Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Dalyja @ 2011 05 13, 18:47)
rG, man gražu. O dėl JB - tai jau pati žinai, kad kiek čia mūsų yra tiek skirtingai matom tą JB  mirksiukas.gif

Na, žinai, aš kol kas nematau biggrin.gif Matau tik viena - dėl vienų jb svaigsta žmonės, o kitų sako - oi nepatinka. O kodėl nelabai nutuokiu (dažniausiai) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 05 13, 19:47)

Kikirike, man labai patiko tavo mažiaus išdaigos  tongue.gif

ačiū blush2.gif
einu žiūrėti taviškių į flickr 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2011 05 13, 18:22)
O as vakar bandziau truputi drauge su vaiku pafotkint, tai keliu savo bandymus  blush2.gif

Na visai šauniai gavosi mirksiukas.gif Klaideles gal patyrusios lai pakomentuoja, nes aš tai nelabai matau blush2.gif
Aš nebent gal biški spalvas gesinčiau, o viskas kitkas liuks mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(eurik@.k @ 2011 05 13, 19:09)
as issiryskinau juosta, bandziau savo nikon  ir supatiko , bet man jos keistokos foto g.gif kazin jos normalios  biggrin.gif

O kas čia tau keista tavo nuotraukuose? Kokią juostelę naudojai?

Maniškė tau ir keista bei normali mirksiukas.gif :
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 13 gegužės 2011 - 19:10
Eurkaite, man patinka smile.gif

O va gizzy pakomentuosiu 4u.gif .
Spalvos tikrai labai "aštrios" - drabužiai ryškūs, žolė ryški (man nepatinka, gal kam nors patinka, kai kurių senbuvių žolė man irgi nepatinka). Norėtųsi švelnesnių. Toks jausmas, kad visose kaip su blicu kalta, toks blizgumas keistas jaučiasi, nesuprantu kodėl jis, gal ir dėl paros meto ar aitrios saulės, bet viskas pernelyg aštru, kontrastinga smile.gif

Visa kita su laiku, aš už trečią, tik spalvas gesinčiau, kirpčiau apačią ir kokį šoną, gaila, kad viršaus nėra daug smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 13 gegužės 2011 - 19:16
QUOTE(bizyte @ 2011 05 13, 08:33)
o šią savaitę ir pati pirmą kartą fotkinau nėštukę, nuostabiai gražią su nuostabiai gražia dukryte wub.gif kadangi Gotte jau buvo fotkinta viena, tai pasiūliau jai pasifotkinti su dukryte, taip aišku apsisunkinau sau....buvo biškį ekstreemas, nes tokio amžiaus vaikas nelabai pasiduoda idėjoms biggrin.gif norėjau laisvų nesupozuotų foto, tiesiog pasibuvimas gamtoje su dukryte smile.gif rodau kas gavosi ir laukiu kritikos smile.gif

nu gi , visai smagios gavosi wink.gif

QUOTE(*monikute* @ 2011 05 13, 09:04)
Na, o aš pirmą kartą gyvenime fotografavau leliuką  bigsmile.gif  gan įdomu buvo  ax.gif  žinau kai kurias klaideles  blush2.gif  bet visgi pirmas kartas ir dar mokausi  ax.gif

Gal kam pakils ranka pakomentuoti  blush2.gif

viskas čiki tik pirmoj man tas pilnas pampis ramybės neduoda biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 05 13, 12:30)
nu rodau kelias savo darytas nėštukines, jei leisit smile.gif doh.gif įjunkau smile.gif
dar viena kabo kitoj temoj ir viena kūdroj, čia nespaminsiu.

žinai, pirmoji. gal dėl to, kad primena mano mylimosios fotografės, kaip ir mano avataro, foto? nuėjau dar syk albumą pavartyt specialiai ir pažiūrėjau kaip pas ją tongue.gif

QUOTE(Laura @ 2011 05 13, 14:40)
vakar bandziau pafotkint gelytes, bet kad praktiskai ner ka rodyt doh.gif  ar jums irgi taip buna, kad prifotkini simtus foto, o paskui trini trini trini..... bet pora ikelsiu

normaliai.o pas tave jau zydi pakalnutes? . vakar buvau miske, tai pas mus dar toli iki ju

QUOTE(Kikirike @ 2011 05 13, 17:55)
na kalbėjom apie vaikus kaip fotkinasi...tai va kaip mano vaikas nenori fotkintis...pirma įsikimba į koją...

kai bus dideli galesi papasakot, kad patys kalti, jog nepozavo lotuliukas.gif pas mane viena tokia gyvena. as susiruosiu ja fotkint, susifokusuoju ir ziurek jau dingus is ekrano doh.gif nu tiesiog kosminiu greiciu. va dicke , tai galima net kaip kokia statula pasistatyti biggrin.gif

QUOTE(eurik@.k @ 2011 05 13, 18:09)
as issiryskinau juosta, bandziau savo nikon  ir supatiko , bet man jos keistokos foto. kazin jos normalios 

o kodėl sakai, kad nenormalios?
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2011 05 13, 20:18)

kai bus dideli galesi papasakot, kad patys kalti, jog nepozavo  lotuliukas.gif pas mane viena tokia gyvena. as susiruosiu ja fotkint, susifokusuoju ir ziurek jau dingus is ekrano  doh.gif nu tiesiog kosminiu greiciu. va dicke , tai galima net kaip kokia statula pasistatyti biggrin.gif

nu aš taip ir pasakysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2011 05 13, 19:18)
žinai, pirmoji. gal dėl to, kad primena mano mylimosios fotografės, kaip ir mano avataro, foto? nuėjau dar syk albumą pavartyt specialiai ir pažiūrėjau kaip pas ją  tongue.gif

l. bassman? ji nėščias fotkino? parodyk, kaip įdomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 05 13, 19:25)

O, nezinojau.ir man idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 13, 19:28)
O, nezinojau.ir man idomu smile.gif

radau vieną foto jos su iškeltomis kojomis, tai matyt tai inc turėjo galvoje - rakursas panašus... bet tikrai ne nėščia biggrin.gif jos fotografuotos moterys, manau, niekada neužsiėmė tokiais niekais kaip gimdymas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 05 13, 19:31)
radau vieną foto jos su iškeltomis kojomis, tai matyt tai inc turėjo galvoje - rakursas panašus... bet tikrai ne nėščia biggrin.gif jos fotografuotos moterys, manau, niekada neužsiėmė tokiais niekais kaip gimdymas biggrin.gif

Jos iskart gatavus gaudavo biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2011 05 12, 15:41)
Nu ir siandien dar pora ymetu ir atstoju biggrin.gif atsibosiu as cia jum su tom fotkem..

toj antroj, tai sviesa tiesiog fantastika thumbup.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 05 12, 20:07)
Aš su pora vaikų portretukų kritikai  ax.gif

superiniai mirksiukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 05 13, 19:25)

nea, ne nėsčia, bet panasi biggrin.gif paieškosiu internete gal rasiu parodyt

matau, kad jau radai, tai nebeieškosiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 13 gegužės 2011 - 19:36
http://1.bp.blogspot...00/grnbrg_b.jpg smile.gif
Atsakyti