Simpatica, tu su savo naujienom, kaip ta sviesa tunelio gale dziaugiuosi uz tave suteiki ir mums vilti
As pati sokiruota!! Buvau 100% tikra kad tie zidinukai negali dingti, bet pasirodo kad gali Gydytoja isaiskino truputi bet sunku susigaudyti- lyg tie zidinukai isliko tik labai mazyciai kad magnetas ju nerodo. Toje vietoje sveiki neuronai isstumia negyvus, kazkas tokio... Jokio recepto negaliu pasakyti, nieko ypatingo nedariau. Trejus metus tik leidziu Avonexa, vaikstau i sporto kluba, studijuoju, stengiuosi daug ilsetis ir nesinervuoti del smulkmenu. Valgau ir geriu ka noriu ir kiek noriu .Mama tai mano kad padejo linu semenu aliejus nes geriu po sauksteli kiekviena ryta, bet nezinau, man tai tiesiog stebuklas Draugas sako kad laikui begant ir visi zidinukai gali dingti, pradedu tiketi stiprybes jums visiems ir linkiu kad ir jums viena diena pranestu tokias puikias naujienas
Bet taip pakelei nuotaika negaliu atsidziaugti dabar jau vis maziau abejoniu pasilieka ar grizt prie vaistuku po lelytes gimimo ir maitinimo
Simpatica, kaip saunu
QUOTE(simpatica @ 2011 09 23, 12:50)
As pati sokiruota!! Buvau 100% tikra kad tie zidinukai negali dingti, bet pasirodo kad gali Gydytoja isaiskino truputi bet sunku susigaudyti- lyg tie zidinukai isliko tik labai mazyciai kad magnetas ju nerodo. Toje vietoje sveiki neuronai isstumia negyvus, kazkas tokio... Jokio recepto negaliu pasakyti, nieko ypatingo nedariau. Trejus metus tik leidziu Avonexa, vaikstau i sporto kluba, studijuoju, stengiuosi daug ilsetis ir nesinervuoti del smulkmenu. Valgau ir geriu ka noriu ir kiek noriu .Mama tai mano kad padejo linu semenu aliejus nes geriu po sauksteli kiekviena ryta, bet nezinau, man tai tiesiog stebuklas Draugas sako kad laikui begant ir visi zidinukai gali dingti, pradedu tiketi stiprybes jums visiems ir linkiu kad ir jums viena diena pranestu tokias puikias naujienas
As, taip pat buvau nustebintas rugpjucio pradzioje po tyrimu. MR Praktiskai nieko nebesimate. O palyginus su darytu pries 8 men. didelis skirtumas i geraja puse.
Na, skirtumas tik toks, kad as nieko nesileidziu ir vartoju tik Resveratroli, taip pat semenu/alyvuogiu alieju, neseniai dar pradejau vartoti Lecitina. Be to , daug sportuoju, sveikai maitinuosi (Kiek leidzia laikas ir galimybes), nepersidirbu ir stengiuosi laiku nueiti miegoti t.y. pailseti Savijauta paskutinius du menesius nereali tikiuosi, tokia isliks dar ilgai
Cia kiekvienam skirtinga ligos eiga ir individualus gydymas, vienam padeda o kitam ne. Jei gereja, reiskia viskas darom teisingai ir tai mums tinka Kas kategoriskai pries vaistus, o as tik uz
sekmes
QUOTE(mariug @ 2011 09 26, 11:43)
SVEIKI, VIS DEL TO MB ISVAZIAVO I VOKIETIJA - PRADZIOJE MEDIKU APZIURAI, PASKUI JAU TEN JAM PASAKYS...
lauksim ziniu
QUOTE(mariug @ 2011 09 26, 12:43)
SVEIKI, VIS DEL TO MB ISVAZIAVO I VOKIETIJA - PRADZIOJE MEDIKU APZIURAI, PASKUI JAU TEN JAM PASAKYS...
Na, labai idomu, ka ten uzsienio specialstai pasakys... Tikiuosi ras budu pagelbeti Didziausios sekmes!
QUOTE(Silver79 @ 2011 09 26, 15:43)
Na, labai idomu, ka ten uzsienio specialstai pasakys... Tikiuosi ras budu pagelbeti Didziausios sekmes!
Pasiule kraujagysliu angioplastika
Sveikos
Uch kokiu priemoniu imates greiciau atsikratyti nutirpimu?
Visa apatine dailis nutirpo nuo juosmens keistai einasi net begioti sunku
Uch kokiu priemoniu imates greiciau atsikratyti nutirpimu?
Visa apatine dailis nutirpo nuo juosmens keistai einasi net begioti sunku