tviga, be žodžių o žiedų žiedelių
laukiu savo mini mark'o sakė šiandien 20lt norėjo, ale davė už 18
Siandien prazydo subtili geltoniuke
O grizus po atostogu net aiktelejau, kai pamaciau issiskleidusia tokia "kasa" Milziniski ziedai, kad net griuna. Nezinau, net kaip nufotografuoti, kad gerai matytusi.
O cia tokias zydincias orchidejas radau Caprio saloj (Italija). Gal zinot kas cia tokia?
Cia gal ir ne orchideju seimos, bet lb grazi (Italija.)
O grizus po atostogu net aiktelejau, kai pamaciau issiskleidusia tokia "kasa" Milziniski ziedai, kad net griuna. Nezinau, net kaip nufotografuoti, kad gerai matytusi.
O cia tokias zydincias orchidejas radau Caprio saloj (Italija). Gal zinot kas cia tokia?
Cia gal ir ne orchideju seimos, bet lb grazi (Italija.)
tviga, kutosiuke - fantastika
Ačiū merginos
vat ir aš užsimaniau dar vieno mini marko maniškis toks mažylis kur parodoj pirkau ir jau nužydėjo, tai dabar noriu didelio ir žydinčio
labai gražios ir tos užsienietės tokios įdomios
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 05 26, 14:24)
tviga, be žodžių o žiedų žiedelių
vat ir aš užsimaniau dar vieno mini marko maniškis toks mažylis kur parodoj pirkau ir jau nužydėjo, tai dabar noriu didelio ir žydinčio
QUOTE(kutosiuke @ 2011 05 26, 14:26)
labai gražios ir tos užsienietės tokios įdomios
[quote=kutosiuke,2011 05 26, 15:26]
gražuolės
sakot čia orchidėja LT ir yra kažkas panašaus, gal ir klystu, buvo įtraukta į raudonąją knygą jau tiek laiko praėjo, tai nepasakysiu pavadinimo tos LT:oh
IR TOJI 2 itališka tikrai nuostabaus grožio
gražuolės
sakot čia orchidėja LT ir yra kažkas panašaus, gal ir klystu, buvo įtraukta į raudonąją knygą jau tiek laiko praėjo, tai nepasakysiu pavadinimo tos LT:oh
QUOTE(tviga @ 2011 05 26, 13:30)
ačiū, o naujokėlis - zygopetalum. Dar jo neturėjau, tai nusprendžiau pabandyt susidraugauti
Dar kelios mano gėlytės
Dar kelios mano gėlytės
Nieko sau kielios gėlytės, visas pulka sir tokios gražios
[quote=Kkunigunda,2011 05 26, 15:42]
gražuolės
[/quote]
va va kaip sakiau kažkas tokio
http://lt.wikipedia....jine_gegune.jpg
na bet gal skirtingi čia visiškai augalai
gražuolės
[/quote]
va va kaip sakiau kažkas tokio
http://lt.wikipedia....jine_gegune.jpg
na bet gal skirtingi čia visiškai augalai
QUOTE(rrine @ 2011 05 25, 11:48)
Prisiduodu, prasisukau pro bazes, tuščiom negaliu
rrine,koks fainas
QUOTE(Lerikyte @ 2011 05 25, 18:55)
Visų merginų žiedai nuostabūs, atleiskit, vis neturiu laiko pagirt
Kaip gausiai žydi ,man su jomis nelabai einasi susidraugaut,auga ,kaip salota
QUOTE(tviga @ 2011 05 26, 12:01)
Mano naujokėlis
O ši mano geltoniukė sugalvojo kokį žiedą išskleist tik su trim lapukais, du apatinius pamiršo užsiaugint
O ši mano geltoniukė sugalvojo kokį žiedą išskleist tik su trim lapukais, du apatinius pamiršo užsiaugint
Tvigos gėlynas tiesiog superrrr
QUOTE(kutosiuke @ 2011 05 26, 13:26)
Geltonoji labai graži o toji su kasa irgi nei kiek neprastesnė.Tokią ir aš turiu.Jos tikriausiai visos daugiažiedės
QUOTE(kutosiuke @ 2011 05 26, 14:26)
grizus po atostogu net aiktelejau, kai pamaciau issiskleidusia tokia "kasa"
kokia ji man graži taip norėjau, taip norėjau-nusipirkau nužydėjusią, šaknys puvo, nupuvo-lapai nubyrėjo liko su viena šaknimi ir nauju išleistu lapuku apie 2cm tikiuosi augs......
mini mark'as pristatytas visai nebloga būklė, daug žalių šaknų, naujų viršutinių prileidęs, tik pats vazonas šiek tiek pažaliavęs....
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 05 26, 16:17)
kokia ji man graži taip norėjau, taip norėjau-nusipirkau nužydėjusią, šaknys puvo, nupuvo-lapai nubyrėjo liko su viena šaknimi ir nauju išleistu lapuku apie 2cm tikiuosi augs......
mini mark'as pristatytas visai nebloga būklė, daug žalių šaknų, naujų viršutinių prileidęs, tik pats vazonas šiek tiek pažaliavęs....
mano mini markas jau pradėjo vytinti žiedelius
QUOTE(tviga @ 2011 05 26, 13:01)
tiek laikiaus..tiek norėdavau visas pagirt nuo žiedų gausos širdis dunksėdavo..tiek žiedų tiek spalvų pas visas..o mano salotos..supykau ignoruoju saviškes,nbetupinėju -žiūrėsiu kas bus...tiek tupinėdavau kasdien,o čia kelios vidurius išgadino,ar koks virusas siautė taip išpūdavo lapukai viduryj..
o pas jus tiek gražuolių...vartau puslapius kasdien.ir suprantu kad neberandu bendros kalbos su savo lepunėlėmis..o pas jus veši tik žydi...
bet kai pamačiau 'tvigos' gražuolį nesusilaikiau...toks gražus...