QUOTE(dalmatinas @ 2011 06 21, 09:12)
enzymus pradejau naudoti daugiau nei pries metus, tada spazmu dar nebuvo, tik tirpimas, labiausiai desines rankos, dar vartojant Wobenzym atsirado spazmai, bet jie budavo momentiniai ir Baklofeno vartojau tik po 1 tabl. vakare, nes tada spazmai ypac stipriai pasireiksdavo, nerasdavau sau vietos, veliau, gydytojos patarta, nutraukiau enzymus porai menesiu, tada ypac pajauciau spazmus ir teko Baklofena gerti jau 3 k. per diena. Dabar geriu Phlogenzym, po 3 tabl. 2 k./diena ir baklofeno, tpfu tpfu tpfu, kol kas nereikia, ranka vis dar patirpus, bet prie sio nepatogumo jau pripratau
Aciu uz atsakyma, pasirodo jis irgi anksciau naudojo Wobenzym, taciau su kruva vaistazoliu, tai tada neatkreipeme demesio, kad tai fermentas. Be to kazkokiu pagerejimu kaip ir nebuvo.
Jam israsyti 5 enzimai ampulemis. Mane gasdina dideli kiekiai. norejau dar jusu paklausti, ar jums buvo tirti fermentai, kokiu truksta? Mano tevui niekas netirta.... Kazkada buvau susidurusi su fermentu trukumu (ne tevui), taciau nebuvo nustatyta kokiu, tai tada gydemes irgi daugumoje zoliniu pagrindu pas gastroenterologa, taciau tau buvo arbatos, skatinancios tulzies issiskyrima, dietos, vandens gerimas pusvalandi pries maista ir t.t.
Jau trecius metus jis pastoviai naudoja saldymedzio sakni, as atvezu jam. Skaiciau, kad be viso kito ja gydoma ir issetine skleroze. Taciau per dideli kiekiai sukelia raumenu silpnuma, galimi apsinuodijimai. Ir paziurejus i jo veido oda akivaizdziai matosi, kad sutrikes virskinimas, iki operacijos tikrai visai kitaip buvo. Dar paskaiciau apie Taunytes stovyklas, gydant IS, vis tik manau, kad jam reiktu detoksikacijos arba keist gydytoja..... Taciau prisiimti tokia atsakomybe irgi bijau.
Vis tik labiausiai tikiu krauju. Skaiciau, kad atliekama kaulu persodinimo operacija, siekianti sumazinti baltu kraujo kuneliu T modifikacija. Tai lyg ir gavus kraujo turetu sumazeti, na nors kazkuri laika. Be to jam tikrai buvo sumazeje ir nekankino skausmai...
Bet tokiu paslaugu nerandu.