QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 06 01, 05:49)
na manau, kad vėl smarkiai prašovei manydama
nezinau prasoviau ar ne,bet man Zilvinas/Turkija/effesas neatsiejami dalykai
Papildyta:
QUOTE(Shopaholic @ 2011 06 01, 06:25)
Nu zinok pirmas ispudis buvo tiesiog superinis, kai atvaziavome kazkaip zmoniu nebuvo daug, tai buvo tiesiog nerealu, gavome kambari su superiniu vaizdu, viesbucio aplinka prabangi tiek viduje, tiek lauke, teritorija labai kompaktiskai patogiai sudeliota, vietos daug, niekur nereikia grustis, prie maisto eilese stoveti ir t.t. ir pan., belaidis internetas visoje teritorijoje, t.y. kambariuose, prie baseino ir pan. po 2 dienu kazkaip tu zmoniu daugiau uzveze, ir vieni rusai nu viesbutyje ju koks 90proc, tada jau ir eiles prasidejo prie maisto, zodziu pradejo nervinti jau Visad atostogaudavome viesbuciuose kur rusu nera, buvme rixos premium, bet ten ju koks 60proc gal buvo ir kazkokie aukstesnio lygio kaip as sakau, o cia griebia ta maista kaip per karo meta, uzveze veziu, tai kai pamaciau kokiais jie kalnais tempia juos prie savo stalu, ir paskui nevalgo, tai bloga buvo ziuret, tas pats su braskem, nors nespoedavo keist tuos padeklus, toks vaizdas budavo vakarienei prasidejus, kad atnese padeklus ir daugiau niekas nebeatsnes, per galvas tiesiog nu kultura ka as zinau atsimenu dar kai viena forumiete rase kaip rusu vaikai myzioja i baseina, jezau galvojau kaip slykstu, tai dabar pamaciau tai savom akim vaikas sako noriu sysiu, tevas sako, tai myzk i baseina zodziu tie rusai ziauriai nustelbe musu susizavejima viesbuciu, jau geriau man tada maziau auksu tviskejimo, bet kitoks poilsiautoju kontingentas Jei ne rusai, viesbutis butu tiesiog super
ojei tai suderge visas atostogas
ojei tai suderge visas atostogas
Papildyta:
QUOTE(Shopaholic @ 2011 06 01, 07:05)
Tai pasitaikyti gali aisku, visur visokiu yra, bet cia esme tame kad ju yra beveik 100 proc viesbutyje, nu tiesiog nebeimanoma nebekreipti i juos demesio, zodziu pasakiau sau, kad nebevaziuosiu i viesbucius kuriuose vyrauja rusai tarkim Delphine Palace pastoviai zmoniu pergrusta, vakarienes metu irgi, bet kadangi poilsiautoju kontingentas kitas, tai ir kultura atitinkamai kita, o cia zmoniu maziau nei tarkim Delphine Palace, bet vakarienes metu baisu kad nesutryptu tavo vaiko tikraja to zodzio prasme Visur kaip karo lauke Vaiku diskotekos metu prie musu vaiko priejo rusu mergaite ir stume ji taip naglai, musiskis atgal aisku stume, tai man buvo sokas, kai prileke tos ruseles mociute ir pradejo rekdama auklet mano vaika nu aisku tada netylejau ir as, vos ne draka buvo pribego paskui motina tos mergaites, vel ten pradejo saukt ant musu, tai sakom jug ji pirma stume, cia gi vaikai, susitumde ir kas cia tokio, bet ruses klykia, daugiau nieko negirdi, bergzdzias reikalas kazka aiskintis, paskui pradejau su jom lietuviskai jau sneket, pasiunciau i viena vieta, ir viskas baigesi permesiu fotkes, jei rasiu tokiu kur feisai nesmezuoja imesiu
Papildyta:
Jooo vaizdas super kaip jau sakiau pats viesbutis su savo teritorija super, vaikams viskas super, baseinai super tik rusai vemt vercia Nu ir maisto galetu buti didesne ivairove
Papildyta:
Jooo vaizdas super kaip jau sakiau pats viesbutis su savo teritorija super, vaikams viskas super, baseinai super tik rusai vemt vercia Nu ir maisto galetu buti didesne ivairove
tai tame ir reikalas,kad pvz mes nei karto nesame susidure su tokia gausa nekulturingu kitos tautybes atstovu..na pavieniu neskaitau,bet ir tai tokiu praktiskai nesutikome.
Buvo tuose Delphinuose rusu,bet nedaug ir kazkaip visai kitokia kultura..LaMere irgi buvo ju begales,bet kazkaip ramus,draugiski,megstantys isgerti,bet nepiktybiski,nesidergiantys viesumoje seimos su vaikais labai graziai bendraujantys(vis prisimenu viena mergaite kuri kaip mano dukra,bet puikiai plaukiojanti ir nardanti,kaip suaugusi) su daug kuom pabendravome nes ir pabendrauti tiesa sakant buvo idomu
Nepasiseke tikrai,nes salia toku ir i tokius ziurint isties ir poilsis pasidaro nebemalonus ir atidziau reiktu elgtis,kaip rasei,kad tuoj kas nustums,apreks,dar i plaukus issikabins
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 06 01, 07:29)
Mes vaika auklėjam, kad kiek yra lėkštėj, tiek reikia suvalgyti. Jeigu neaišku, ar bus skanu, įsidėk paragavimui, o paskui galėsi pakartoti.
pas mus lygiai taip pat tiek namuose,tiek sveciuose,tiek per atostogas
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2011 06 01, 08:23)
Aš ne naivi, aš optimistė , tikiuosi, 3 žvaigždės ir HB baisiųjų rusų iš ano aprašymo neprivilios
jei nusipirkai HB,o viesbutyje vyrauja ir AI sistema,tai gali dar ir kaip privilioti
Papildyta:
QUOTE(Forget-me-not @ 2011 06 01, 08:28)
Jo... ziauru su sisojimu i baseina As siemet stebejausi, kaip italai savo mergaite vesdavo sisiuko i vaiku dusa Na, atrodo penki zingsniai iki viezbucio nuo baseino ir viesi toletai sale buvo, bet ne i dusa vesti Bet cia gal geriau nei, kad baseine lieptu sisioti...
na as nesu maciusi tokiu vaizdu
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2011 06 01, 08:33)
Bet kai pradeda diedai su lasiakais ir buteliais kisenese vienas pas kita i "svecius" lektuve vaikscioti, stiuardu su vezimukais nepraleidzia, bobos turgu padaro tasydamosis po lektuva, tai man sudetinga visa tai ramiai atbuti.
as tokiais atvejais tolerantiskai ziuriu....man netrukdo bendraujantys zmones,faktas,kad maza vietos,todel tokia sugrustis ir gaunasi.
Jei seimos ,"diedai ' ar "bobos" bendrauja , bet nekelia gresmes tai tegul,juk ne visi eltis pagal viena supratima.Juk kazkam ir verkiantys vaikai trukdo,bet reikia prisitaikyti/susitaikyti ir tiek.
Gerai Zilvinas parase ausines uzsidedi,i langa ziuri ir kaifuoji sau
Papildyta:
QUOTE(Tinka @ 2011 06 01, 08:53)
bus man Turkija, važiuosim kitamet į Kretą vėl. bent rusų nėr.
is kur taip nusprendet,kad Kretoje rusu nera
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2011 06 01, 09:17)
pas juos vairavimo kultura lyginant su musiske labai net puiki, tik va iprociai kitokie As Bodrume pries eisma vaziuoju ir galvoju, ko jie man vis pypteli
pypseti Turkijoje iprasta.