QUOTE(bruc @ 2011 06 03, 17:39)
po siu atostogu galiu teigti, kad lt kolonija persikele i delfin botanika is simenos is didelio aurobuso 60 ar 70 proc islipo ten gidas sake, pastaruoju metu taip nuolat... gal del geru kainu pasiulymu
kita savaite zadu papasakot savo nuotykius, nors gal atidesiu liepos men ir padarysiu lyginamaji refortaza is marario, kusadasio, kemero ir alanijos na pagalvosiu... darbe turesiu daugiau laiko
buvau kapadokijoj su vietiniais sutarem uz 55 dolerius (2 dienom, 3 siule uz 60), kelione pasitvirtino su kaupu
raftingu plaukem upe (7-8 laipsniai) su hidro apranga viskas buvo liuks (mokejom po 17,5 dolerio uz zmogu)
gavom ir lietau ir idegio... zodziu atostogos vykusios
Papildyta:
man per gimtadieni nieko nekainavo, sefas iskepe tortuka, vaisiu krepseli ir vyno radom kambari, kambarines buvo sirdeliu prikarpiusios aliejuku vonioj paliko ir nakty gavom leidima maudytis baseine
kita savaite zadu papasakot savo nuotykius, nors gal atidesiu liepos men ir padarysiu lyginamaji refortaza is marario, kusadasio, kemero ir alanijos na pagalvosiu... darbe turesiu daugiau laiko
buvau kapadokijoj su vietiniais sutarem uz 55 dolerius (2 dienom, 3 siule uz 60), kelione pasitvirtino su kaupu
raftingu plaukem upe (7-8 laipsniai) su hidro apranga viskas buvo liuks (mokejom po 17,5 dolerio uz zmogu)
gavom ir lietau ir idegio... zodziu atostogos vykusios
Papildyta:
man per gimtadieni nieko nekainavo, sefas iskepe tortuka, vaisiu krepseli ir vyno radom kambari, kambarines buvo sirdeliu prikarpiusios aliejuku vonioj paliko ir nakty gavom leidima maudytis baseine
O cia jums buvo visiskas siurprizas,ar kazkas kazkam pasnibzdejo
Papildyta:
QUOTE(EditaDk @ 2011 06 03, 22:35)
O cia jums buvo visiskas siurprizas,ar kazkas kazkam pasnibzdejo
Nedaskaiciau,viskas aisku,ieskosim nuvyke tos skilties ir paziuresim,gal suveiks,nes viesbutis ne pats prasciausias tikiuos