsi, bet bent kelios turėtų būt čiut čiut geresnės lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(eurik@.k @ 2011 05 13, 19:53)
man tas grudas keistai ziurisi kaip issididina ir spalvos tokios ryssskios  biggrin.gif o juostele kodak iso400

aa biggrin.gif o tu pažvelk kaip į kokį gėrį tą grūdą ..ir žiūrėk negalėsi atsidžiaugt koks jis gražus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 05 13, 20:06)
Na visai šauniai gavosi  mirksiukas.gif Klaideles gal patyrusios lai pakomentuoja, nes aš tai nelabai matau  blush2.gif
Aš nebent gal biški spalvas gesinčiau, o viskas kitkas liuks  mirksiukas.gif

Dekui smile.gif

QUOTE(rG @ 2011 05 13, 20:10)
O va gizzy pakomentuosiu  4u.gif .
Spalvos tikrai labai "aštrios" - drabužiai ryškūs, žolė ryški (man nepatinka, gal kam nors patinka, kai kurių senbuvių žolė man irgi nepatinka).  Norėtųsi švelnesnių. Toks jausmas, kad visose kaip su blicu kalta, toks blizgumas keistas jaučiasi, nesuprantu kodėl jis, gal ir dėl paros meto ar aitrios saulės, bet viskas pernelyg aštru, kontrastinga smile.gif

Visa kita su laiku, aš už trečią, tik spalvas gesinčiau, kirpčiau apačią ir kokį šoną, gaila, kad viršaus nėra daug  smile.gif

Dekui smile.gif Gal ir del saules tas astrumas, nes fotkinau tikrai be blico smile.gif Kai pasaket del per daug ryskiu spalvu, tai ir pati susimasciau g.gif Nors man visai grazu ryskios spalvos, bet grazu ir svelnios, nu net nezinau... Pabandysiu gal kiek pasvelnint, jei iseis ax.gif
Atsakyti
Merginos kurios žadate atvykti į meetą tai dėl visą ko mano numeris 861111921
Atsakyti
Ir dar primink sarasiuka ka reik atsivezt ax.gif
Atsakyti
Vakar buvom cirke, kadangi turejau tasioke savo fotika, tai pasaudziau truputuka, nu bet ka ten su savo 50-uku, be zoomo doh.gif
Ar vertos sios nuotraukos kazkiek demesio bent? biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 13 gegužės 2011 - 21:45
QUOTE(dosa @ 2011 05 13, 22:44)

OHO! Man labai labai patiko abi wub.gif wub.gif wub.gif Isidejau i favoritus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 05 13, 20:48)
OHO! Man labai labai patiko abi  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Isidejau i favoritus  ax.gif

dekui maija, pamaloninai cia mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 05 13, 21:44)
Vakar buvom cirke

Pirma super. bigsmile.gif Gal vos suoliukas ant kurio ji laikosi važiuoja, bet man labai patikti. bigsmile.gif bigsmile.gif Patinka šviesa ant jos nugaros kaip krenta, tarsi pratęsia rūbų piešinį..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 13 gegužės 2011 - 22:05
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 13, 21:04)
Pirma super. bigsmile.gif Gal vos suoliukas ant kurio ji laikosi važiuoja, bet man labai patikti. bigsmile.gif  bigsmile.gif Patinka šviesa ant jos nugaros kaip krenta, tarsi pratęsia rūbų piešinį..

oi, aciu smile.gif
Ale rimts, tas suoliukas ciuozia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 13 gegužės 2011 - 22:32
QUOTE(dosa @ 2011 05 13, 22:44)
Vakar buvom cirke, kadangi turejau tasioke savo fotika, tai pasaudziau truputuka, nu bet ka ten su savo 50-uku, be zoomo  doh.gif
Ar vertos sios nuotraukos kazkiek demesio bent?  biggrin.gif

Labai labai bigsmile.gif Ypac pirma bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti