QUOTE(savita1 @ 2011 05 11, 14:33)
Ai, jus nekreipkit i mane demesio
Man ta bliuske nepatinka ir tiek
Kazkaip niekaip neisikirtau kodel ji cia tokia populiari buvo ir kuom turetu buti grazi
Kazkoks beformis rubas su blizguciais, tik tiek as matau
O taip, tai dar basutes Kristelos pamirsau, dydi idealiai atitaikei, typ top, koki nesioji ir koki emei? Man faina tokios atviros basutes per pirsta, del to pavydziu kas gali jas nesioti, nes tinka tik siauros kojos savininkems
Man su arklio peda tik pasvajoti
Ai, dar kas ten per laikrodis Kristela?
Tai aisku, neturi visoms patikti tie patys rubai, juk skirtingi zmones, tai normalu kad skiriasi ir stilius ir skonis
Man ir ne viskas grazu, kas kitoms patinka.
Basutes emiau 7, nesioju 37,5 dydi, beje, mano peda plati - ir tiko
Tikuosi bus patogios, bent jau pamatavus taip pasirode.
Laikrodukas MICHAEL KORS MK5313 , naujai gautas, tai matavausi prie visko
QUOTE(Preila @ 2011 05 11, 15:34)
Kristela, jau kaip gražiai ant Jūsų paltukas žiūrisi.
Tik galėtų būti ilgesnis.
Aciu
Ilgio ir man noretusi nors poros cm, bet realiai jis ilgesnis atrodo nei foto - fotografuota is apacios, tai vizualiai dar trumpesnis atrodo
(kambaryje pries veidrodi nieko nesimate, tai dariau foto terasoje su automatine programa ant stalo padejus
)
Papildyta:
QUOTE(Vlastimila @ 2011 05 11, 18:27)
Kristela, na, jau paltukas kaip gražiai "guli"
Bet vistiek pusė grožio nesimato, ar ne?
Man jis kažkas nerealaus, dabar laukiu kito modelio, jei vėl būsiu nugrybavus į lankas
Viskas Jums labai tinka, labiausiai įstrigo-visko dabar neprisiminsiu....marškiniai, šilkiniai šortai, persikinė suknelė ir basutės....o aš turiu batukus iš tos pačios serijos-tik mano sidabriniai suskilinėję...čia prieš pora metų, berods jie buvo pardavime....irgi patinka, bet kainavo
-o gavau per mažus, tai ko tik nedariau, prikišau šlapių laikraščių ir įdėjus į kamerą užmiršau....į balių reikia eiti-o batai kameroj užšaldyti
su šlapiais išėjau-prasitampė-galiu pasipuošti, nu nėra labai patogūs, nes keltis neatitinka, bet patinka, tokie neeiliniai
Aciu
Tikrai, kad realiai dar grazesnis
LT parduotuvese nieko panasaus net maciusi nesu, audinys nerealus. Vien jau pakabele kokia prisiuta, is grandineliu, tokia prabangi
Beje, aciu Jums uz patarimus, labai padejo