Ech, kalbant apie darbą. Visur gerai, kur mūsų nėra.
Na mano darbo kolektyvui as neatrodau kazkokia kitokia jei koks ir simptomas buna tai as ji jauciu o aplinkiniai net neitaria to. manau jei jaunas su Magistru ir dar IS liga, turetu buti pavidetina, kad nuo jaunystes zmogus stengiasi isitvirtiniti gyvenime
P.S. tai tik mano garsiai isreiksta nuomone
Papildyta:
QUOTE(Rigedora @ 2011 09 22, 08:36)
wirginija, skaitau vat jusu postus ir kazkaip is jusu sklinda labai daug negatyvo... man rodos, kad jus savyje sukaupusi labai daug pykcio... gal net kazkiek arogancijos.. pabandykit atsikratyti to ir pradekit myleti gyvenima ir aplinka Nes su IS mokejimas myleti save, aplinka ir gyvenima, mokejimas dziaugtis regis, net nezymia smulkmena labai padeda sakau, jums tai labai nuosirdziai ir be pykcio
beje, labai geras budas atsikratyti pykcio yra pabandymas suvokti kodel tai kas tave pykdo vyksta. Kodel elgiasi vienas ar kitas zmogus taip, o ne kitaip... kodel jis masto taip, o ne kitaip.. ir kai tai supranti-tada pyktis praeina, nes tu supranti priezastis Man tai labai padeda. Kai praeina pirma pykcio ar susierzinimo minute-imu mastyt o kodel??? na, o jei nepavyksta atrasti priezasties-tada vadovaujuos, KAD NEVERTA PYKTI DEL TO, KO NEGALI SUPRASTI
beje, labai geras budas atsikratyti pykcio yra pabandymas suvokti kodel tai kas tave pykdo vyksta. Kodel elgiasi vienas ar kitas zmogus taip, o ne kitaip... kodel jis masto taip, o ne kitaip.. ir kai tai supranti-tada pyktis praeina, nes tu supranti priezastis Man tai labai padeda. Kai praeina pirma pykcio ar susierzinimo minute-imu mastyt o kodel??? na, o jei nepavyksta atrasti priezasties-tada vadovaujuos, KAD NEVERTA PYKTI DEL TO, KO NEGALI SUPRASTI
SUPER! Man labai patiko jusu teorija stengsiuosi su tuo pykciu kovoti jusu patarimu