ir as esu girdejusi apie juos kas buvo sako tikrai padeda odai ir kainos prieinamos, eisu isbandyti butinai db negaliu nes

o va cia daugiau info apie tai radau :
labukas mergaites. ar negirdejote apie limfodrenažinį aparatini masažą? galiu pasidalinti ispudžiais, atlikau visą kursą limfodrenažinio masažo aparatais "Roll shaper". Lietuvoje jie dabar labai išpopuliarėjo, jau atsidare keli salonai. Esmė tame, jog sukasi bugnas prie kurio reikia darytis pačiai tam tikrus pratimus išmasažuojant visą kūną. Pradėdi masažuoti nuo pėdų ir baigi pečiais. Masažas trunka valandą, pagal limfotokos tekmės kryptį. Šis masažas trigubai stipresnis negu rankinis limfodrenažinis masažas, padėda atsikratyti nereikalingų toksinų, sustangrinti odą, sumažinti apimtis ir kas svarbiausia celiulitą. Aš asmeniškai labai patenkinta rezultatų, odą tapo lygesnė, sumažėjo šlaunų, užpakalio ir pilvo apimtis. Padariau tik 14 masažų ir tikrai džiaugiuosi lieknesnėmis formomis. Rekomenduoju pasidomėti šią naujovę, google surinkite "Roll shaper" ir išmeta daug atsiliepimų, kiek skaičiau moterys yra patenkintos rezultatais. Savijautą irgi super pasidarė, energijos padaugėjo, beje sumažėjo akių pabrinkimai. Tikrai padėda išvalyti organizmą nuo toksinų ir susikaupusių skysčių. Galiu duoti telefoną moters pas kurią aš dariau, labai maloni moteriškė ir kainos pas ją prieinamos, daug mažesnės negu salonuose. Mob. tel. 860613271. Skambinkit išanksto, nes pas ją daug žmonių.