QUOTE(Netta @ 2011 06 02, 13:33)
Vakar is ten grįžom. Na ką rašo tai toli gražu ne visa tiesa. Ir užuojautos nereikėtų, nėra ten taip jau kaip nupasakojo rusai. Mus irgi apgyvendino tame naujame, bet kambarys buvo superinis, trise gyvenome keturviečiame ir buvo į tą pusę, kurioje nei muzikos nesigirdėjo, ramiausiai miegojom prie atidaryto balkono, buvo viskas puiku. Prie baseinų gultų užtekdavo, mes nuolat prie vaikiško buvom, jei kas nors ką nors išpila sudaužo, tuoj pat ateidavo ir sutvarkydavo. Iš vaisių visada apelsinų būdavo ir obuolių, keletą kartų ir braškių, abrikosų, ir tų mažų žalių erik lyg ir vadinasi. Aišku minusų buvo, bet dėl to atostogų nesigadinu, vaikas nepraleido nė vienos diskotekos, nerealiai patiko, komanda puiki, kepė jie ten ir sausainius ir žaisdavo, ir suaugusiems netrūksta pramogų. Aišku geriausių balų neduočiau, bet ir blogiausių ne.
aš kažkodėl labai nekreipiu dėmesį į atsiliepimus
kiek žmonių tiek nuomonių
kaip Cobre minėjo, jei iš paveiksliuko viešbutis tenkina visus lūkesčius, kodėl gi ne, pamėginti verta
kiekvienas nori ko geriausio, bet aš skaitau, čia tiesiog laimės dalykas, kaip ir per egzaminą
aš visuomet važiuodama atostogauti, kažkodėl nelaukiu kažkokios tai prabangos, man svarbiausia geras oras, šauni kompanija, valgyt kaip bebūtų vistiek atrasit ką...
veiklos taip pat
kad pati nesusirgčiau, nes gegužės mėn. kai buvau, viena moteris 3 dienas su aukšta temperatūra pragulėjo, sureagavo organizmas į aplinkos bei oro pasikeitimą , man lūpa iškart apšoko...ir t.t....
Papildyta:
susiorganizavom ir mes dar kartą į turkiją rugsėjo mėn
gal per daug, bet...
rezervavau viešbutį per turkijos agentūra cagla tour, nusiderėjau iki asmeniui - 1400 Lt
Majesty Club Kemer Beach hotel, 10 d., 5* ant jūros kranto su viskas įskaičiuota
Papildyta:
dar plius per novatura papirkom bilietus, asmeniui - 980 Lt
pigiausiai radom ir kažin ar rasim pigiau rugsėjo mėn. dar nepaminėjau, kad į 1400Lt kartu įeina ir pervežimas airport-hotel-airport
pradžioje siūlė 200eurų už pervežimą