Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto Klubai Klaipėdoje

gal kuri lankote eola lady? kaio ten vakarais per grupinius uzsiemimus, daug moteru susirenka, vietos pakankamai?
Atsakyti
Sveikutės, labai tingiu viską skaityti, tikiuosi suprasite smile.gif
kokie atsiliepimai būtų apie Studlende treniruoklius?
Ačiūkas visoms smile.gif
Atsakyti
Sveikos, tikiuos, kad pagelbėsit wink.gif Pradėsiu lankyt West gym grupinius užsiėmimus, ir kažkaip susimasčiau, ką pasimt į treniruotę? Ar tiesa, kad ten tik 2 dušai? Jei tai tiesa, tai spėju po grupinių užsiėmimų eilė prie jų nusitiesia nemaža . . .Beje ar vandens geriamo ten yra, ar reikia paciai nestis? Kituose klubuose būna, kiek žinau wink.gif Na, apšvieskit mane, nieko nežinančią wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2012 01 10, 11:41)
Akropolio Eoloj viskas vienoje vietoje:)

Merinos, ka manot apie EOLOS treniruokliu sales trenerius? Ar man vienai uzkliuvo tai, kad jiems idomiau pamaigyti telefona rankoje, nei taves isklausyti, ko nori ir ko tikiesi, ar klausi patarimo. Paprasiau padaryti programa, aiskiai uzakcentavau savo kritines vietas. Beda tame, kad sportuoju ne pirmi metai, tai jau kazkiek irgi nutuokiu, kas ir apie ka. Tai programa gavau tokia absoliuciai bendraja, nu kur nei kiek neatitinka mano poreikiu. O dar reklama skelbia, INDIVIDUALI TRENIRUOCIU PROGRAMA ir NEMOKAMA. As pati, pasivarcius dar keleta naudingu knygu turbut susidaryciau geresne, atitinkancia mano poreikiu smile.gif
O gal as tik priekabi kliente? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2012 01 29, 18:28)
Merinos, ka manot apie EOLOS treniruokliu sales trenerius? Ar man vienai uzkliuvo tai, kad jiems idomiau pamaigyti telefona rankoje, nei taves isklausyti, ko nori ir ko tikiesi, ar klausi patarimo. Paprasiau padaryti programa, aiskiai uzakcentavau savo kritines vietas. Beda tame, kad sportuoju ne pirmi metai, tai jau kazkiek irgi nutuokiu, kas ir apie ka. Tai programa gavau tokia absoliuciai bendraja, nu kur nei kiek neatitinka mano poreikiu. O dar reklama skelbia, INDIVIDUALI TRENIRUOCIU PROGRAMA ir NEMOKAMA. As pati, pasivarcius dar keleta naudingu knygu turbut susidaryciau geresne, atitinkancia mano poreikiu smile.gif

Sveika, na man pačiai neteko išbandyti treniruoklių Eoloj, bet kas eina iš pažįstamų-tai visos patenkintos...
Manau, kad turi reikalauti savo, o jei tau nepatinka tiesiog keisti klubą... ir pereiti pas konkurentus, o jų apstu šiais laikais...jei jie nemoka vertinti kleinto-tai jau jų labai didelė bėda...kaip manai? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2012 01 29, 19:28)

gal papuolei ne ant to trenerio, nes as tai labai dziaugiuosi pagaliau radusi sporto kluba, kur ne paciai reikia maldauti treneriu kad uzmestu aki ar gerai darau viska, kad padetu ir tt, cia as gaunu tikrai daug demesio, visada uzkalbina, padeda, patys prieina smile.gif programa dabar gavau bendraja, bet po poros savaiciu sake sudarys ta normalia, tai kad neapsirikt tada prasysiu jos butent to trenerio smile.gif as tik geru atsiliepimu turiu apie ta kluba thumbup.gif na mano akimis vienintelis minusas kad dusuose salta, bent man ten per vesu doh.gif
Papildyta:
o as norejau pasidometi, kaip derinat maista su treniruotem? geriau pavalgyti kelios valandos pries ar grizus po treniruotes?
Atsakyti
Gal kas žino gerą zumbos trenerį vyrą , nes dabartinė trenerė veda per lengvas treniruotes . O patekti pas kitą trenerį vakare nebus galima , nes savininkai apribojo treniruočių laiką per dieną - ne ilgiau trijų valandų ? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(elze1 @ 2012 03 01, 17:30)
o kur lankotes dabar?

Studlendo apelsine
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2012 03 01, 17:05)
Studlendo apelsine

anksciau kai lankiau, tai sestadieniais eidavau pas vaikinuka, tai man visai patikdavo, iseidavau visa slapia nuo prakaito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elze1 @ 2012 03 01, 19:13)
anksciau kai lankiau, tai sestadieniais eidavau pas vaikinuka, tai man visai patikdavo, iseidavau visa slapia nuo prakaito  smile.gif

Dsabar kai as einu ( diena ) tai to vaikinuko nera . verysad.gif Dabar dirba vakarais . O trenere mergina veda lengva ramia treniruote per kuria neimanoma pavargti . verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2012 03 01, 18:52)
Dsabar kai as einu ( diena ) tai to vaikinuko nera .  verysad.gif Dabar dirba vakarais . O trenere mergina veda lengva ramia treniruote per kuria neimanoma pavargti .  verysad.gif

kuri mergina? anksciau dar man atrodo Aiste vesdavo, tai irgi kieta trenere thumbup.gif paskutini prakaita isspausdavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elze1 @ 2012 03 02, 13:07)
kuri mergina? anksciau dar man atrodo Aiste vesdavo, tai irgi kieta trenere  thumbup.gif  paskutini prakaita isspausdavo smile.gif

Tamsi . Sarune . Jos treniruotes tinka tik nescioms moterims . mad.gif
Atsakyti