Merginos, kada paskutini karta taike 20% nuolaida geguzes 05 d. ar taip?
QUOTE(Irmama @ 2011 05 12, 09:32)
Merginos, kada paskutini karta taike 20% nuolaida geguzes 05 d. ar taip?
Perziurejau uzsakymus, pas mane balandzio 28-pirkta su 30proc, o geguzes 2-5 d. uzsakymai pirkti be nuolaidos.
ar as jau nepamenu, bet kad buvo 05d. 20%-nuolaida gal, dar kas pamena? nes visada stengiuosi pirkti su nuolaida
QUOTE(Irmama @ 2011 05 12, 08:56)
ar as jau nepamenu, bet kad buvo 05d. 20%-nuolaida gal, dar kas pamena? nes visada stengiuosi pirkti su nuolaida
Paskutine buvo tees&knits -20% ir nemokamas siuntimas nuo kazkokios sumos.
Nebuvo nuolaidos geguzes 5d.
QUOTE(Irmama @ 2011 05 12, 09:56)
Balandzio 8-10 dienomis tikrai ji buvo. Bet man tai nesamoningiausia si nuolaida, nes, kadangi shipas mokamas buvo, viskas, ka pirkau, gavosi kaip be nuolaidu
QUOTE(Auksuole @ 2011 05 11, 21:27)
Pasiėmiau savo 9" chino short, kai mano stambios kojos tai kažin ar su trumpesniais išdrįsčiau išeiti Bet spalva kokia Užsakinėjau paveikslėlyje tokia žydra žydra buvo, o kad pavadinimas LIGHT BLADE (tiesa pasakius, jis net nesukelia jokių minčių apie galimą spalvą) gaunu, žali maždaug tokie bet faini
va koki galima is jusu zaliu zaliu sortuku derinuka padaryti. as lb nekenciu zalios , bet cia
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 11, 21:42)
linamog, uoj nereik tau to tysalo
man toks skubanciu menininkiu beformis "uzmetalas"
Aciu mergaites uz pagalba reiskias ziopli pagavau
Sveiki,mergytes,
Prasau jusu pagalbos,gal kuri turite 5 chino sortus 6 ar 8 dydi ir galetumet pamatuoti kiek cm yra vidinej slaunies daly(nuo klyno iki apacios )? Labai noriu siu sortu,bet vakar lyg skaiciau kad labai nevykes ju ilgis,tai susibalamutinau visai
Dekoju is anksto
Beja LINAMOG labai aciu uz patartus marskinuku dydzius 8 idealiai tiko,tik per liemeni galetu but siauresni,bet nieko,graziai ir taip atrodo
Prasau jusu pagalbos,gal kuri turite 5 chino sortus 6 ar 8 dydi ir galetumet pamatuoti kiek cm yra vidinej slaunies daly(nuo klyno iki apacios )? Labai noriu siu sortu,bet vakar lyg skaiciau kad labai nevykes ju ilgis,tai susibalamutinau visai
Dekoju is anksto
Beja LINAMOG labai aciu uz patartus marskinuku dydzius 8 idealiai tiko,tik per liemeni galetu but siauresni,bet nieko,graziai ir taip atrodo
QUOTE(Kamilita @ 2011 05 12, 10:53)
Sveiki,mergytes,
Dekoju is anksto
Dekoju is anksto
Tai ir bus vidine siule 5 inchai, tai yra apie 12.7cm
QUOTE(pgituke @ 2011 05 12, 10:12)
man toks skubanciu menininkiu beformis "uzmetalas"
Va va, as i ta ir orientavausi, na man patiko pabut tokia atsiputusia.
QUOTE(Kamilita @ 2011 05 12, 10:53)
I sveikata.