Mes irgi skrendam į Turkiją lygiai po savaitės, va tik pasižiūrėjus orų prognozes irgi šiek tiek neramu daros
Beja, kas buvot šiemet Alanijoje, gal užmatėt kiek pas vietinius maždaug kainuoja ekskursija į Žaliajį kanjoną?
QUOTE(Andzeja @ 2011 05 13, 10:25)
Bet nesuprtu kodel su vaiku mazu dar eilej reik stovet
siaip ar taip eilej turesite stoveti, kad priduotumete bagaza. Internetines registracijos pliusas, kad gali pats pasirinkti vietas kuriose nori sedeti, o su mazu vaiku nevisur galima sedeti, todel ir pats registruotis negali, taip kad kaip ir viskas aisku ir paprasta
QUOTE(bruc @ 2011 05 13, 09:38)
kai viešubis dirba pagal AL sistemą, tai blogo oro nebuna
Šiaip ar taip ši kelionė skrita kapadokijai, o jai karščio ir nereikia
Šiaip ar taip ši kelionė skrita kapadokijai, o jai karščio ir nereikia
Atsiprasau, bet kas ta AL sistema? Vaziuoju pagal AI, tai kitu nelabai ir zinau Na, su oru nepasiseke, isskrendam pirmadieni, penkias atostogu dienas lis... Reiks imt daug ekskursiju!
Dar kart klausiu, gal kas buvo AQUALAND vandens parke? Tai yra viena is ekskursiju..
QUOTE(Andzeja @ 2011 05 13, 10:25)
Bet nesuprtu kodel su vaiku mazu dar eilej reik stovet
Jus irgi i bodruma skrendat?
Jus irgi i bodruma skrendat?
nes vienoje kėdžių eilėje yra tik 4 deguonies kaukės + su vaikais negalima sedėti prie avarinių išėjimų. Ko gero sistema nesugaba blokuoti pagal loginę kontrolę.
QUOTE(byebyelondon @ 2011 05 13, 10:46)
Atsiprasau, bet kas ta AL sistema? Vaziuoju pagal AI, tai kitu nelabai ir zinau Na, su oru nepasiseke, isskrendam pirmadieni, penkias atostogu dienas lis... Reiks imt daug ekskursiju!
Ta pati sistema, tik trumpinimas kitas "amžinas lašakariavimas"
Po paskutinio apsilankymo Turkijos teritorijoj nelabai maloniai nustebino mano mobilaus ryšio operatoriaus sąskaita Todėl ieškojau, kaip šitoj vietoj pigiau prasisukti. Aišku, pigiausia nesinaudoti telefonu Bet kadangi taip man neišeina, tai užsisakiau TravelSim kortelę. Įdėjau ją į mamos mobilų ir išsiunčiau Turkijon. Ryšys geras. Jai įeinantys skambučiai nekainavo, užtat skambinantysis moka kaip už skambutį į Estiją (~1.50 Lt/min). Jeigu mama skambino į Lietuva, skambučio kaina -1.56 Lt. Žodžiu, man visai pasiteisino pirkinys O dar, kas man nemažiau aktualu, duomenų perdavimo tarifai palankesni...
QUOTE(Andzeja @ 2011 05 13, 09:25)
my friend man geriausia fraze turkijoj - special price for you my friend, just today
O mes su draugu vis prisimenam kaip paplūdimy kalbino ledus pirkti:
Ice scream, you scream, everybody scream!"
QUOTE(Frezija13 @ 2011 05 13, 14:48)
nemokama kortele? o kodel as matau kaina 87.77 lt
QUOTE(Frezija13 @ 2011 05 13, 14:48)
kaip tai NEMOKAMA ?
http://www.gemobile....a...xt&menunr=9
"Kokia korteles kaina?
Kortelės kaina yra 87.77 Lt, joje jau įskaičiuota 10 Eurų pokalbiams (kainos nurodytos be PVM)."
Iš esmes tarifai labai panašūs O kuri geresnė: šita, ana, ar dar N kitokių esančių rinkoje sunku spresti. Ryanair'o temoj buvo truptui kalbos apie tai, tai kažkokia Vilniuj platinama pasižymėjo prastu ryšiu.
QUOTE(Hippie @ 2011 05 13, 03:23)
žiauriai papigiai įsigijom ekskursijas, labai dėkoju už rekomendacijas Divianai1 Todėl ir pati drąsiai rekomenduoju labai šaunuolišką turką, kurio tikras vardas Abdulhalim, o turistinis-Pasha ,
Hippe, puikios atostogos Skaičiau, taip lyg skaityčiau apie savo Mes, 4 merginos, irgi tuo metu atostogavom
Nepamiršiu paskutinės dienos. Sutarėm po pusryčių susikraut lagaminus, kad po to to visą dieną ramiai leistume laiką. Papusryčiavę , nusprendėm krautis po pietų. Finale, krovėmės 3 nakties, o 5 ryto jau kaip štikai stovėjom viešbučio registratrūtoj Užtai skrydis buvo trumpas, pavyko lėktuve užmigti
O kiek mokėjot už plaukimą jachta ir džipsafarį? Įdomu palygint, ar daug permokėjom
QUOTE(Agnieska111 @ 2011 05 13, 19:58)
Kemere braskiu 1 kg - 3$
Pabrango? Buvo tik trys lyros...
QUOTE(Smurka @ 2011 05 13, 22:00)
Pabrango? Buvo tik trys lyros...
Alanijoj pirmadienį už 2 lyras pirkom