Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 06 02, 12:08)
Turbut buvau teisus. Pasirinkusiems Daima resort uzuojauta

Vakar is ten grįžom. Na ką rašo tai toli gražu ne visa tiesa. Ir užuojautos nereikėtų, nėra ten taip jau kaip nupasakojo rusai. Mus irgi apgyvendino tame naujame, bet kambarys buvo superinis, trise gyvenome keturviečiame ir buvo į tą pusę, kurioje nei muzikos nesigirdėjo, ramiausiai miegojom prie atidaryto balkono, buvo viskas puiku. Prie baseinų gultų užtekdavo, mes nuolat prie vaikiško buvom, jei kas nors ką nors išpila sudaužo, tuoj pat ateidavo ir sutvarkydavo. Iš vaisių visada apelsinų būdavo ir obuolių, keletą kartų ir braškių, abrikosų, ir tų mažų žalių erik lyg ir vadinasi. Aišku minusų buvo, bet dėl to atostogų nesigadinu, vaikas nepraleido nė vienos diskotekos, nerealiai patiko, komanda puiki, kepė jie ten ir sausainius ir žaisdavo, ir suaugusiems netrūksta pramogų. Aišku geriausių balų neduočiau, bet ir blogiausių ne. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Netta @ 2011 06 02, 13:33)
Vakar is ten grįžom. Na ką rašo tai toli gražu ne visa tiesa.  Ir užuojautos nereikėtų, nėra ten taip jau kaip nupasakojo rusai. Mus irgi apgyvendino tame naujame, bet kambarys buvo superinis, trise gyvenome keturviečiame ir buvo į tą pusę, kurioje nei muzikos nesigirdėjo, ramiausiai miegojom prie atidaryto balkono, buvo viskas puiku. Prie baseinų gultų užtekdavo, mes nuolat prie vaikiško buvom, jei kas nors ką nors išpila sudaužo, tuoj pat ateidavo ir sutvarkydavo. Iš vaisių visada apelsinų būdavo ir obuolių, keletą kartų ir braškių, abrikosų, ir tų mažų žalių erik lyg ir vadinasi. Aišku minusų buvo, bet dėl to atostogų nesigadinu, vaikas nepraleido nė vienos diskotekos, nerealiai patiko, komanda puiki, kepė jie ten ir sausainius ir žaisdavo, ir suaugusiems netrūksta pramogų. Aišku geriausių balų neduočiau, bet ir blogiausių ne.  4u.gif

aš kažkodėl labai nekreipiu dėmesį į atsiliepimus g.gif kiek žmonių tiek nuomonių smile.gif kaip Cobre minėjo, jei iš paveiksliuko viešbutis tenkina visus lūkesčius, kodėl gi ne, pamėginti verta smile.gif kiekvienas nori ko geriausio, bet aš skaitau, čia tiesiog laimės dalykas, kaip ir per egzaminą biggrin.gif aš visuomet važiuodama atostogauti, kažkodėl nelaukiu kažkokios tai prabangos, man svarbiausia geras oras, šauni kompanija, valgyt kaip bebūtų vistiek atrasit ką... biggrin.gif veiklos taip pat biggrin.gif kad pati nesusirgčiau, nes gegužės mėn. kai buvau, viena moteris 3 dienas su aukšta temperatūra pragulėjo, sureagavo organizmas į aplinkos bei oro pasikeitimą , man lūpa iškart apšoko...ir t.t.... biggrin.gif
Papildyta:
susiorganizavom ir mes dar kartą į turkiją rugsėjo mėn biggrin.gif ax.gif gal per daug, bet... biggrin.gif rezervavau viešbutį per turkijos agentūra cagla tour, nusiderėjau iki asmeniui - 1400 Lt tongue.gif Majesty Club Kemer Beach hotel, 10 d., 5* ant jūros kranto su viskas įskaičiuota smile.gif
Papildyta:
dar plius per novatura papirkom bilietus, asmeniui - 980 Lt smile.gif pigiausiai radom ir kažin ar rasim pigiau rugsėjo mėn. dar nepaminėjau, kad į 1400Lt kartu įeina ir pervežimas airport-hotel-airport smile.gif pradžioje siūlė 200eurų už pervežimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Benukas @ 2011 06 02, 09:45)
Kokios atostogos be SM  biggrin.gif  4u.gif

o kaip kitaip lotuliukas.gif
Vakar sventem su MB vestuviu metines,numeri radom papuosta balionais,roziu ziedlapiais,paserviruotas stalas su saltu sampanu ir sirdutes formos torciuku,taip pat pasveikinimo atvirute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2011 06 02, 14:09)
kiek žmonių tiek nuomonių smile.gif

thumbup.gif 100 % pritariu
reikia moketi matyti pliusus, o ne ieskoti minusu ax.gif buvom ir 2* ir 3* ir mums visada buvo gerai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Mulate* @ 2011 06 02, 14:36)
o kaip kitaip lotuliukas.gif
Vakar sventem su MB vestuviu metines,numeri radom papuosta balionais,roziu ziedlapiais,paserviruotas stalas su saltu sampanu ir sirdutes formos torciuku,taip pat pasveikinimo atvirute wub.gif

Kokia romantika wub.gif

Sveikiname ir mes user posted image
Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2011 06 02, 15:09)
susiorganizavom ir mes dar kartą į turkiją rugsėjo mėn  biggrin.gif  ax.gif gal per daug, bet... biggrin.gif rezervavau viešbutį per turkijos agentūra cagla tour, nusiderėjau iki asmeniui - 1400 Lt  tongue.gif Majesty Club Kemer Beach hotel, 10 d., 5* ant jūros kranto su viskas įskaičiuota smile.gif

Na cia aisku kiekvieno asmeninis reikalas kiek moketi ir ka pirkti, bet mano supratimu tai cia nemazai g.gif Na ta prasme, per daug, kad taip skubeti griebti ax.gif O ziurejote tik turku agentura? Neziurejote kitu variantu? Booking pastoviai ismeta kainas su 50 proc nuolaida, yra daug kitu bookinimo sistemu, jos irgi neblogu pasiulymu ismeta. Kodel rinkotes situos? Visur kitur daug brangiau?
Atsakyti
[quote=Žaislų Karalienė,2011 06 02, 15:13]
reikia moketi matyti pliusus, o ne ieskoti minusu ax.gif buvom ir 2* ir 3* ir mums visada buvo gerai mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif ir man tas pats biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 06 02, 15:15)
Na cia aisku kiekvieno asmeninis reikalas kiek moketi ir ka pirkti, bet mano supratimu tai cia nemazai  g.gif  Na ta prasme, per daug, kad taip skubeti griebti  ax.gif  O ziurejote tik turku agentura? Neziurejote kitu variantu? Booking pastoviai ismeta kainas su 50 proc nuolaida, yra daug kitu bookinimo sistemu, jos irgi neblogu pasiulymu ismeta. Kodel rinkotes situos? Visur kitur daug brangiau?

aš bent jau neradau niekur 5* viešbutį, 10d. už 1400 Lt., čia vėlgi reikėjo labai greit nuspręsti dėl bilietų rugsėjo mėn.. tezai gruobia brangiai rugsėjo mėn. apie 1500Lt žmogui smile.gif mes visaip skaičiavom, žiūrėjom visi prikritę, pagal dabartines kainas pigiai sakyčiau plius su pervežimu, nes jie norėjo atskirai už pervežimą paimti net 200 eurų wub.gif iš kitos pusės, žinoma ir ne pigiai smile.gif bet... smile.gif kaip sakoma, įsigijęs prekę, niekada nesigailėk smile.gif taip kad... bus kaip bus mirksiukas.gif svarbiausia yra galimybė biggrin.gif
Atsakyti
Turbūt jau šimtąkart rašyta, bet nepykit, kad ir vėl Jums galvą pakvaršinsiu su ta registracija skrydžiui internetu, nu niekaip neišeina prisiregistruoti verysad.gif atrodo paprasta, įvesti pavardę lotyniškomis raidėmis ir rezervacijos numeriuką, ir vistiek, duomenys klaidingi, nors tu ką... doh.gif verysad.gif
Papildyta:
Nuostabu, Teztour puslapis iš viso nebeveikia... unsure.gif
Papildyta:
Ar čia tiek daug žmogiukų rytoj su manimi skris atostogauti, kad net svetainę nulaužė?.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta.. @ 2011 05 31, 18:29)
Sveiki, norejau neseniai buvusiu turkijoje pasiteirauti, kaip kainos turkijoje. Noreciau paklausti kokios ten cigareciu kainos? geriau pirkti lietuvoje ir veztis ten ar ten pirkti labiau apsimoka?

Cigaret4s Turkijoje brangios. Jų kainos fiksuotos, bet ant banderolės nenurodytos, todėl kartais prekybininkai savaip jas užfiksuoja smile.gif

QUOTE(sweetgirl @ 2011 05 31, 23:51)
Ir dar svarbus klausimas,ar įmanoma atsidaryt sąskaitą banke būnant turisto statusu? nes dabar suku galvą kur dėti atlyginimą,nes bus mokamas grynais ir kas mėnesį. g.gif

Turistas negali atsidaryti sąskaitos banke, galima atsidaryti tik tada, jei turi leidimą gyventi (nors ir laikiną). Su tuo leidimu eini į mokesčių inspekciją, ten gauni kažkokį kodą ir tada su juo varai į banką sąskaitos atsidaryti.

O tu be darbo vizos važiuoji? Dirbsi nelegaliai? Jei taip, priimk mano užuojautą, smarkiai rizikuoji. Patikrinimai žiaurūs. Pagaus, būsi deprtuota ir mažiausiai penkis metus negalėsi į šalį įvažiuot

QUOTE(SOLI-SOL @ 2011 06 01, 08:24)
Sveiki.Norėjau dar jūsų pasiteirauti apie keliones kurias organizuoja kelionių agentūros jau ten nuvažiavus į Turkiją.Sakykit jei važiuoju su Novaturu o matau Tez Turo geresnį pasiūlymą ar galiu kaip nors prie jų prisitaikyti ir "persimesti" ? Gal kas turit patirties, rekomendacijų ką verta aplankyti iš tų kelionių, ar apsimoka su vaikais važiuoti autobusu visai dienai (10ir 12 metų) nors jau kai vakar žiūrinėjom internete kas keliones jų veido išraiškos nebuvo itin linksmos, maždaug.......o ko ten važiuosim, norim vandens ir kalniukų...............O mes su vyru linkstam prie kokios kelionės tuo pat metu.Tiesa ar normalu galvoti apie automobilio nuomą?Kiek girdėjau atsiliepimų tai neverta, nes ten eismas nenormalus lyginanat su mūsiškiu vairavimu.Turiu omeny pčios vairavimo kultūros.

Teoriškai Novaturo klientai gali pirkti ekskursijas iš tezų. Praktiškai - tai nepraktikuojama ir netoleruojama.
QUOTE(sweetgirl @ 2011 06 01, 12:07)
Pavyzdžiui šiemet važiuoju Turkijon ,kur bus vien skandinavai ir olandai,kaip jie su savo kultūra? stebint pavienius tai santūrūs žmonės pasirodė,bet gal kitaip elgsis būdami tarp savų  g.gif

Skandinavai iš santūrių šiauriečių, papuolę į viešbutį su AI, tampa nuuosprogom doh.gif Jiems mažai tereikia,kad nusigertų, nes nepratę
Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2011 06 02, 16:43)
aš bent jau neradau niekur 5* viešbutį, 10d. už 1400 Lt., čia vėlgi reikėjo labai greit nuspręsti dėl bilietų rugsėjo mėn.. tezai gruobia brangiai rugsėjo mėn. apie 1500Lt žmogui smile.gif mes visaip skaičiavom, žiūrėjom visi prikritę pagal dabartines kainas pigiai sakyčiau plius su pervežimu, nes jie norėjo atskirai už pervežimą paimti net 200 eurų  wub.gif iš kitos pusės, žinoma ir ne pigiai smile.gif bet... smile.gif kaip sakoma, įsigijęs prekę, niekada nesigailėk smile.gif taip kad... bus kaip bus  mirksiukas.gif  svarbiausia yra galimybė  biggrin.gif

Tai jums jau ka ten po musio kardais mojuoti dabar biggrin.gif Man paciai idomu, nes na neturiu dabar kaip tikrintis kainu per visas sistemas, tai ir idomu, su kuo tas turku kainas lyginote? Tik su lietuviais ar ir su ivairiomis rezervacinemis sistemomis? Gali buti, kad jus teisi, bet bet kokiu atveju, man kazkaip brangu labai atrodo g.gif
Tai bilietus galejote pirkti, o paieskoms laiko juk dar marias turejote biggrin.gif Bent jau as del datos apsisprendziau ir nusipirkau bilietus, o viesbuti dar salyginai ilgai rinkausi, nes labai jau daug sistemu, tai kol perziurejau, kainas sulyginau ir tu paciu ir analogisku viesbuciu skirtinguose puslapiuose. Aisku ir su lietuviais pasitikrinau, kad labai jau neissidurti biggrin.gif Nes tikrai buvo atveju, kai per lietuvius pigiau buvo. O tai atsaukimo galimybes nera? g.gif
Atsakyti
neskubėkit dabar į Turkiją

http://www.grynas.lt...s.d?id=46177541
Atsakyti
QUOTE(PlayIt @ 2011 06 02, 20:30)

Tai ten salciau thumbup.gif atsikvepsim karsta.gif
Atsakyti