Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 06 01, 05:49)
na manau, kad vėl smarkiai prašovei manydama  tongue.gif

nezinau prasoviau ar ne,bet man Zilvinas/Turkija/effesas neatsiejami dalykai tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Shopaholic @ 2011 06 01, 06:25)
Nu zinok pirmas ispudis buvo tiesiog superinis, kai atvaziavome kazkaip zmoniu nebuvo daug, tai buvo tiesiog nerealu, gavome kambari su superiniu vaizdu, viesbucio aplinka prabangi tiek viduje, tiek lauke, teritorija labai kompaktiskai patogiai sudeliota, vietos daug, niekur nereikia grustis, prie maisto eilese stoveti ir t.t. ir pan., belaidis internetas visoje teritorijoje, t.y. kambariuose, prie baseino ir pan. po 2 dienu kazkaip tu zmoniu daugiau uzveze, ir vieni rusai doh.gif nu viesbutyje ju koks 90proc, tada jau ir eiles prasidejo prie maisto, zodziu pradejo nervinti jau lotuliukas.gif Visad atostogaudavome viesbuciuose kur rusu nera, buvme rixos premium, bet ten ju koks 60proc gal buvo ir kazkokie aukstesnio lygio kaip as sakau, o cia griebia ta maista kaip per karo meta, uzveze veziu, tai kai pamaciau kokiais jie kalnais tempia juos prie savo stalu, ir paskui nevalgo, tai bloga buvo ziuret, tas pats su braskem, nors nespoedavo keist tuos padeklus, toks vaizdas budavo vakarienei prasidejus, kad atnese padeklus ir daugiau niekas nebeatsnes, per galvas tiesiog blink.gif nu kultura ka as zinau blink.gif atsimenu dar kai viena forumiete rase kaip rusu vaikai myzioja i baseina, jezau galvojau kaip slykstu, tai dabar pamaciau tai savom akim lotuliukas.gif vaikas sako noriu sysiu, tevas sako, tai myzk i baseina doh.gif  blink.gif zodziu tie rusai ziauriai nustelbe musu susizavejima viesbuciu, jau geriau man tada maziau auksu tviskejimo, bet kitoks poilsiautoju kontingentas ax.gif Jei ne rusai, viesbutis butu tiesiog super ax.gif
blink.gif  blink.gif ojei tai suderge visas atostogas doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Shopaholic @ 2011 06 01, 07:05)
Tai pasitaikyti gali aisku, visur visokiu yra, bet cia esme tame kad ju yra beveik 100 proc viesbutyje, nu tiesiog nebeimanoma nebekreipti i juos demesio, zodziu pasakiau sau, kad nebevaziuosiu i viesbucius kuriuose vyrauja rusai schmoll.gif tarkim Delphine Palace pastoviai zmoniu pergrusta, vakarienes metu irgi, bet kadangi poilsiautoju kontingentas kitas, tai ir kultura atitinkamai kita, o cia zmoniu maziau nei tarkim Delphine Palace, bet vakarienes metu baisu kad nesutryptu tavo vaiko tikraja to zodzio prasme blink.gif Visur kaip karo lauke doh.gif Vaiku diskotekos metu prie musu vaiko priejo rusu mergaite ir stume ji taip naglai, musiskis atgal aisku stume, tai man buvo sokas, kai prileke tos ruseles mociute ir pradejo rekdama auklet mano vaika blink.gif nu aisku tada netylejau ir as, vos ne draka buvo lotuliukas.gif pribego paskui motina tos mergaites, vel ten pradejo saukt ant musu, tai sakom jug ji pirma stume, cia gi vaikai, susitumde ir kas cia tokio, bet ruses klykia, daugiau nieko negirdi, bergzdzias reikalas kazka aiskintis, paskui pradejau su jom lietuviskai jau sneket, pasiunciau i viena vieta, ir viskas baigesi cool.gif  permesiu fotkes, jei rasiu tokiu kur feisai nesmezuoja imesiu biggrin.gif
Papildyta:

Jooo vaizdas super wub.gif kaip jau sakiau pats viesbutis su savo teritorija super, vaikams viskas super, baseinai super wub.gif tik rusai vemt vercia lotuliukas.gif Nu ir maisto galetu buti didesne ivairove g.gif

tai tame ir reikalas,kad pvz mes nei karto nesame susidure su tokia gausa nekulturingu kitos tautybes atstovu..na pavieniu neskaitau,bet ir tai tokiu praktiskai nesutikome.
Buvo tuose Delphinuose rusu,bet nedaug ir kazkaip visai kitokia kultura..LaMere irgi buvo ju begales,bet kazkaip ramus,draugiski,megstantys isgerti,bet nepiktybiski,nesidergiantys viesumoje schmoll.gif seimos su vaikais labai graziai bendraujantys(vis prisimenu viena mergaite kuri kaip mano dukra,bet puikiai plaukiojanti ir nardanti,kaip suaugusi) su daug kuom pabendravome nes ir pabendrauti tiesa sakant buvo idomu bigsmile.gif
Nepasiseke tikrai,nes salia toku ir i tokius ziurint isties ir poilsis pasidaro nebemalonus ir atidziau reiktu elgtis,kaip rasei,kad tuoj kas nustums,apreks,dar i plaukus issikabins doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 06 01, 07:29)
Mes vaika auklėjam, kad kiek yra lėkštėj, tiek reikia suvalgyti. Jeigu neaišku, ar bus skanu, įsidėk paragavimui, o paskui galėsi pakartoti.

pas mus lygiai taip pat tiek namuose,tiek sveciuose,tiek per atostogas drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2011 06 01, 08:23)
Aš ne naivi, aš optimistė biggrin.gif , tikiuosi, 3 žvaigždės ir HB baisiųjų rusų iš ano aprašymo neprivilios lotuliukas.gif

jei nusipirkai HB,o viesbutyje vyrauja ir AI sistema,tai gali dar ir kaip privilioti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Forget-me-not @ 2011 06 01, 08:28)
Jo...  blink.gif ziauru su sisojimu i baseina  doh.gif As siemet stebejausi, kaip italai savo mergaite vesdavo sisiuko i vaiku dusa  blink.gif  doh.gif Na, atrodo penki zingsniai iki viezbucio nuo baseino ir viesi toletai sale buvo, bet ne i dusa vesti  blink.gif Bet cia gal geriau nei, kad baseine lieptu sisioti...  unsure.gif

na as nesu maciusi tokiu vaizdu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2011 06 01, 08:33)
Bet kai pradeda diedai su lasiakais ir buteliais kisenese vienas pas kita i "svecius" lektuve vaikscioti, stiuardu su vezimukais nepraleidzia, bobos turgu padaro tasydamosis po lektuva, tai man sudetinga visa tai ramiai atbuti.

as tokiais atvejais tolerantiskai ziuriu....man netrukdo bendraujantys zmones,faktas,kad maza vietos,todel tokia sugrustis ir gaunasi.
Jei seimos ,"diedai ' ar "bobos" bendrauja , bet nekelia gresmes tai tegul,juk ne visi eltis pagal viena supratima.Juk kazkam ir verkiantys vaikai trukdo,bet reikia prisitaikyti/susitaikyti ir tiek.
Gerai Zilvinas parase ausines uzsidedi,i langa ziuri ir kaifuoji sau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tinka @ 2011 06 01, 08:53)
bus man Turkija, važiuosim kitamet į Kretą vėl. bent rusų nėr.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif is kur taip nusprendet,kad Kretoje rusu nera biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2011 06 01, 09:17)
drinks_cheers.gif  pas juos vairavimo kultura lyginant su musiske labai net puiki, tik va iprociai kitokie  biggrin.gif  As Bodrume pries eisma vaziuoju ir galvoju, ko jie man vis pypteli  doh.gif 

pypseti Turkijoje iprasta.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 06 01, 14:19)
as tokiais atvejais tolerantiskai ziuriu....man netrukdo bendraujantys zmones,faktas,kad maza vietos,todel tokia sugrustis ir gaunasi.
Jei seimos ,"diedai '  ar "bobos" bendrauja , bet nekelia gresmes tai tegul,juk ne visi eltis pagal viena supratima.Juk kazkam ir verkiantys vaikai trukdo,bet reikia prisitaikyti/susitaikyti ir tiek.
Gerai Zilvinas parase ausines uzsidedi,i langa ziuri ir kaifuoji sau biggrin.gif

Gali labai mandagiai patupeti savo vietose, ne vieni keliauja ir ne transatlantinis skrydis. kaip bebutu, as skandalu nekeliu, bet man tas nepatinka. O kai mazai vietos ir atvaziuoja stiuartai su vezimuku, tai gali ir atsisesti trumpam i vieta, bet ne daryti bardakus. Kas liecia bendravima, tai liuks jei bendrauja savose vietose, bet kai virs galvos tau vyksta isgerinejimas su lasiakais, ir kai paskui toks apysiltis dziadzka nugula ant tavo sedynes ir tu atsirandi jam po prakaituota pazastimi ir reikia pastoviai jau priminti, kad tau mazu maziausia yra nepatogu, tai kazkaip tolerancija isgaruoja. O prie lango deje ne visi atsitupia. Ir paprastai man tai nera butina, nes skridau, maciau, ka ten pastoviai smaksoti prie lango, lai sedi, kas nemate. Pagaliau ir Zilvinas kiek pamenu neskrenda vienas, tai jei jis prie lango, tai kazkuriam seimos nariui vistik tokiu atveju tektu tunoti po prakaituota pazastimi, nes jiems matote labai patogu taip bendrauti doh.gif Gal ir gali tolerantiskai ziureti tie, kas panasiai elgiasi, as nesielgiu ir man nepatinka, kai kazkas jau net 3 val be buteliuko neistveria.
Ant verkianciu vaiku pykti gali tik visiskas asilas. Tikriausiai nereikia aiskinti kodel.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 01 birželio 2011 - 12:34
QUOTE(Juny @ 2011 06 01, 12:41)
20 kg.
Rankinis 5 kg

O vaikui tas pats ? Vaziuojam 2+1 blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 06 01, 12:24)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif is kur taip nusprendet,kad Kretoje rusu nera biggrin.gif

paskutines tris atostogos ten, neteko susidurt. visi trys kartai Herakliono - Hersonissos apylinkese. vienam viesbuty buvo olandu seimu, kitame - lenkai su vaikais, treciam - vengrai, cekai.

ai, nu kaip nors. jungiu durniaus rezima, ryt pradesiu cemodanus deliot.
koleges Naša raša uzrode, apie rusu nuotykius Turkijoje, nebezinau, verkti ar juoktis.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 06 01, 14:24)

pypseti Turkijoje iprasta.

Puikiai zinau, ne pirma karta turkijoje biggrin.gif pagaliau pypsi ir ne tik turkijoje, tai tas nestebina ir absoliuciai nebetrikdo. tik paprastai tai buna priezastis tam: per ilgai ju manymu uzdelsei prie sviesoforo, jie tave lenkia ir ispeja, kad manevru nedarytum, sveikinasi ir t.t. Bet vat tuo atveju kaip ir nebuvo ko, o ir is elgesio niekaip nesuprasi, o absoliuciai be priezasties jie nepypsi, tas ir kiek suneramino mane doh.gif tai pradzioj nutariau, kad ispeja, jog buciau atidi ir nenurezciau jiems sono siauroje gatveleje. Bet pasirode jog labai ir labai klydau, kaip jau ir sakiau, be priezasties nuvaziavusi virs 400 km neisgirdau nei vieno pyptelejimo ir jau ismokau net atskirti kada, kas ir kodel pypsi biggrin.gif . dar beveik 400 km nuvaziavau su autobusais, tai ten pypsejimu buvo sveikinamasi su pardavejais pakelese, kaimieciais stebinciais kelia ir pan biggrin.gif
Atsakyti
Na prisigere ir bendraujantys du skirtingi dalykai schmoll.gif
Pries pora metu skrendant i Kreta bande irgi su mumis taip "bendrauti" sunaus klasioko tevelis biggrin.gif greitai buvo pasakyta aiskiai ir trumpai,kad tokiu bendravimu mums nereikia. schmoll.gif bet uztat smagiai pabendravome su kitais skrendanciais salia.
Bet jeigu zmones bendrauja tik siaip,kad ir pereidami is savo vietos prie kitu pakalbeti,pabendrauti tai man normalus dalykas.Kad ir ta stikliuka islenkti,jei tu islenki stikliuka o ne buteli susiverti vienas pats,kad ir uzkasdamas lasiniais,tai man nieko baisaus nera,juk galu gale ir lektuvo meniu yra irasytas alhoholis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2011 06 01, 11:42)
Puikiai zinau, ne pirma karta turkijoje  biggrin.gif  pagaliau pypsi ir ne tik turkijoje, tai tas nestebina ir absoliuciai nebetrikdo. tik paprastai tai buna priezastis tam: per ilgai ju manymu uzdelsei prie sviesoforo, jie tave lenkia ir ispeja, kad manevru nedarytum, sveikinasi ir t.t. Bet vat tuo atveju kaip ir nebuvo ko, o ir is elgesio niekaip nesuprasi, o absoliuciai be priezasties jie nepypsi, tas ir kiek suneramino mane  doh.gif  tai pradzioj nutariau, kad ispeja, jog buciau atidi ir nenurezciau jiems sono siauroje gatveleje. Bet pasirode jog labai ir labai klydau, kaip jau ir sakiau, be priezasties nuvaziavusi virs 400 km neisgirdau nei vieno pyptelejimo ir jau ismokau net atskirti kada, kas ir kodel pypsi  biggrin.gif .  dar beveik 400 km nuvaziavau su autobusais, tai ten pypsejimu buvo sveikinamasi su pardavejais pakelese, kaimieciais stebinciais kelia ir pan biggrin.gif

tai priezastis ir buvo,tad ir pysejo tau. biggrin.gif juk vaziavai pries eisma doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tinka @ 2011 06 01, 11:40)
paskutines tris atostogos ten, neteko susidurt. visi trys kartai Herakliono - Hersonissos apylinkese. vienam viesbuty buvo olandu seimu, kitame - lenkai su vaikais, treciam - vengrai, cekai.

ai, nu kaip nors. jungiu durniaus rezima, ryt pradesiu cemodanus deliot.
koleges Naša raša uzrode, apie rusu nuotykius Turkijoje, nebezinau, verkti ar juoktis.

pasiseke thumbup.gif
mes kai buvome Kretoje rusu buvo,bet nedaug,o stai pas draugus viesbutyje rusu buvo..begales biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tinka @ 2011 06 01, 11:40)

o "turistus"matet bigsmile.gif man patiko thumbup.gif
Atsakyti
šiaip yra rusai rolleyes.gif ir yra maskviečiai doh.gif

"dve bolshije raznicy"

o nuo uralo ir toliau žmonės išvis normalūs pasitaiko...
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 06 01, 14:49)

tai priezastis ir buvo,tad ir pysejo tau. biggrin.gif juk vaziavai pries eisma doh.gif  biggrin.gif

na tu ir nedaskaitai vis unsure.gif tai juk rasiau, kad nepastebejau pradzioje, kad vaziuoju pries eisma, galvojau, tik kad gatve siauroka. o, kad su priezastimi pypsejo, tai man net abejoniu nekilo, tik nenustaciau priezasties taip greit. ir esme ne tame, kad pypsejo, o kaip elgesi. Juk kalbejome apie mandaguma, tai ir sakiau, jokiu gestu, jokiu kolioniu. Pas mus su musu puikia kultura jau butu kelis kart paaiskine "grazioj" formoj ir apie mano blondiniska prigimti, ir pasiunte ant keliu zodziu.

del lektuvo tai mano nuomone tokia ir ne kitokia. lai pliurpauja ir gerauja savo vietose, nes viesa vieta, maza erdve ir galima pagalvoti ir apie kitus siek tiek. Absoliuti tyla lektuve nera pageidautina, bet kai suauge zmones elgiasi kaip mokiniai isvyke i ekskursija, tai man tas nera malonu. JM, mano ir tavo supratimas apie elgesio kultura viesoje vietoje yra kiek kitoks ir tiek. Tu visada aiskini, kad kiekvienas cia bando savo tiesas irodineti ir ginca lygioje vietoje vis pradeda. As issakiau savo nuomone, kad nereikia i kitas tautas zvalgytis, pas mus irgi siuo klausimu nera aukstas lygis, tai dabar ka, bandysi man savo tiesas irodyti?
Atsakyti
Cobre ramiai...issakei savo nuomone as savo, kitas savo viskas biggrin.gif ko cia dar skeryciotis biggrin.gif
As nesu garantuota koks ten tavo supratimas apie elgesi viesoje vietoje is keliu tavo postu,tu taip pat negali perprasti kito zmogaus.
Apie elgesi reikia pamatyti o ne perskaityti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2011 06 01, 08:25)
Nu zinok pirmas ispudis buvo tiesiog superinis, kai atvaziavome kazkaip zmoniu nebuvo daug,
Jei ne rusai, viesbutis butu tiesiog super ax.gif

Nu va,rusai pati fainiausia viesbuti gali paversti "kolchozu",o net jaukiausia restorana "stolovaja" doh.gif
NEs jeigu ju daug,tai sakes,ramybe baigiasi. Musu viesbuti buvau maloniai nustebinta,kai pirmas dvidienas nesutikom ne vienos rusu seimos.Tada pagalvojau,o cia tai geras blink.gif
Restorane skambejo chill out muzika.Ir ji girdejosi!
Antra savaite uzveze ju....aisku,koncentracija dar nedidel,bet jau jauciasi.Muzika dar kartais girdisi biggrin.gif

Aciu,kad papasakojot,nes svarstem i sita viesbuti vaziuot rudeni.Dabar jau nebesvarstysim 4u.gif

QUOTE(Shopaholic @ 2011 06 01, 09:05)

vos ne draka buvo lotuliukas.gif pribego paskui motina tos mergaites, vel ten pradejo saukt ant musu,

Ne nu cia tai jau isvis doh.gif

QUOTE(Miaška @ 2011 06 01, 10:23)
Aš ne naivi, aš optimistė biggrin.gif , tikiuosi, 3 žvaigždės ir HB baisiųjų rusų iš ano aprašymo neprivilios lotuliukas.gif

Jie bus dar baisesni.Pikti,alkani ,biedni ir nekulturingi tongue.gif biggrin.gif

QUOTE(Cobre @ 2011 06 01, 10:33)
  As va nenoreciau atostogauti lietuviu rezervate  schmoll.gif 

Zinokit,mes su vyru kaip tik apie tai snekejom biggrin.gif
kad didele lietuviu koncentracija nebutu daugiau geriau negu rusu,nes nors baisimes mes tais rusais,bet labai daznai musiskiai elgiasi taip,kad net ausys kaista cool.gif

Dar labai baisi tauta kazachai.Vienais metais patekom tarp ju,tai boze boze...ju vaikai ne tik i baseina myzo.Jie myzo pleze,atsistoje salia gulto. cool.gif

QUOTE(Cobre @ 2011 06 01, 14:01)
bet kai suauge zmones elgiasi kaip mokiniai isvyke i ekskursija, tai man tas nera malonu.

Ir cia jums pritariu

Nieko nepasitvirtino tos prognozes apie atsalima schmoll.gif
Isskyrus ta viena pusdeini kai nulijo,visos dienos karstos,sauletos,tempa ~30
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 06 01, 13:24)
Jei seimos ,"diedai '  ar "bobos" bendrauja , bet nekelia gresmes tai tegul,juk ne visi eltis pagal viena supratima.Juk kazkam ir verkiantys vaikai trukdo,bet reikia prisitaikyti/susitaikyti ir tiek.

lakstantys ar valandą laiko spardantys i mano atlošą vaikai man netrukdo. Ilgiau tokio išbandymo turėt neteko, bet gal ir mestelčiau žvilgsnį, o gal ir ne biggrin.gif Žmones einančius į tuliką priimu naturaliai - net nepastebiu. Nu bet visi tie pijokavimai lakstant po saloną ir stūgaujant schmoll.gif

QUOTE(Cobre @ 2011 06 01, 13:31)
Gali labai mandagiai patupeti savo vietose, ne vieni keliauja ir ne transatlantinis skrydis.
kai paskui toks apysiltis dziadzka  nugula ant tavo sedynes ir tu atsirandi jam po prakaituota pazastimi

Būtent. Tris valandas galima ir savo krėsle patupėti. Aš netgi džiaugiuosi, kai lėktuvą nestipriai turbulencija krato - tada reikia sėdėti prisisegus diržą, o ne turistauti po saloną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PlayIt @ 2011 06 01, 13:59)
šiaip yra rusai rolleyes.gif  ir yra maskviečiai doh.gif
"dve bolshije raznicy"

o nuo uralo ir toliau žmonės išvis normalūs pasitaiko...

tikrai taip drinks_cheers.gif Vogue avangarde Maskva valdo cool.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Blueta @ 2011 06 01, 14:29)
Dar labai baisi tauta kazachai.Vienais metais patekom tarp ju,tai boze boze...ju vaikai ne tik i baseina myzo.Jie myzo pleze,atsistoje salia gulto. cool.gif
Ir cia jums pritariu
Nieko nepasitvirtino tos prognozes apie atsalima  schmoll.gif
Isskyrus ta viena pusdeini kai nulijo,visos dienos karstos,sauletos,tempa ~30

Ne veltui Borato personazas buvo is Kazakstano lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti