Visko po truputin yra na tikiuosib atsigausiu
QUOTE(deimante88 @ 2011 07 12, 14:09)
As isvis nepernesu karscio nespejau atsigaut kaip vel vienas sonas uztirpo
o tai tau reik tiketis, kad oras kiek atves, as irgi noreciau
Papildyta:
QUOTE(juratema @ 2011 07 12, 14:47)
Ai kazkaip neypatingai..Patirpineja tai ranka tai koja, bet nebaisiai, tai kol kas nieko nesiimu. Sugalvojau kad reikia pasidomet, kainas pasiaiskint, pasitaupyt ir pasidaryt ta operacija, as ja kazko tai labai tikiu Kaip tu Gretuteka laikaisi, kaip pilvuko gyventojas?
Papildyta:
Papildyta:
mano mamukas visuomet norejo, kad ja pasidaryciau.. dar pries mirti liepe paliktus pinigelius tik tam ir panaudoti.. bet nesiryztu, nor mb pazadejau po maziuko daryti viska del savo svaikatos pradzioj isbandysiu visus Silver79 metodus (sporta ir mitybos iprocius pakeisiu)
kazkaip bijojau ir as atkristi, nes vos po poros men, kai pastojau mamukas iskeliavo anapilin, bet matyt taip buvo lemta. o maziukas pilvelyje neleido pasiduoti depresijai. kaip ten sako "kai Dievas vienur uzdaro duris, kitur atveria langa..." tai mazuliukas mano stiprybe
siaip kaip ir viskas butu ok, jei ne tie stiprus koju tinimai, jau net nebezinau ar padukai patirpe ar ne, nes tiek istine, kad baisu penktadieni eisiu pas gydytoja, itariu, kad visgi manes laukia laseline o mazasis tai slapukas, nesirodo dar vis, kai tik bandom issiaiskint lyti atsuka sedimaja
QUOTE(juratema @ 2011 07 12, 15:47)
Ai kazkaip neypatingai..Patirpineja tai ranka tai koja, bet nebaisiai, tai kol kas nieko nesiimu. Sugalvojau kad reikia pasidomet, kainas pasiaiskint, pasitaupyt ir pasidaryt ta operacija, as ja kazko tai labai tikiu
Aš ta operacija irgi tikiu, kažkaip man labai logiškai viskas atrodo. Turbūt kiekvienam kilmė skirtinga. Aš vat kalbėjausi su savo daktare, dėl kraujagyslių ištyrimo reikalingo prieš operaciją (na apskritai ar verta apie tai svajot), tai sakė Lietuvoje nėra galimybių . Ar ne apie tą pačią operaciją kalbam? Aš apie kraujagylių operaciją.
Gretuteka, dziaugiuos, kad atsigauni kada tau lelius turi gimti?
QUOTE(Rigedora @ 2011 07 12, 19:31)
Gretuteka, dziaugiuos, kad atsigauni kada tau lelius turi gimti?
oi dar.. spalio 20 d. kazkur tik
tik kojas baisiai skauda, gerai, kad dirbti nebedaug liko..
kaip taviskis laikosi? kaip jo sveikata?
Aisku, taip ir maniau kad zemes zenkle turetu buti
ai, maniskis siuo metu uz atlanto komandiruote tokia pusiau turistine tai gris sestadieni diena su naktim permaises siaip IS tema kol kas nieko naujo-nei geriau ni blogiau.... va jam jauciu tai padetu ta kraujagsliu korekcija nes kazkaip labai mums cia visi galai sueina i susiaurejimus.... kai gris bandysim pas viena jauna, kuriai dar idomu viskas ypac IS tema neurologe pasikonsultuot. Gal ka naujo patars
ai, maniskis siuo metu uz atlanto komandiruote tokia pusiau turistine tai gris sestadieni diena su naktim permaises siaip IS tema kol kas nieko naujo-nei geriau ni blogiau.... va jam jauciu tai padetu ta kraujagsliu korekcija nes kazkaip labai mums cia visi galai sueina i susiaurejimus.... kai gris bandysim pas viena jauna, kuriai dar idomu viskas ypac IS tema neurologe pasikonsultuot. Gal ka naujo patars
Oho nu paskaicius apie piena jusu komentara,tai baisu man pasidare del savo vaikelio kuriam 2,5 metai i diena isgeria apie 2 litrus pieno
QUOTE(Rigedora @ 2011 07 12, 21:10)
Aisku, taip ir maniau kad zemes zenkle turetu buti
bet smagu, pakeist aplinka labai gerai, duoda daug teigiamu emociju
ir as kartais susimastau, kad su kraujagyslem pas mane gal nevisiskai gerai
brukstelk, kai pasikonsultuosit
Labas rytas
QUOTE(dzestina @ 2011 07 12, 22:33)
Oho nu paskaicius apie piena jusu komentara,tai baisu man pasidare del savo vaikelio kuriam 2,5 metai i diena isgeria apie 2 litrus pieno
As manau, kad vaikams tikrai galima...
O va, mano teta, kuriai jau tuoj 60 m., visa gyvenima gere ir geria piena vietoj sulciu, arbatos ar pan. Nemanau, kad visiems tinka tas pats receptas, nes ji jauciasi labai gerai...
QUOTE(Gretuteka @ 2011 07 12, 16:04)
o tai tau reik tiketis, kad oras kiek atves, as irgi noreciau
Papildyta:
mano mamukas visuomet norejo, kad ja pasidaryciau.. dar pries mirti liepe paliktus pinigelius tik tam ir panaudoti.. bet nesiryztu, nor mb pazadejau po maziuko daryti viska del savo svaikatos pradzioj isbandysiu visus Silver79 metodus (sporta ir mitybos iprocius pakeisiu)
kazkaip bijojau ir as atkristi, nes vos po poros men, kai pastojau mamukas iskeliavo anapilin, bet matyt taip buvo lemta. o maziukas pilvelyje neleido pasiduoti depresijai. kaip ten sako "kai Dievas vienur uzdaro duris, kitur atveria langa..." tai mazuliukas mano stiprybe
siaip kaip ir viskas butu ok, jei ne tie stiprus koju tinimai, jau net nebezinau ar padukai patirpe ar ne, nes tiek istine, kad baisu penktadieni eisiu pas gydytoja, itariu, kad visgi manes laukia laseline o mazasis tai slapukas, nesirodo dar vis, kai tik bandom issiaiskint lyti atsuka sedimaja
Papildyta:
uzuojauta del mamytes , gerai, kad yra kas paguodzia
Gretuteka, uzuojauta dideliausia del mamytes...
Mane tai jau nervina mano studija vaistu-nu negaliu Skambinau gudytojai, sakau gal man atsisakyt studijiniu ir eit i konsiliuma, tai jinai pareiske, kad man nei vieno paumejimo nera buve, nors pernai gulejau KMUK, siemet pas mus ligoninej, nes labai jau nenorejo kad as i kauna vaziuociau, MRT buvo parasyta kad nauju zidiniu yra, kaupia kontrasta-aktyvi faze. Tai kaip suprantu vaistukus prastumt reikia, uztai ir niekam is dalyvaujanciu pablogejimu nebuna
Mane tai jau nervina mano studija vaistu-nu negaliu Skambinau gudytojai, sakau gal man atsisakyt studijiniu ir eit i konsiliuma, tai jinai pareiske, kad man nei vieno paumejimo nera buve, nors pernai gulejau KMUK, siemet pas mus ligoninej, nes labai jau nenorejo kad as i kauna vaziuociau, MRT buvo parasyta kad nauju zidiniu yra, kaupia kontrasta-aktyvi faze. Tai kaip suprantu vaistukus prastumt reikia, uztai ir niekam is dalyvaujanciu pablogejimu nebuna
[/quote]
Man ir kuo toliau tuo labiau taip atrodo- vartojau copaxone blogėjo, naudoju Betaferon - nauji židinukai ir vienas aktyvus
Kol nenaudojau nieko, kad ir buvo pablogėjimų bet židinių naujų - neatsirasdavo...
Laikykimės
[/quote]
Man ir kuo toliau tuo labiau taip atrodo- vartojau copaxone blogėjo, naudoju Betaferon - nauji židinukai ir vienas aktyvus
Kol nenaudojau nieko, kad ir buvo pablogėjimų bet židinių naujų - neatsirasdavo...
Laikykimės