Įkraunama...
Įkraunama...

Masažai su roll shaper aparatais

QUOTE(Perliukasss @ 2013 11 25, 10:08)
geras, man sake, kad galima ir kasdien, jei noriu.. g.gif

zinai kaip buna... prisiperka aparatu ....pasiima verslo liudijima ir paskelbe aksija ir paskui eik pas juos nors ir kazdien bile tik bapkes mokesi, net nepasigilina galima ar negalima, kaip veikia organizma sie aparatai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2013 11 25, 15:07)
zinai kaip buna... prisiperka aparatu ....pasiima verslo liudijima ir paskelbe aksija ir paskui eik pas juos nors ir kazdien bile tik bapkes mokesi, net nepasigilina galima ar negalima,  kaip veikia organizma sie aparatai  doh.gif

kaip idomiai.. nes siaip tam oficialiam roll shaper puslapy yra mano miesto studijos kontaktai, kur einu, foto.. aplinka tokia pati kaip ir foto.
Atsakyti
Sveikos, ar yra dar besimasazuojanciu?
As antra abonementa issipirkau, tai siandien buvau jau 12 karta. Paskutinius du kartus ejau 1h roll shaper ir 30min vacu shaper. Po pirmo abonemento neblogi rezultatai: liemuo -3cm, klubai -3cm, slaunis ir ranka po -1cm. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. As irgi lankau jau senokai. Labai dziaugiuos rezultatais! Oda glotni ir svelni lig silkas tapo, kunas stangresnis ir pasitempes, celiulitas dingo jau po kokio 6 karto, bet palaikyti butina, bent karta per savaite apsilankant po 10-20 proceduru kurso. As pavyzdziui lankau Liux Figura Pavilioniu g. 33, Vilniuje. Is visu lankytu studiju, pati maloniausia aplinka, labai malonus personalas, pastoviai akcijos kazkokios vyksta! Visoms save mylincioms merginoms/moterims patariu wink.gif
Atsakyti
o as buvau pavilnoniu g. 33

labai labai man ten nepatiko
merginos nepaslaugios, nosi ikisusios i kompiuteri ir net neziuri ar gerai darai ar ne
viskas palikta savieigai

o jei ko nors nori paklausti, tai jautiesi kad tu kazka skolinga toms merginoms.

Visai kita atmosfera perkunkiemio g. 33
ten priziurinti moteris nuolatos salia, nuolatos dalinasi informacija, padeda

taigi kaip pabuvojusi ir ten ir ten
pavilnoniu duodu 2 balus
perkunkiemio - 10 balu.
Atsakyti
Na idomiai cia prisiskaitinejau :-) jokio poveikio sie masazai neturi tik toms, kurios namo grizusios ir toliau pyragelius ar kotletus su bulvem kapoja. Stebuklu nebuna, todel noredamos grazaus kuno turite ne tik ji masazuoti ar i sale nueiti, bet ir ziureti ka valgot. Tada bus ir rezultatai... Ar esate kuri lankiusi studija esancia Klaipedoje, PC Vyturys? Galvoju pameginti ten, idomu kokie atsiliepimai :-)
Atsakyti
QUOTE(Kaput @ 2014 02 04, 13:06)
Na idomiai cia prisiskaitinejau :-) jokio poveikio sie masazai neturi tik toms, kurios namo grizusios ir toliau pyragelius ar kotletus su bulvem kapoja. Stebuklu nebuna, todel noredamos grazaus kuno turite ne tik ji masazuoti ar i sale nueiti, bet ir ziureti ka valgot.  Tada bus ir rezultatai... Ar esate kuri lankiusi studija esancia Klaipedoje, PC Vyturys? Galvoju pameginti ten, idomu kokie atsiliepimai :-)

Lankiau Vytury. Atmosfera nelabai kokia verysad.gif Demesio klientiems mazokai - sulindusios i savo kompus sedi verysad.gif Viena mergaite daugiau paaiskina blink.gif Pirma kart atejusiai pasako dabar daryk ta, paskui ana ir i kompa ar su drauge pliurpia doh.gif Dabar einu kitur, tai viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(EOS69 @ 2014 02 04, 19:57)
Lankiau Vytury. Atmosfera nelabai kokia verysad.gif Demesio klientiems mazokai - sulindusios i savo kompus sedi  verysad.gif Viena mergaite daugiau paaiskina  blink.gif  Pirma kart atejusiai pasako dabar daryk ta, paskui ana ir i kompa ar su drauge pliurpia  doh.gif Dabar einu kitur, tai viskas  thumbup.gif

O kur einat jeigu nepaslaptis? :-)
Atsakyti
QUOTE(Kaput @ 2014 02 04, 22:22)
O kur einat jeigu nepaslaptis? :-)

Vetrunges pasaze 2 aukste
Atsakyti
As ir pradejau lankyti roll shaperiukus! Zadu intensyvu kursa atlankyt kad matytusi rezultatas smile.gif Siaip man tikrai patinka, smagus masaziukas ir tikrai ta valandele greit prabega 4u.gif Parasysiu bent po 10 kartu ar matosi kazkokie rezultatai, bet pritariu kazkuriai anksciau rasiusiai panelei, kad rezultatai bus tik jeigu namie irgi desi pastangas, o ne kimsi bandeles smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras, gal kas lankotes Latviu g, Vilniuje? Kokie atsiliepimai butu
Atsakyti
uzsimaniau ir as tuos masaziukus ismeginti biggrin.gif imsiu kokia akcija, nes nemazai maciau visokiuose portaluose ir pranesiu kaip man sekas 4u.gif o kelis kartus i savaite einat masazuotis? ax.gif
Atsakyti