o kaip bigo sporto klubas Eola? Ar lankotes ten? Na mane labiausiai domina grupines (aerobikos) treniruotes. Ar kuri nors lankot ten aerobika?
Kiek zinau Bigo Eoloj treniruotes veda apelsino Aiste, daugiau nezinau kas...
Labai patiko aerobika su kamuoliais
Labai patiko aerobika su kamuoliais
Man labai patinka VS-Fitness Baltijos pr. Superine sale. Grazu, stilinga, svaru! Superiniai treneriai. Labai smagus klubas!
QUOTE(maximanija @ 2011 09 22, 15:16)
o kaip bigo sporto klubas Eola? Ar lankotes ten? Na mane labiausiai domina grupines (aerobikos) treniruotes. Ar kuri nors lankot ten aerobika?
s lankau aerobikos treniruotes ir sale. ten dirba Aiste is apelsino ir Aleksandra is herkaus klubo ir rodos sake, kad Aiste iseina i nauja eola, misko gatveje ir ves tik zumba mums. o Aleksandrai i pagalba ateis treneres is Akropolio.
QUOTE(sevataka @ 2011 09 27, 17:13)
Gal kas lankote Herkaus sporto klube rytines treniruotes? Kaip pats klubas?
Lankiau šiame klube pilateso treniruotes, klubas kaip klubas kažko jis manęs neužkabino, po poros mėnesių norėjosi eiti kitur......
Gal pati grupinių treniruočių salė mažoka, oro trūksta jei daug prisirenka....
Šiaip rūbinė tvarkinga, viskas šiuolaikiška ir naujai įrengta, dar nenudėvėta
QUOTE(as123 @ 2011 09 14, 16:46)
Sveikos gal yra sokanciu "Turtingas krantas" danes g. 6
Niekada nesu bandziusiu sokti ar yra tokiu lankanciu, noreciau isbandyti, man atrodo patraukliau nei sporto klubai
Niekada nesu bandziusiu sokti ar yra tokiu lankanciu, noreciau isbandyti, man atrodo patraukliau nei sporto klubai
tikrai rekomenduoju lankiau anksciau iki vaikucio gimimo ir dabar vel zadu grizti ne tik ritmas, sokio elementai, bet is patirties galiu pasakyti, kad, jei saziningai dirbi, svoriukas tikrai krenta
Papildyta:
QUOTE(rennate @ 2011 09 18, 00:27)
As irgi ilindau pasiziureti ar cia yra sokanciu Niekad nesokau, bet noretusi pabandyti, galvoju apie Tado Rimgailos sokiu studija, pvz. Solo latino Kazin zaliems verta bandyti ar ne ? as123, gal i kompanija ? As uzklausiau pastu ar yra grupe zaliems, gal ne neverta noreti
Rennate, patarciau galbut taip: ko labiau nori - jei tik lengvai patrepseti, pasisokti, tada siulau bet kuria sokio studija su solo latino, jei nori PASPORTUOTI, tada zumba danes. g
gal jau kas lankesi naujoje Eoloje?
QUOTE(elze1 @ 2011 10 05, 13:05)
gal jau kas lankesi naujoje Eoloje?
Iškaboje buvo pataisyta, kad nuo spalio 3 d., tai tą dieną dar vyko remonto darbai, jokios iškabos... Šiaip iš pirmo žvilgsnio, ten mažokai vietos atrodo, treniruokliai praktiškai prie įėjimo stovi Daugiau nebebuvau užėjus, aš palauksiu kol pilnai įsikurs
Sveikutes, as neseniai pradejau eit i Cherry Gym moteru kluba (Minijos g pradzia) tai esu labai patenkinta. Vyksta ir aerobika, ir kalanetika, ir pilates, ir super presas ir t.t. labai fainos mergaites ten dirba, maloni atmosfera. nes pries tai eidavau su MB i treniruokliu sales, tai man bendros nelabai
QUOTE(maximanija @ 2011 09 22, 15:16)
buvau keleta kartu, mazas treniruociu pasirinkimas... cardio treniruociu praktiskai nera, labai gaila, nes butu idealus variantas visai salia namu be to, man pasirode tikrai labai anksta
Sveiki,
O as lankau Studija Rost, ji randasi Silutes pl. Reklamos apie si kluba labai mazai. Tai moteru sporto klubas. Ten dirba viena trenere, kurios nekeisciau nei i desimti kitu. Treniruotes superines ir nera jokios monotonijos. O be to ir grupes nedideles max 8-10 zmoniu, i kuriuos kreipiamas begalinis demesys. O svarbiausia treniruojamasi taip, kad nekenkti nei stuburui, nei sanariams ir aplamai nedaryti jokios zalos organizmui Karts nuo karto trenere surengia mini apmokymus tokius kaip "body flex" ar "sveikas stuburas" ir t.t Taip pat imanomos ir asmenines treniruotes. Man tai superinis klubas, toks kokio ieskojau ilgus metus.
Na, o i treniruokliu sale mane dabar vargiai kas beivarytu, nors daugeli metu buvau pastovi lankytoja. Dabar supratau, kad ten galima prisidaryti daugiau bedos, nei naudos. O ir treneriai ten ne tokie atidus musu klaidoms
Beje, sia vasara trenere surenge treniruociu cikla prie juros. Sis ciklas kaikuriems tesiasi ir iki dabar- einame desimti km., maudomes juroje. Ar tai nenuostabu!
O as lankau Studija Rost, ji randasi Silutes pl. Reklamos apie si kluba labai mazai. Tai moteru sporto klubas. Ten dirba viena trenere, kurios nekeisciau nei i desimti kitu. Treniruotes superines ir nera jokios monotonijos. O be to ir grupes nedideles max 8-10 zmoniu, i kuriuos kreipiamas begalinis demesys. O svarbiausia treniruojamasi taip, kad nekenkti nei stuburui, nei sanariams ir aplamai nedaryti jokios zalos organizmui Karts nuo karto trenere surengia mini apmokymus tokius kaip "body flex" ar "sveikas stuburas" ir t.t Taip pat imanomos ir asmenines treniruotes. Man tai superinis klubas, toks kokio ieskojau ilgus metus.
Na, o i treniruokliu sale mane dabar vargiai kas beivarytu, nors daugeli metu buvau pastovi lankytoja. Dabar supratau, kad ten galima prisidaryti daugiau bedos, nei naudos. O ir treneriai ten ne tokie atidus musu klaidoms
Beje, sia vasara trenere surenge treniruociu cikla prie juros. Sis ciklas kaikuriems tesiasi ir iki dabar- einame desimti km., maudomes juroje. Ar tai nenuostabu!