wwow kiek grozybiu pridejot cia
visu gelytes labai grazios
Visu gelytes grazios! Bet Vanda nereali!
Pas mus kazkaip su naujom gelem stilius. Maximos nieko neveza, Ermitaze nieko naujo, Bauhofe kosmines kainos!
Pas mus kazkaip su naujom gelem stilius. Maximos nieko neveza, Ermitaze nieko naujo, Bauhofe kosmines kainos!
QUOTE(NENGA @ 2011 05 24, 14:36)
Visu ziedai nuostabus
As ir siandien buvau Karmelitoj , tai neatsilaikiau ir nusipirkau nukainuota miniuka , kuris leidzia nauja ziedstiebi
As ir siandien buvau Karmelitoj , tai neatsilaikiau ir nusipirkau nukainuota miniuka , kuris leidzia nauja ziedstiebi
koks fantastinis miniukas
QUOTE(*coliukeee* @ 2011 05 23, 20:56)
labai simpatulkos
QUOTE(ide @ 2011 05 24, 10:11)
Sveikos,
kaip ir žadėjau reali foto mano naujokės
kaip ir žadėjau reali foto mano naujokės
saunus naujokas
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 05 24, 10:55)
naujokės
QUOTE(lialkaa @ 2011 05 24, 10:58)
mano naujoooke
wou, grazuole kokia
Visu ziedai nuostabus
As ir siandien buvau Karmelitoj , tai neatsilaikiau ir nusipirkau nukainuota miniuka ,
As ir siandien buvau Karmelitoj , tai neatsilaikiau ir nusipirkau nukainuota miniuka ,
toki ir as buciasu griebus, nematytas toks, super
zyginta, kodel su vanda nepasigiri???
Visų gėlytės labai labai labai gražios
Koks fainas miniukas
Ačiū už gražius žodžius mano mini mark
Kokia vandos splava
Miniuko spalva nežinau kodel, bet kiek turejau geltoniu visos numiršta, nesuprantu kodel, bet tik su geltonžiedėm taip nutinka
Kokia vandos splava
Miniuko spalva nežinau kodel, bet kiek turejau geltoniu visos numiršta, nesuprantu kodel, bet tik su geltonžiedėm taip nutinka
QUOTE(lark @ 2011 05 24, 16:48)
NENGA, ar atkreipėt dėmesį, miniukas į kiminus pasodintas, tad nepersistenkit su laistymu. Man jis našlaites primena
Aga pastebejau, kad kiminuose
Ir kai is seses pasiemiau jos miniuka gaivinimui buvo i kiminus isodintas, tai puse saknu teko nukarpyti , nes ji vandenuko negailejo , bet nieko atsigavo, naujas saknis leidzia ir ziedelis prasiskleide
Visu gelytes
Pagaliau sulaukiau ziedu
O vakar is ebay gavau cischweinfia dasyandra, tai dabar auginsiu
Nastanka, kas liecia Bauhofa, tai tikrai
Pagaliau sulaukiau ziedu
O vakar is ebay gavau cischweinfia dasyandra, tai dabar auginsiu
Nastanka, kas liecia Bauhofa, tai tikrai
QUOTE(NENGA @ 2011 05 24, 13:36)
Visu ziedai nuostabus
NENGA, super pirkiniai turiu toki pati, tik normalaus dydzio Phal, mano manymu tai Phalaenopsis Elegant Natsume