
Tiesiog imu zele miltelius, dedu mazesne vandens norma nei parasyta vietoj 500ml dedu 350ml. Uzverdu vandenuka sudedu zele miltelius labai gerai ismaisau, palieku kiek pravesti. Imu inda kuriame darysiu zele torta. Geriausia silikonine danga. Ja istepu sviestuku. Pilu pravesusia zele, dedu i saldytuva ir laukiu kol sustings. Kai sustingsta zele darau kita sluoksni. Vel taip pat ji paruosiu, bet sitam sluoksniui jau duodu visiskai atvesti. Sustingusia zele istraukiu is saldytuvo, pridedu vaisiu, tada atsargiai pilu jau paruosta antra zele sluoksni ir vel i saldytuva ir taip visus sluoksnius padarau. Man skaniausia kai daug vaisiu. Ir siaip patarciau viena is sluoksniu daryti grietineles skonio zele, nepakartojamas skonis. Man atrodo tu zinai kuriu vaisiu negalima deti, nes nestings zele. Sustingti daug nemazai laiko, nes jeigu ji pavirsutiniskai sustings kai isiminesi is indo kuriame ji yra gali suplysti. Dazniausiai is vakaro padarydavau pietums valgydavome. Taigi jau visiskai sustingusi zele torta istraukiu is saldytuvo. Jeigu silikonine danga, tai labai lengvai atsiskiria zele tortas nuo jos, bet as kiek sonus apipjaustau, kad neitruktu kur nors, bet siaip tikrai labai graziai issiema. jeigu kita danga tai tada uzkaiti vandeni, dedi zele torciuka su indu i ta vandenuka, pora minuciu, nedaugiau, istrauki inda, ant zele torto dedi lekste ir isverti aukstyn kojom, tada zele torta vel i saldyduva ir po kokio pusvalandzio ar 45 min galima valgyti. Reikia i saldytuva nes kai pakaitini vandenyje ji siek tiek atitirpsta. Svarbiausia neperkaitinti Istraukus po 45 min jau ziurek ka jusu seimyna megsta ar grietinele, ar siaip vaisiais apdeti pati virsu.
