Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 20 tema

QUOTE(SaiMita @ 2011 05 11, 20:42)
Auksuole, tai prasom pasirodyt  4u.gif 

Oj ne schmoll.gif doh.gif Su tokiom formom tik po apkasais slėptis man cool.gif Aš geriau jau pasigrožėsiu figūringom hihihi.gif

Bet 9' šortai tai tikrai ne laibakojėm gazelėm, nes jaučiu atrodytų, kaip pantalonai hihihi.gif
Atsakyti
O tai iki kur jie mazdaug?
Atsakyti
Auksuole, nu tu pavarai laugh.gif Prajuokinai.... biggrin.gif
Cia kada ziuriu MB i skype ilindes, ziurineja tavo profili ir jau issisiepes klausia kas cia tokia, kodel jis nepazysta doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 11, 20:53)
O tai iki kur jie mazdaug?

Aš kai 180 cm tai man jie geras sprindis virš kelių, pilnai apguldę. Tau tai tik 3" su tokiom kojom mirksiukas.gif

QUOTE(savita1 @ 2011 05 11, 20:57)
Auksuole, nu tu pavarai laugh.gif Prajuokinai.... biggrin.gif
Cia kada ziuriu MB i skype ilindes, ziurineja tavo profili ir jau issisiepes klausia kas cia tokia, kodel jis nepazysta doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 05 11, 22:18)
Tau tai tik 3" su tokiom kojom  mirksiukas.gif

Aciu blush2.gif bet uoj nemyliu savo koju as.. Toli grazu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 05 11, 20:45)
Oj ne  schmoll.gif  doh.gif Su tokiom formom tik po apkasais slėptis man  cool.gif Aš geriau jau pasigrožėsiu figūringom hihihi.gif

Bet 9' šortai tai tikrai ne laibakojėm gazelėm, nes jaučiu atrodytų, kaip pantalonai hihihi.gif

Pasirodykit, aš rodžiausi su 3", o mūsų dydžiai, kaip suprantu tie patys mirksiukas.gif nėra čia ko drovėtis, visi savi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 05 11, 14:33)
Ai, jus nekreipkit i mane demesio irnesakyk.gif Man ta bliuske nepatinka ir tiek rolleyes.gif Kazkaip niekaip neisikirtau kodel ji cia tokia populiari buvo ir kuom turetu buti grazi ax.gif Kazkoks beformis rubas su blizguciais, tik tiek as matau biggrin.gif
O taip, tai dar basutes Kristelos pamirsau, dydi idealiai atitaikei, typ top, koki nesioji ir koki emei? Man faina tokios atviros basutes per pirsta, del to pavydziu kas gali jas nesioti, nes tinka tik siauros kojos savininkems verysad.gif Man su arklio peda tik pasvajoti doh.gif
Ai, dar kas ten per laikrodis Kristela? rolleyes.gif

Tai aisku, neturi visoms patikti tie patys rubai, juk skirtingi zmones, tai normalu kad skiriasi ir stilius ir skonis mirksiukas.gif Man ir ne viskas grazu, kas kitoms patinka.
Basutes emiau 7, nesioju 37,5 dydi, beje, mano peda plati - ir tiko ax.gif Tikuosi bus patogios, bent jau pamatavus taip pasirode.
Laikrodukas MICHAEL KORS MK5313 wub.gif , naujai gautas, tai matavausi prie visko hihihi.gif

QUOTE(Preila @ 2011 05 11, 15:34)
Kristela, jau kaip gražiai ant Jūsų paltukas žiūrisi. bigsmile.gif  Tik galėtų būti ilgesnis. rolleyes.gif

Aciu 4u.gif Ilgio ir man noretusi nors poros cm, bet realiai jis ilgesnis atrodo nei foto - fotografuota is apacios, tai vizualiai dar trumpesnis atrodo doh.gif (kambaryje pries veidrodi nieko nesimate, tai dariau foto terasoje su automatine programa ant stalo padejus blush2.gif )

Papildyta:
QUOTE(Vlastimila @ 2011 05 11, 18:27)
Kristela, na, jau paltukas kaip gražiai "guli" thumbup.gif  Bet vistiek pusė grožio nesimato, ar ne? mirksiukas.gif  Man jis kažkas nerealaus, dabar laukiu kito modelio, jei vėl būsiu nugrybavus į lankas ax.gif
Viskas Jums labai tinka, labiausiai įstrigo-visko dabar neprisiminsiu....marškiniai, šilkiniai šortai, persikinė suknelė ir basutės....o aš turiu batukus iš tos pačios serijos-tik mano sidabriniai suskilinėję...čia prieš pora metų, berods jie buvo pardavime....irgi patinka, bet kainavo doh.gif -o gavau per mažus, tai ko tik nedariau, prikišau šlapių laikraščių ir įdėjus į kamerą užmiršau....į balių reikia eiti-o batai kameroj užšaldyti doh.gif su šlapiais išėjau-prasitampė-galiu pasipuošti, nu nėra labai patogūs, nes keltis neatitinka, bet patinka, tokie neeiliniai wub.gif

Aciu 4u.gif Tikrai, kad realiai dar grazesnis wub.gif LT parduotuvese nieko panasaus net maciusi nesu, audinys nerealus. Vien jau pakabele kokia prisiuta, is grandineliu, tokia prabangi wub.gif Beje, aciu Jums uz patarimus, labai padejo 4u.gif
Atsakyti
Kristela, viskas laabai grazu wub.gif Dziaugiuosi, kad viskas tiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu ka sian j.crew duos bigsmile.gif as sian nusiteikus pirkti ok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prancuzyte: 12 gegužės 2011 - 07:55
QUOTE(linamog @ 2011 05 11, 18:31)
As siandien pirmakart isvedziau silkini uzmestuka i viesuma:

Gadina grazia figura sitas uzmestukas.

Dekui visoms uz komentarus del maikytes, pasiziuresiu kaip man bus, gali but mazoka itariu jei atitiks dydi.
Atsakyti
Kristela viskas laaaabai grazu thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Kristela, viskas jums labai dailu, o ypatingai paltukas patiko wub.gif

QUOTE(Mella @ 2011 05 12, 08:00)
Dekui visoms uz komentarus del maikytes, pasiziuresiu kaip man bus, gali but mazoka itariu jei atitiks dydi.

As neseniai gavau sia, tai kiek pries tai skaitinejau emiau dydziu mazesne ir tiko. Gal vel man cia taip pasitaike, nes pries tai mergina rase, kad atitinka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputa: 12 gegužės 2011 - 08:30