Tai va noriu pasidalinti savo ispudziais apie kalanetika. Tai tikrai priklauso nuo trenerio. Pirma diena vede lyg Angelina vardas, tai labai fainiai patiko, kaip sportas tik suletintai sakyciau, trenere pavadavo, nes buvo susirgusi ta kuri vede pastoviai. Pratimai sunkus, bet labai efektyvus.
Antra karta papuoliau pas Valerija, tai labai nepatiko visi pratimai kazkokie nugaros tampymai, pasijutau lyg kokioj sanatorijoj. Be to jutau deginima nugaroj, matyt issijudino man viskas, bet to tempimo raumenu galim sakyt visai nebuvo, net nesusilom, tai daugiau tikrai neisiu pas ja, nes 80proc pratimu akcentuota i nugara.
sveikos ,gal kas zinote kur dabar dirba treneris Armandas Pikelis ,jis anksciau dirbo klube FORMA
ruosiuosi eiti treniruotis i kluba prie klaipedos viesbucio ,gal kas lankesi ,kokie atsiliepimai
QUOTE(ritka68 @ 2012 04 10, 17:17)
sveikos ,gal kas zinote kur dabar dirba treneris Armandas Pikelis ,jis anksciau dirbo klube FORMA
sveikute, jis po formos dirbo herkaus sporto klube, o dabar kiek zinau klaipedos viesbutyje
Labas mamytes, planuoju pradeti sportuoti ant treniruokliu, galvoju apie alex gym laukininku 19, gal kas lankotes, kokie butu atsiliepimai, kaip kainytes?
Aš už Apelsiną, Vingio gt.6, liuks grupinės treniruotės, pradėjau ir sustot negaliu, tiesa, petrauką vasarą darysiu, nes išvažiuoju su vaikais pas mamą, tai nelabai patogu bus važinėtis, bet grįžusi rugpjūčio pabaigoj - vidury planuoju pratęst - kas su manim?
gal yra bandziusiu TRX treniruotes klaipedos gym'e? ar labai sunkios treniruotes? koks efektas?
QUOTE(BonPari* @ 2012 04 27, 20:42)
Pasirodo, Kitonija užsidaro jau buvau tvirtai pasiryžusi eiti sportuoti į šį klubą, ir še tau
sveikos kitonija neuzsidaro, o persikele i aplesina studlende. as kaip tik ruosiausi eiti i kitonija, tai labai nuliudau, kad persikele.... gal kas galite rekomenduoti koki nors sporto kluba, kuris yra skirtas tik moterims?
as ir ieskausi moterisko klubo
senais laikais buvo LediGym ( salia Vetrunges IKI) ten dirbo trenere Inesa kaip ji pravesdavo treniruote-tai lekte lekdavau
bet klubas uzsidare, o po gimdymo ieskausi naujo moterisko klubo
kokie atsiliepimai apie Cherry gym?
treneres tokios jaunutes
arba gal kas lanko Westgym?
senais laikais buvo LediGym ( salia Vetrunges IKI) ten dirbo trenere Inesa kaip ji pravesdavo treniruote-tai lekte lekdavau
bet klubas uzsidare, o po gimdymo ieskausi naujo moterisko klubo
kokie atsiliepimai apie Cherry gym?
treneres tokios jaunutes
arba gal kas lanko Westgym?
Cherry tai ėjo mano dvi pažįstamos tai sakė laaaabai nepatiko, dėl trenerių, bet jos lankė kalanetika, dar minėjo, kad ten labai mažai vietos, rūbinė išvis mažytė, net nėr kaip apsisukti . . .o west gym aš pati lankiau, ten dirba ir Inesa tokia, (gal ta pati, kur minit) tokia juodais garbanotais plaukais, nedidukė . . .šiaip man ten dar viena trenerė labai patinka, bet jos veda grupinius užsiėmimus, apie sporto salės trenerius nelabai ką galiu pasakyt neteko su jais dirbt
QUOTE(D-i-a . . . @ 2012 07 11, 18:57)
Cherry tai ėjo mano dvi pažįstamos tai sakė laaaabai nepatiko, dėl trenerių, bet jos lankė kalanetika, dar minėjo, kad ten labai mažai vietos, rūbinė išvis mažytė, net nėr kaip apsisukti . . .o west gym aš pati lankiau, ten dirba ir Inesa tokia, (gal ta pati, kur minit) tokia juodais garbanotais plaukais, nedidukė . . .šiaip man ten dar viena trenerė labai patinka, bet jos veda grupinius užsiėmimus, apie sporto salės trenerius nelabai ką galiu pasakyt neteko su jais dirbt
o west gym sporto saleje ir vyrai treniruojasi, taip ?