QUOTE(bizyte @ 2011 05 13, 08:33)
o šią savaitę ir pati pirmą kartą fotkinau nėštukę, nuostabiai gražią su nuostabiai gražia dukryte
kadangi Gotte jau buvo fotkinta viena, tai pasiūliau jai pasifotkinti su dukryte, taip aišku apsisunkinau sau....buvo biškį ekstreemas, nes tokio amžiaus vaikas nelabai pasiduoda idėjoms
norėjau laisvų nesupozuotų foto, tiesiog pasibuvimas gamtoje su dukryte
rodau kas gavosi ir laukiu kritikos
nu gi , visai smagios gavosi
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 13, 09:04)
Na, o aš pirmą kartą gyvenime fotografavau leliuką
gan įdomu buvo
žinau kai kurias klaideles
bet visgi pirmas kartas ir dar mokausi
Gal kam pakils ranka pakomentuoti
viskas čiki tik pirmoj man tas pilnas pampis ramybės neduoda
QUOTE(sayonara @ 2011 05 13, 12:30)
nu rodau kelias savo darytas nėštukines, jei leisit
įjunkau
dar viena kabo kitoj temoj ir viena kūdroj, čia nespaminsiu.
žinai, pirmoji. gal dėl to, kad primena mano mylimosios fotografės, kaip ir mano avataro, foto? nuėjau dar syk albumą pavartyt specialiai ir pažiūrėjau kaip pas ją
QUOTE(Laura @ 2011 05 13, 14:40)
vakar bandziau pafotkint gelytes, bet kad praktiskai ner ka rodyt
ar jums irgi taip buna, kad prifotkini simtus foto, o paskui trini trini trini..... bet pora ikelsiu
normaliai.o pas tave jau zydi pakalnutes? . vakar buvau miske, tai pas mus dar toli iki ju
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 13, 17:55)
na kalbėjom apie vaikus kaip fotkinasi...tai va kaip mano vaikas nenori fotkintis...pirma įsikimba į koją...
kai bus dideli galesi papasakot, kad patys kalti, jog nepozavo
pas mane viena tokia gyvena. as susiruosiu ja fotkint, susifokusuoju ir ziurek jau dingus is ekrano
nu tiesiog kosminiu greiciu. va dicke , tai galima net kaip kokia statula pasistatyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 05 13, 18:09)
as issiryskinau juosta, bandziau savo nikon ir supatiko , bet man jos keistokos foto. kazin jos normalios
o kodėl sakai, kad nenormalios?