Sveikutės, nuostabių žiedų gerbėjos
Aš pradedu sau susigalvoti progas ,kad nusipirkčiau naują gėlytę Užvakar dukros gimtadienio proga nusipirkau dar vieną
Dabar galvoju ar ta priklausomybė pagydoma
Nesenai buvau Olandijoj Kaukenhofe ,ten tokių grožių prisižiūrėjau orchidėjų oranžerijoje Kai sukelsiu nuotraukas į blogą ,parodysiu .
[quote=88888888,2011 05 18, 16:33]
grazute
laukiam foto
grazute
laukiam foto
o taip, ir as taip pat su tom progom. cia zinai, kaip alkoholikai iesko progos isgert(ir visada suranda), taip ir mes... ryt statys langus mums, tai siandien jau ta proga, kad galeciau ant naujos palanges pastatyt, nusipirkau irgi geltona, bet spalva nematyta, tokia ryski ryski.. jei isgausiu su tel tai ikelsiu foto
QUOTE(morozko @ 2011 05 17, 20:08)
Sitas man labiausiai
QUOTE(tviga @ 2011 05 17, 20:43)
[attachmentid=213164]
groziai..
QUOTE(88888888 @ 2011 05 18, 17:33)
Tokia svelnute
Sveikutes Va mano pirkinukas
As tai jau ilga laika laikausi nepirkusi nieko Bet va buvo musu sajungos susirinkimas sekmadieni, ir vel grizau su trim augaliukais O taip ir dideja kolekcija. Nusibosta laistyt, tai istempiau i lietu vakar, visas gerai palaiste O parsinesiau dvi mazutes Cattleyas ir viena mesdevallia.
QUOTE(lasvegiete @ 2011 05 18, 19:25)
As tai jau ilga laika laikausi nepirkusi nieko Bet va buvo musu sajungos susirinkimas sekmadieni, ir vel grizau su trim augaliukais O taip ir dideja kolekcija. Nusibosta laistyt, tai istempiau i lietu vakar, visas gerai palaiste O parsinesiau dvi mazutes Cattleyas ir viena mesdevallia.
o kur būtų galima pamatyti jūsų kolekciją seniai jus stebiu,kaip sakant
Man siandien gera diena, vyrelis gryzo namo glebyje su..
oi merginos visų žiedeliai nuostabūs
As irgi jau nespeju girti visu gelytes nuostabios
Vedmyte, pasiseke, kad man taip
Vedmyte, pasiseke, kad man taip
Mano ligos paumejimo rezultatas
[quote=morozko,2011 05 18, 19:34]
niu pasakiskas rezultats sveikinu liga progresuoja
niu pasakiskas rezultats sveikinu liga progresuoja