Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto Klubai Klaipėdoje

QUOTE(senmerge @ 2012 03 02, 14:03)
Tamsi . Sarune . Jos treniruotes tinka tik nescioms moterims .  mad.gif

na taip, jos treniruotes tokios lengvesnes. bet va kita trenere, tokia juoduke, tai super thumbup.gif tik, kad ji man atrodo zumbos neveda g.gif
Atsakyti
QUOTE(elze1 @ 2012 03 04, 16:05)
na taip, jos treniruotes tokios lengvesnes. bet va kita trenere, tokia juoduke, tai super  thumbup.gif  tik, kad ji man atrodo zumbos neveda  g.gif

Juodukė tai tikrai gerai veda , bet ji daugiau dirba su stepais ir hanteliais . O vaikinas treneris - nepakeičiamas . Tiesa vakar zumbą vedė trenerė iš vingio apelsino tai irgi gerai teko pavargti . thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2012 03 04, 17:55)
Ne , tiesiais plaukais blondine .

mmm, tai gal jau garbane ten nebedirba g.gif sakykite rytinese treniruotese nebuna daug moteriskiu? nes rudeni buvo antpludis kazkoks.
Atsakyti
QUOTE(elze1 @ 2012 03 04, 19:44)
mmm, tai gal jau garbane ten nebedirba  g.gif sakykite rytinese treniruotese nebuna daug moteriskiu? nes rudeni buvo antpludis kazkoks.

Man rodos zinau , sviesi garbanota . Perbego i Eola buvusioj misko rimi . Ne , antpludzio rytais nebuna . grupinese treniruotese buna apie 10- 15 moteru ir prie treniruokliu nedaug zmoniu .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 04 kovo 2012 - 20:02
Sveikos,
sakykit, o kaip Eoloj (Akropolyje) buna zmoniu grupiniuose uzsiemimuose vakarais, telpa? blush2.gif
Atsakyti

labas, ar kas nors bandet? Galvoju eiti
user posted image
Atsakyti
Aš prieš puse metų lankiau šias treniruotes eolos klube. Reikia paplušėti, bet rezultatas.... thumbup.gif labai labai geras dalykas! Rekomenduoju, ir pati eisiu! smile.gif Kadangi pati nemėgstu štangų kilnoti salėse, o šis variantas tai rezultatas tas pats- tik priemonės kitos. Veiksminga ir naudinga! Iki vasaros atitaisysiu "žiemos atsargas" blush2.gif
Atsakyti
o toj ginsvej ne O.Simaitiene dirba? nes ji azuolyno gim. mokina aeorobikos, tik geri atsiliepimai apie ja!!!! liuks trenere
Atsakyti
Sveikos, ruosiuos pradet sportuot po ilgos pertraukos, nusiziurejau Vingio apelsina i aerobika, bet pasiziurejau, kad visur beveik vien kalanetika. Anksciau kai sportavau per kalanetika net nesusildavau, nepatiko. Cai kazkokia mada dabar, o gal kalanetika stipresne, ar krenta svoris?
Atsakyti
Snekejau vakar su administratore tai ji sake, kad nera tokio susilimo kaip pvz. po kuno dizaino. Atliekami kazkokie tempimo pratimai panaudojant papildomas priemones kamuolius, gumas ir t.t. sake, net avalyne nebutina. Sake, kad labai populiaru dabar. Pradesiu nuo kalanetikos, nes seniai sportavau, bet veliau tikrai pereisiu prie stipresniu treniruociu, noriu numesti svorio, o ne siaip laika praleisti
Atsakyti
QUOTE(gegne2 @ 2012 04 04, 09:42)
Snekejau vakar su administratore tai ji sake, kad nera tokio susilimo kaip pvz. po kuno dizaino. Atliekami kazkokie tempimo pratimai panaudojant papildomas priemones kamuolius, gumas ir t.t. sake, net avalyne nebutina. Sake, kad labai populiaru dabar. Pradesiu nuo kalanetikos, nes seniai sportavau, bet veliau tikrai pereisiu prie stipresniu treniruociu, noriu numesti svorio, o ne siaip laika praleisti

Šiaip aš manau, kad daug kas priklauso ir nuo pačių trenerių, viena gali vest silpnesnes treniruotes, kai vos sušylama, kita stipresnes - kai išties tenka paplušėt . . .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Studenteee21: 04 balandžio 2012 - 10:55
Sveikos
Galvoju pradeti lankyti Herkaus sporto kluba, galvoju apie treniruoklius, gal yra besilankanciu?
Atsakyti