cia patiekalai kuriu evalgot po 18
QUOTE(migde @ 2012 03 25, 17:33)
cia patiekalai kuriu evalgot po 18
Pirmą psl paskaityk,o ne kvailus klausimus uždavinėk
QUOTE(Barbaškė @ 2012 03 25, 17:39)
Pirmą psl paskaityk,o ne kvailus klausimus uždavinėk
nu taip ir parasyta nevalgom po 18,o dalinames receptais
Napaleonas
Receptas
Paplociams-0.5 kg margarino,1 kiausinis,1 kg miltu,1 indelis grietines,4 puseles kiausinio vandens.Padarai tesla,tada barstai miltus ir kocioji plonus paplocius,as is karto apsibreziu su lekste,ispjaunu lakstus,kepu kol paruduoja.Tada kremas-500 gr sviesto,ne margarino!!!,120gr miltu,350gr cukraus,stikline pieno,2 tryniai,pakelis vanilino.
Kremui skirtas sviestas puode uzvirinamas,suberiami miltai ir dar biski pakaitinam kol pagelsta.
Atskirai uzvirinamas pienas su cukrumi ir supilamas i sviesta stipriai maisant.Dar kiek pakaitinus nukeliama nuo ugnies ir mediniu saukstu sukama KOL ATSALA.po to imusami tryniai ir maisom kol mase pasidarys puri,vienalyte,suberiam vanilina,jei mase nepasidaro vienalyte musk dar viena tryni,tada sutrauks.O tada tepam lakstus ir nors 2 dienas palaukiam kol subres,o jei palauktum kokias 5 dienas tortas butu fantastiskas.
Receptas
Paplociams-0.5 kg margarino,1 kiausinis,1 kg miltu,1 indelis grietines,4 puseles kiausinio vandens.Padarai tesla,tada barstai miltus ir kocioji plonus paplocius,as is karto apsibreziu su lekste,ispjaunu lakstus,kepu kol paruduoja.Tada kremas-500 gr sviesto,ne margarino!!!,120gr miltu,350gr cukraus,stikline pieno,2 tryniai,pakelis vanilino.
Kremui skirtas sviestas puode uzvirinamas,suberiami miltai ir dar biski pakaitinam kol pagelsta.
Atskirai uzvirinamas pienas su cukrumi ir supilamas i sviesta stipriai maisant.Dar kiek pakaitinus nukeliama nuo ugnies ir mediniu saukstu sukama KOL ATSALA.po to imusami tryniai ir maisom kol mase pasidarys puri,vienalyte,suberiam vanilina,jei mase nepasidaro vienalyte musk dar viena tryni,tada sutrauks.O tada tepam lakstus ir nors 2 dienas palaukiam kol subres,o jei palauktum kokias 5 dienas tortas butu fantastiskas.
Pasidalinsiu skanių 1 kąsnio sumuštinukų receptu
Reikės:
duonos su saulėgrąžomis ar grūdais (man patinka urtės 7 grūdų duona)
silpnai sūdytos silkės aliejuje (tinka ir šviežia)
tepamo varškės sūrelio.
Ant duonos sutepam sūrelį, uždedam silkę.
Supjaustom 1 kąsnio dydžio gabaliukais.
Skanaus
Reikės:
duonos su saulėgrąžomis ar grūdais (man patinka urtės 7 grūdų duona)
silpnai sūdytos silkės aliejuje (tinka ir šviežia)
tepamo varškės sūrelio.
Ant duonos sutepam sūrelį, uždedam silkę.
Supjaustom 1 kąsnio dydžio gabaliukais.
Skanaus
Šiemet užderėjo labai daug cukinijos tai pasidalinsiu keliais receptais;
CUKINIJA SU PAPRIKA (žiemai)
3 kg cukinijų kubeliais
1 kg paprikų kubeliais
0,5 litro "Premium" padažo
1 st. aliejaus
1 st. cukraus
0,5 st. acto
1 šaukštas su kaupu druskos
Virti nuo užvirimo 20 min.
CUKINIJOS DESERTAS
Kibiras pjaustytų cukinijos gabaliukais
1 kg cukraus
2 arb.šaukšteliai citrinos rūgštelės
2 litrai sulčių (aš dedu persikų man skaniausiai galima dėti ananasų).
Supjaustyti cukinija, supilti cukrų, rūgšteleir sultis.Palaikyti para. Virti nuo užvirimo 5 min. supilstyti i sterilius stiklainius ir uždaryti. Aš dar dedu pora pakelių uogienių tirštiklio.Labai skanus ir gaivus desertas.Ji dedu i pyraga,i torto pertepimus ir vienas labai skanu.
CUKINIJA SU PAPRIKA (žiemai)
3 kg cukinijų kubeliais
1 kg paprikų kubeliais
0,5 litro "Premium" padažo
1 st. aliejaus
1 st. cukraus
0,5 st. acto
1 šaukštas su kaupu druskos
Virti nuo užvirimo 20 min.
CUKINIJOS DESERTAS
Kibiras pjaustytų cukinijos gabaliukais
1 kg cukraus
2 arb.šaukšteliai citrinos rūgštelės
2 litrai sulčių (aš dedu persikų man skaniausiai galima dėti ananasų).
Supjaustyti cukinija, supilti cukrų, rūgšteleir sultis.Palaikyti para. Virti nuo užvirimo 5 min. supilstyti i sterilius stiklainius ir uždaryti. Aš dar dedu pora pakelių uogienių tirštiklio.Labai skanus ir gaivus desertas.Ji dedu i pyraga,i torto pertepimus ir vienas labai skanu.
Pyragas "Mandarinas"
Reikia:
50 g margarino kepiniams
3 kiaušinių
120 g cukraus
250 g Rikotos varškės
200 g miltų
1 a. š. kepimo miltelių
1 nedidelės skardinės konservuotų mandarinų
1 šaukšto medaus
1 saujelės migdolų plokštelių
Gaminame:
Baltymus kartu su cukrumi išplakti iki standžių putų, įmaišyti trynius ir varškę. Supilti kiek pravėsusį tirpintą margariną kepiniams, išmaišyti. Suberti persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir vėl viską gerai išmaišyti.
Į formą dėti tešlą, ant viršaus mandarinus ir kepti 180°C įkaitintoje orkaitėje 30 min. Ištraukus pyragą aptepti medumi, pabarstyti migdolo drožlėm ir kepti dar 10 min. Atvėsinti.
Skanaus!!
Reikia:
50 g margarino kepiniams
3 kiaušinių
120 g cukraus
250 g Rikotos varškės
200 g miltų
1 a. š. kepimo miltelių
1 nedidelės skardinės konservuotų mandarinų
1 šaukšto medaus
1 saujelės migdolų plokštelių
Gaminame:
Baltymus kartu su cukrumi išplakti iki standžių putų, įmaišyti trynius ir varškę. Supilti kiek pravėsusį tirpintą margariną kepiniams, išmaišyti. Suberti persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir vėl viską gerai išmaišyti.
Į formą dėti tešlą, ant viršaus mandarinus ir kepti 180°C įkaitintoje orkaitėje 30 min. Ištraukus pyragą aptepti medumi, pabarstyti migdolo drožlėm ir kepti dar 10 min. Atvėsinti.
Skanaus!!
QUOTE(13 @ 2012 10 21, 18:23)
Kam ta paieška ? Tema visada forumo viršuje , populiariausių tope
Tortas "Varškinis gaivumėlis "
QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 11 27, 22:20)
Kam cia reikejo torto recepto? bisvitui: 230g miltu
230g cukraus
pora sauksteliu kepimo milteliu
pora sauksteliu vanilinio cukraus
65g aliejaus
5 dideli kiausiniai.
Cukru issukti su kiausiniais gerai, ipilti alieju ir dar plakti minute, imaisyti miltus su kepimo milteliais ir kepti 190 laipsniu temperaturoje.
Kremui reik 2 pokeliu plombyro skonio varskes ir didelio indelio grietineles, norimu vaisiu ar uogu. Grietinele isplakt su cukrumi pagal skoni ir trupuciu citrinos sulciu(nors as ju nededu) ir sumaisyt su varske, viskas. PATARIMAS: skaniausia buna naudojam ''mu'' giretinele, jos tada nepilnus du indelius sunaudot. Ir skaniausia vietoj plombyro skonio varskes naudoti ''musu'' ar ''ryto'' surelius kur po 100g buna, ju tada beveik 4 sunaudot biskvita supjaustyt i 3 dalis, sulaistymui naudoti vandeni su pora sauksteliu cukraus ir ciltinos sultim. Darant pagal mano patarima va kokios grazios konsistencijos kremas gaunasi
230g cukraus
pora sauksteliu kepimo milteliu
pora sauksteliu vanilinio cukraus
65g aliejaus
5 dideli kiausiniai.
Cukru issukti su kiausiniais gerai, ipilti alieju ir dar plakti minute, imaisyti miltus su kepimo milteliais ir kepti 190 laipsniu temperaturoje.
Kremui reik 2 pokeliu plombyro skonio varskes ir didelio indelio grietineles, norimu vaisiu ar uogu. Grietinele isplakt su cukrumi pagal skoni ir trupuciu citrinos sulciu(nors as ju nededu) ir sumaisyt su varske, viskas. PATARIMAS: skaniausia buna naudojam ''mu'' giretinele, jos tada nepilnus du indelius sunaudot. Ir skaniausia vietoj plombyro skonio varskes naudoti ''musu'' ar ''ryto'' surelius kur po 100g buna, ju tada beveik 4 sunaudot biskvita supjaustyt i 3 dalis, sulaistymui naudoti vandeni su pora sauksteliu cukraus ir ciltinos sultim. Darant pagal mano patarima va kokios grazios konsistencijos kremas gaunasi