into - laAAAAAAABAI
sveikos
into, saunuole, sitiek ziedu
into, saunuole, sitiek ziedu
into
Sveikutes senai berasiau, bet vis perziuredavau jusu grozius
rodau kas pastrauoju metu pas mane naujo atsirado
rodau kas pastrauoju metu pas mane naujo atsirado
axara kokios gražios naujokės
kaip eilinį kartą pas jus labai gražu
nu jau žiedų žiedelių grožis ir naminiai ir pirktiniai labai gražūs
nu jau žiedų žiedelių grožis ir naminiai ir pirktiniai labai gražūs
axara kokios grazios naujoves
QUOTE(dushianerami @ 2011 05 23, 12:00)
sveikos mergaites, atsitiko bedute, iluzo vienas ziedkotis orchidejoje. vakar uzmaciau. gal netycia pati ar katinas nulauze. dalinai laikosi. Jis naujas paauges kokius 6-7cm dar tik ka daryt? pjauti ar kazkaip gelbeti? patarkit ka
kaip čia palūžo visiškai palinko ar tik biški pabandyk paraišioti keliose vietose, nudžiūs arba išaugs
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 05 23, 12:18)
kaip čia palūžo visiškai palinko ar tik biški pabandyk paraišioti keliose vietose, nudžiūs arba išaugs
luzo. bet ne pilnai nuluzo. laikosi pats dar. patepiau cinamonu ir aprisau dabar taip jei imti skespjuvi to stiebo tai iplysimas per puse tikrai jo butu, o kita va puse stiebo laikosi. mazu prigis? ar as optimiste? tik nezinau kaip ji dabar sutvirtinti protingai, kad nejudetu . apvyniojau folijos gabaliuku ir prisegiau ties ta vieta. gal negerai? gal reikia sviesos ir oro tai stiebo dalelytei? kolkas jis nedziusta. paluzo turbut arba vakar arba uzvakar. nes pries tai nepastebejau sito. o uzvakar kaip tik persodinau, nes mazas vazonas buvo ir zeme labai prasta. parsiveziau gelyte nesenai et, kaip gaila butu jei nudzius. č zydi grazuoles pas mane, o va kitos dvi kaip tik stiebus isleide..