QUOTE(Silver79 @ 2011 06 01, 08:53)
Labas,
as del tos depresijos, tai manau kad ji ne tiesiogiai nuo IS, o nuo nuolatinio galvojimo apie tai ir pesimizmo. (cia mano nuomone ir is mano asmenines patirties) DAUGIAU OPTIMIZMO, DAUGIAU VEIKLOS, KURI SUTEIKIA PASITENKIMO BEI PADEDA UZSIMIRSTI IR VISKAS BUS OKIDOKI
Nes visos tos arbatos ir vaistai mane tik slopindavo, o veliau tik dar blogiau budavo.
O siaip dideles sekmes IR Viliuosi, kad tam MR nieko blogesnio neras
labai su tuo sutinku
svarbiausia maziau galvoti apie liga
kaip man mane gydes neurologas A.Macionis sake "gyveni pilnaverti gyvenima, nesi mirtinas ligonis"
labai svarbu TEIGIAMAI NUSITEIKTI! Nereikia is saves daryti ligonio
Papildyta:
QUOTE(deimante88 @ 2011 06 01, 20:40)
Sveiki, siandien buvau del nedarbingumo nustatymo esu 50 proc darbinga. nors gydytoja sake turejau gaut antra bent grupe
tai kokia cia skaitos? trecia?
as gal durna, bet zinokit merginos (ir vaikinas
) - neinu del tu grupiu nieko tvarkytis, kazkaip geriau man apie tai negalvot, geriau jaustis. jei bus sveikatos, uzsidirbsiu kazkaip
Papildyta:
QUOTE(voriukai @ 2011 06 01, 21:09)
Siandien nusipirkau Balvociutes arbatos Nr. 6 nuo IS. Bandysiu gerti. Dar zuvu taukus naudosiu.Negaliu leisti pirkti brangiu papildu ar vaistuku todel ieskau alternatyviu bet nelabai brangiu priemoniu pakeisianciu interferonus.Gal cia hormonu poveikis tesiasi ar pradejo lauzyt nuo interferonu dozes negavimo. Tiesa man jau po atkritimo. Tfu tfu si kart rankos dar savos, koja kaip slubavo taip ir velkas. Tiesa vienu metu pasirode kad jau vaikstau kaip normalus zmogus, bet ...
Tai va pasiruosus dar atkakliau kovot su savo IS. Depresuot nelabai turiu laiko , nes naguciais i gyvenima reikia kabintis kad isgyvenciau.
Taigi rasykit ka kas vartojat, ka naujo atradot, dar gal kokia dieta imestu kas( na ko nerekomenduojama valgyt).
Gal pasirodys , kad nuo vieno krastutinumo begu i kita, bet tiesiog dvasiskai nei fiziskai( super jautrus organizmas) nebegaliu taip.
Gal cia sansas gyvent kitaip?
parasykit butinai atsiliepimus apie arbata, gal ilgiau pavartojus koks poveikis bus
man ji netiko, gal mazai valios turejau ja gerti.
as geriau iki nestumo pure zyme enzymus, flax oil ir viskas. jei patirpdavau - draugavau su neurorubinu. daugiau kaip ir nieko
nepasiduokit, pamatysit, viskas bus gerai