Sveiki
Skaitau jau kelintą temą apie IS, o pati laukiu MR turimo, kuris bus 05,17. Nežinau kas man yra, bet labai panašu i IS
Kolkas esu labai pasimetusi, nervai nebelaiko
man viskas prasidėjo tuo, kad gryžus iš kelionės po Egiptą buvo pakilusi temperatūra, (turėjau ūmų skrandžio apsinuodijimą), temperatūra po paros nukrito, o galva liko svaigti, ir svaigsta jau 3 savaitės
Tai nuolatinė būsena, ne šiaip kad pasvaigsta kažkiek, vaizdas lyg mirguliuoja. Rytais atrodo rankos ir kojos kaip nesavos
tas galvos svaigimas toks keistas, kartais stipriau, kartais siplniau-
pastebėjau kad vairuojant to nejaučiu, o vat paūmėja užėjus į didelę parduotuvę Man jau daug tyrimų daryta, akių dugną žiūrėjo-nieko, kraujagysles echoskopavo- nieko, kaklo MR dare, irgi nelabai ką ten mato, na iškrype slanksteliai kažkiek. Dabar darys galvos
Bandau sau įkvėpti optimizmo, bet sekasi ne visada
atleiskit kad aš čia su tokiom ašaringom nuotaikom pas jus įsiveržiau...
O Jums kartais ne nerimo sutrikimas su agorafobija? Jokiu budu nenoriu izeisti, bet ar lanketes pas psichatra?
Rasau todel, kad pati sergu sia liga ir jutimai atitinka 1:1, ligu ieskota ivairiausiu
, tyrimu atlika begale, rezultatas - jau mineta auksiau diagnoze. Gydymas -antidepresantai, trankviliantai,psichoterapija.