QUOTE(simpatica @ 2011 08 31, 13:50)
Man nuotaika labai priklauso nuo to, kaip issimiegojau ir kiek miegojau. Taip pat gerai pavalgius norisi kazka veikt, jegu jauciu daugiau. Buna ir blogu dienu, kai tik pakloju lova ir norisi ilsetis, kojos neeina. Cia jau raseme apie cerebrum compositum, kuris suteikia energijos, pakelia nuotaika, siulyciau pabandyti
DEL NUOTAIKU ,TAI MB KARTAIS IS VISO NESUKAlbamas-UZSIRAUKIA IR TIEK- NEPRAKALBINSI...
O KARTAIS- NESUPRASI- BUNA,KAD KAIP UZSUKTAS - IR DARBE IR BUITY...
TAIP IR TENKA DERINTIS PRIE NUOTAIKOS.
Papildyta:
QUOTE(sviktute @ 2011 08 31, 13:09)
kur klausiau del kelionės į Latviją, serga ne mama, bet mano sesuo.
Visgi nusprendėm nevažiuoti, tėvai sako, kad sesuo per silpna tiek laiko išsėdėti, aš daug optimistiškesnė, bet taip pat neesu tikra, ar tas bandymas ją visaip prablaškyti (nors, tiesą sakant, per visus 11 ligos metų neatsimenu jos rodančios kažkokias blogas emocijas) , ar tik dar labiau ją nuvarginam..
parašykit prašau, savo asmenines nuomones, kas galit, apie tas savijautas, ar tai tiesiog fizinis nuovargis, ar labiau apatija ir nenoras kažką daryti. sunku suprasti kaip elgtis artimiesiems, ir musu paciu nuomones seimoj issiskiria.
sesuo labai sunkiai kalba po paskutinės atakos, ir galbūt mes pervertinam jos jėgas.
suprantu, kad klausimas delikatus
ačiū už bet kokią nuomonę
O NUO JAUNYSTES SESUTE SERGA AR JAU SUAUGUSI SUSIRGO?