Įkraunama...
Įkraunama...

Masažai su roll shaper aparatais

Vakar buvau pirmą kartą,visai patiko. Sakė skaudės. Bet dar nieko šian neskauda,ar jum skaudėjo raumenis?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2014 04 29, 09:17)
Vakar buvau pirmą kartą,visai patiko. Sakė skaudės. Bet dar nieko šian neskauda,ar jum skaudėjo raumenis?

Gal nenuosirdziai darei, arba siaip sportuoji kazka? biggrin.gif Nes man pirma karta kai nuejau irgi neskaudejo, paskui po pertraukos dideles nuejau, tai taaaip skaudejo kelias dienas, kad issisketus vaiksciojau doh.gif lotuliukas.gif Sau priskyriau ta varianta, kad pirma karta nenuosirdziai judejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gandre* @ 2014 04 29, 14:04)
Gal nenuosirdziai darei, arba siaip sportuoji kazka?  biggrin.gif Nes man pirma karta kai nuejau irgi neskaudejo, paskui po pertraukos dideles nuejau, tai taaaip skaudejo kelias dienas, kad issisketus vaiksciojau  doh.gif  lotuliukas.gif Sau priskyriau ta varianta, kad pirma karta nenuosirdziai judejau  blush2.gif

sportuoju 4u.gif
Papildyta:
tiesa, o kaip yra nenuoširdžiai daryt? g.gif darau taip ,kaip parodė.
Atsakyti
Merginos, gal teko girdeti kokioje studijoje dabar Vilniuje yra galimybe pasimegauti siais masazais su nuolaida 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(garbanele.as @ 2014 05 20, 12:45)
Merginos, gal teko girdeti kokioje studijoje dabar Vilniuje yra galimybe pasimegauti siais masazais su nuolaida 4u.gif ?

FABIJONISKIU g. 94. "Figuros studija" Visada pasiulo geras nuolaidas.
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2014 05 01, 13:00)
sportuoju 4u.gif
Papildyta:
tiesa, o kaip yra nenuoširdžiai daryt? g.gif darau taip ,kaip parodė.

Na nenuosirdziai ten tupinet, prisilaikant, zurnala pavartant, zodziu taip kaip parodo, tik silpnesniu rezimu save judint... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gandre* @ 2014 05 21, 11:39)
Na nenuosirdziai ten tupinet, prisilaikant, zurnala pavartant, zodziu taip kaip parodo, tik silpnesniu rezimu save judint...  blush2.gif

Oi ne ne
Atsakyti
Sveikos, gal žinote kur galiu tokiais aparatais pasimasažuot Baltupiuose ar netoli jų (ozo parkas)? Esu radus čia http://www.studiofig...udiju-kontaktai , bet nepavyko susisiekti.
Atsakyti
Sveikos, ar buvote kas Kaune "superformoj"? girdejau neblogus atsiliepimus, galvoju pabandyti, nes maciau kad dabar ten akcijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(miaumiukas @ 2014 11 17, 20:14)
Sveikos, gal žinote kur galiu tokiais aparatais pasimasažuot  Baltupiuose ar netoli jų (ozo parkas)? Esu radus čia http://www.studiofig...udiju-kontaktai , bet nepavyko susisiekti.

Fabijoniskiu 94. "Figuros studija" +370 636 19224

Atsakyti
Išbandžiu ir aš šiandieną pirmą kartą. Labai patiko! Dariau tikrai nuoširdžiai ir negailėdama savęs, tai jau dabar jaučiuosi kaip sumušta doh.gif Tikrai eisu kokius 10 kartų, vėliau pasidalinsiu rezultatais mirksiukas.gif
Beja, esu bandžius anticeliulitinius masažus rankomis ir vakumu, tai šitas nesulyginimai stipresnis.
Atsakyti
o kur Kaune sis aparatas yra? ax.gif

jau radau ir dabar akcija ciumpam.lt

nusipirkau 5 kartus uz 85Lt ax.gif Kauno Akropolyje

kas su manimi? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliene: 09 sausio 2015 - 09:27