Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Aš irgi buvau turkojoje Antalijoje Miracl viešbutyje. Labai geras, tik mano sveikata neatlaike gal turkisko vandens? Paskutine diena vos gyva buvau. O šiaip visiems kitiems geriau baigesi. Maistas iš tikrųjų superinis. O aš norėjau paklausti koks oras Antalijoje kovo pradžioje. Yra pasiūlymas kitais metais važiuoti kovo mėnesį, bet apsiskaičiau kad vidutinė temperatūra 17, vandens 16, tai galvoju kad man per šalta. Gal kas buvote kovą ir galite papasakoti?
Atsakyti
QUOTE(palmal @ 2011 06 07, 11:22)
Aš irgi buvau turkojoje Antalijoje Miracl viešbutyje. Labai geras, tik mano sveikata neatlaike gal turkisko vandens? Paskutine diena vos gyva buvau. O šiaip visiems kitiems geriau baigesi. Maistas iš tikrųjų superinis. O aš norėjau paklausti koks oras Antalijoje kovo  pradžioje. Yra pasiūlymas kitais metais važiuoti kovo mėnesį, bet apsiskaičiau kad vidutinė temperatūra 17, vandens 16, tai galvoju kad man per šalta. Gal kas buvote kovą ir galite papasakoti?

Vandens ten is viso nerokemenduojama gerti, tik pirktini mineralini arba is buteliuku.
Mes stengemes net dantys valytis su vandeniu is buteliuku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo As ir tu: 07 birželio 2011 - 11:10
QUOTE(As ir tu @ 2011 06 07, 12:09)

Dantis valėmės tai iš krano bėgančiu vandeniu, bet gert tai jo negėrėm schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(As ir tu @ 2011 06 07, 12:09)
Vandens ten is viso nerokemenduojama gerti, tik pirktini mineralini arba is buteliuku.

Vandens aš ten ir negėriau. Bet galvoju gėriau sultis iš automatų. Jas ten paskutine diena mačai kad daro is didelio butelio vandens ir koncentrato. Gal jos ir netiko, nes daugiau ir neatrenku kas netiko. Vyras pirma nakti suviduriavo, bet jam praėjo, o man nuo antros prasidėjo. O mažam vaikui nieko - visiskai sveikas. Todėl ir galvoju kad aš esu jautresne vandeniui, bet tikrai iš krano negėriau. Ten iš buteliuku gėrėm.O kaip dėl kovo temperatūros Antalijoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo palmal: 07 birželio 2011 - 11:32
QUOTE(palmal @ 2011 06 07, 12:31)
O kaip dėl kovo temperatūros Antalijoje?

kovas tik kelionėms po turkiją tinkamas ir tai su striuke, o poilsiui - jokiu būdu.
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2011 06 07, 09:30)
4u.gif gal kas netingi parasyti kiek mazdaug kainuoja  ten bambukiniai ranksluosciai?Suprantu kad klausymas biski kvailas)) bet.... Nera kosmine kaina ???? ir ar galima visur rasti ar reikia i spec raduotuve kazkur tai varyti??? g.gif As nebuvau Turkijoje , noriu per pazistamus prasyti kad nupirktu) tai noriu info biski.
ACIU!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Jie  i Kemera skrenda ..

Ekskursijos metu už bambukinį rankšluostį mokėjau, rodos, 15 dolerių, paskui kai grįžom į Beldibi (šalia Kemero), radau po 12 dol, bet sakė, kad čia žemiausia kaina ir žemiau jau nebesidėrės. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Utopia: 07 birželio 2011 - 13:24
QUOTE(Ulitka @ 2011 06 07, 09:30)
4u.gif gal kas netingi parasyti kiek mazdaug kainuoja  ten bambukiniai ranksluosciai?Suprantu kad klausymas biski kvailas)) bet.... Nera kosmine kaina ???? ir ar galima visur rasti ar reikia i spec raduotuve kazkur tai varyti??? g.gif As nebuvau Turkijoje , noriu per pazistamus prasyti kad nupirktu) tai noriu info biski.
ACIU!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Jie  i Kemera skrenda ..

Siemet pirkome Alanijoje po 5$. Prase po 7$, bet uz du, po derybu, sumokejom 10$. Dydis 50X70. Salia viesbucio shoping centre pirmine kaina buvo irgi 7$.
Atsakyti
QUOTE(Juny @ 2011 06 07, 12:21)
Dantis valėmės tai iš krano bėgančiu vandeniu, bet gert tai jo negėrėm schmoll.gif

mes taip pat darėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinaL @ 2011 06 07, 14:58)
Siemet pirkome Alanijoje po 5$. Prase po 7$, bet uz du, po derybu, sumokejom 10$. Dydis 50X70. Salia viesbucio shoping centre pirmine kaina buvo irgi 7$.

Šimtaprocentinis bambukas? Kažkaip neįtikėtinai pigiai, negali būti. Greičiausiai maišytas su medvilne
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif
Keliausim rugsejo pradzioj su 2 vaikais ( 1metai ir 3metai) i Kemera arba Beleka , kokie viesbuciai rekomenduotini?
nepykit jei apie tai jau buvo kalbeta, arba imeskit nuoroda kur galeciau pasiskaitineti.
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2011 06 07, 17:34)
Šimtaprocentinis bambukas? Kažkaip neįtikėtinai pigiai, negali būti. Greičiausiai maišytas su medvilne

manau, kad taip. As uz tokius ir tokio dydzio kemere po 6 mokejau. Tiesa sakant tai tik tokius ir maciau. Siemet nepirkau visai, net ir neziurejau, bet kita karta pasidairysiu butent 100tiniu ir as. O kiek 100niai kainuoja?
Papildyta:
QUOTE(coco5 @ 2011 06 07, 17:43)
Sveiki visi 4u.gif
Keliausim rugsejo pradzioj su 2  vaikais ( 1metai ir 3metai) i Kemera arba Beleka , kokie viesbuciai rekomenduotini?
nepykit jei apie tai jau buvo kalbeta, arba imeskit nuoroda kur galeciau pasiskaitineti.

Kemere ko gero visi Rixos, Amaros, Vogue Avantgarde, Paloma Renaissance Antalya Beach Resort, AKKA Antedont. Ko gero mazdaug taip. O topliau jau tyrinekites del teritoriju, siulomu paslaugu juose, maisto ir ypatingai del kontingento pamastykite, nes kaip ten bebutu rusai vis dar myli Kemera ir renkasi tuos prabangiuosius viesbucius juose.
Gal Beleke rastumete didesni pasirinkima geresniu viesbuciu su mazesniu kiekiu didziuju broliu. Kemeras tuo atveju, jei vistik norisi ir graziu vaizdu i kalnus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 06 07, 16:49)
manau, kad taip. As uz tokius ir tokio dydzio kemere po 6 mokejau. Tiesa sakant tai tik tokius ir maciau. Siemet nepirkau visai, net ir neziurejau, bet  kita karta pasidairysiu butent 100tiniu ir as. O kiek 100niai kainuoja?

Mano mama siemet Kemere 100nius pirkosi tai tikrai brangiau mokejo ax.gif
Atsakyti