QUOTE(rainbow222 @ 2013 03 16, 20:22)
Esu sportavusi daug kur (keitesi gyv.vieta, tai vis ieskojau patogiausiu sprendimu) kai kurie sporto klubai labai nuvyle - ypac treneriu neprofesionalumas (matomai jie tikisi kad ju klientai nieko nesupranta apie sporta ir parysketi norinciai panelei galima "ibrukti" ale asmenine programa paimta is sustambeti norincio vaikino )
Man asmeniskai geriausias sporto klubas yra Titanikas. Erdvu. Daug geru profesionaliu treniruokliu. Patogi parkavimosi aikstele. ir (svarbiausia!!!) tikrai profesionalus treneriai - kurie nedaro nesamoniu, priziuri sportuojancius ir pan.
Man asmeniskai geriausias sporto klubas yra Titanikas. Erdvu. Daug geru profesionaliu treniruokliu. Patogi parkavimosi aikstele. ir (svarbiausia!!!) tikrai profesionalus treneriai - kurie nedaro nesamoniu, priziuri sportuojancius ir pan.
Titanikas pasidaręs antisanitarijos židiniu : salėje nešvara, gali pamatyti bėgiojančias katės, pirtyje nešvaru, toletai dvokia. Muzika - rusiška, kuri patinka tik klubo šefui.
Aš dabar perėjau į sporto klubą Alexgym Laukininkų g. IKI Vyturys. Patarė aerobikos trenerė Tania. Tiesa, ten daug žmonių renkasi, bet tai rodo , kad klubas geras ir mėgstamas, nors netoli sporto klubai Apelsinas , Fitnesas ir dar kažkoks rūsio lygio. Iškart atkreipiau dėmesį į švarą treniruoklių salėje, persirengimo ir dušų kabinose bei abonimento kainą (90 lt.) į kurią įeina infraraudonųjų pirtis ir turkiška garinė pirtis. Kas dėl trenerio - tai tikrai profesionalus darbas (nesavamokslis) rodo ir kabantis kūno kultūros bakalauro diplomas KU.