Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Miaška @ 2011 06 01, 11:23)
Aš ne naivi, aš optimistė biggrin.gif , tikiuosi, 3 žvaigždės ir HB baisiųjų rusų iš ano aprašymo neprivilios lotuliukas.gif

Siaip viskas paprasta, kaip du kart du: jei viesbutis rusijoje pardavinejamas ir jam bus nuleista kaina, tai turesite ir jus tada dziaugsmo biggrin.gif
Bet cia jau ne vieni metai kalbeta apie tas tautybes ir kiek supratau, tai geriau, kai primaisyta vienos tautybes, nei vienos tautybes poilsiautoju dominavimas. Bet net ir tai nereiskia, kad butinai bus viskas blogai. As va nenoreciau atostogauti lietuviu rezervate schmoll.gif Va pailsejau savaite be tautieciu, tai lektuve galvojau, kad isdurnesiu doh.gif na yra normaliu zmoniu, sedi sau ramiai, na iki WC nukeliauja, dar mamytes vaikucius pasivaiksciojimais bando uzimineti. Bet kai pradeda diedai su lasiakais ir buteliais kisenese vienas pas kita i "svecius" lektuve vaikscioti, stiuardu su vezimukais nepraleidzia, bobos turgu padaro tasydamosis po lektuva, tai man sudetinga visa tai ramiai atbuti.
Atsakyti
QUOTE(zarazna @ 2011 06 01, 09:17)
O ta apsauga apie kurią rašėt, kad prisistato iš karto, kai tik stiklinė sudūžta, tokiu atveju nieko?  g.gif

ne aš rašiau apie apsaugą...
Bet pastebėjau, kad aplink gerokai padauginusius ir balsą keliančiua piliečius netoliese visad sukiodavosi darbuotojai, kaip ir apsauginiai...

QUOTE(Shopaholic @ 2011 06 01, 09:21)
drinks_cheers.gif as ir neisivaizduoju kaip galetu buti toks bardakas prie kalneliu, kiek buvom viesbuciuose ar rusai atostogavo ar ne rusai, grieztai viskas aquaparke ax.gif

Na ten tų 3 kalnelių nelabai drįsčiau akvaparku vadinti. ax.gif Beje paskutines 2 dienas iki mūsų išvažiavimo jau atsirado griežtas prižiūrėtojas ir būdavo visą laiką.
Priežiūra atsirado po to, kai rusų turistai nuo kalnelių pradėjo leistis su čiužiniais nuo gultų. Matyt išsigando, kad tuoj ir su gultais čiuožti pradės. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alls @ 2011 06 01, 09:35)
Priežiūra atsirado po to, kai rusų turistai nuo kalnelių pradėjo leistis su čiužiniais nuo gultų. Matyt išsigando, kad tuoj ir su gultais čiuožti pradės.  doh.gif

oj, perskaičiau garsiai kolegem, žviegėm iki ašarų.
bus man Turkija, važiuosim kitamet į Kretą vėl. bent rusų nėr.
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2011 06 01, 08:24)
.Tiesa ar normalu galvoti apie automobilio nuomą?Kiek girdėjau atsiliepimų tai neverta, nes ten eismas nenormalus lyginanat su mūsiškiu vairavimu.Turiu omeny pčios vairavimo kultūros.

labai normalus tas eismas ten ax.gif
mes nuomavomes,3 dienas vazinejom
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2011 06 01, 12:09)

drinks_cheers.gif pas juos vairavimo kultura lyginant su musiske labai net puiki, tik va iprociai kitokie biggrin.gif As Bodrume pries eisma vaziuoju ir galvoju, ko jie man vis pypteli doh.gif kai suvokiau, tai net pagalvojau, kad galejo bent pirsta prie smilkinio pasukioti, pakolioti iskise galva per langa ar kazka panasaus padaryti, na ka pas mus paprastai darytu tokiu atveju, tai buciau iskart supratusi, kad kazka jau pridirbau biggrin.gif o jie pypteli ir ziuri kaip ten jiems pravaziuoti, kad tilptumeme visi biggrin.gif tada man smekstelejo mintis, jog labai siaura gatvele kazkodel g.gif
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2011 06 01, 11:09)

Na mes vazinejome Stambule doh.gif pirma pusvalandi buvau net uzsimerkusi is baimes blush2.gif
o po to nieko, perpratom keleta vietiniu paprociu mirksiukas.gif ir viskas buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2011 06 01, 10:53)
oj, perskaičiau garsiai kolegem, žviegėm iki ašarų.
bus man Turkija, važiuosim kitamet į Kretą vėl. bent rusų nėr.

viskas priklauso nuo viešbučio,ar turi sutartis su rusais,ar ne.Aną vasarą dirbau Kretoj,tai visur tų rusų pilna,ypač mėgsta jie Chersonisos apylinkes ir Agios Nikolaos.Galbūt į Chanios pusę mažiau.
Dirbau viešbuty,kur buvo vien rusai,italai ir anglai.Dėl anglų jaunimo jau senai buvau pasibaisėjus,bet galėjau lyginti su rusais,tai net nežinau kas prasčiau doh.gif
Pavyzdžiui šiemet važiuoju Turkijon ,kur bus vien skandinavai ir olandai,kaip jie su savo kultūra? stebint pavienius tai santūrūs žmonės pasirodė,bet gal kitaip elgsis būdami tarp savų g.gif

taip man nieks ir neatsakė į klausimą dėl kranto Alanijoj ir ar galima atsidaryt sąskaitą...
Atsakyti
QUOTE(sweetgirl @ 2011 06 01, 11:07)
viskas priklauso nuo viešbučio,ar turi sutartis su rusais,ar ne.Aną vasarą dirbau Kretoj,tai visur tų rusų pilna,ypač mėgsta jie Chersonisos apylinkes ir Agios Nikolaos.Galbūt į Chanios pusę mažiau.
Dirbau viešbuty,kur buvo vien rusai,italai ir anglai.Dėl anglų jaunimo jau senai buvau pasibaisėjus,bet galėjau lyginti su rusais,tai net nežinau kas prasčiau doh.gif
Pavyzdžiui šiemet važiuoju Turkijon ,kur bus vien skandinavai ir olandai,kaip jie su savo kultūra? stebint pavienius tai santūrūs žmonės pasirodė,bet gal kitaip elgsis būdami tarp savų  g.gif

taip man nieks ir neatsakė į klausimą dėl kranto Alanijoj ir ar galima atsidaryt sąskaitą...

Priešais mano balkoną Alanijoj gyveno triukšminga olandų konpanija, pusė viešbučio... Tai anglams dar toli iki jų... Gėrė kiekvienas savo balkonuose iki paryčių, bendraudami kiekvienas iš savo numerio.... doh.gif O balsingi.... pasirėkauja, apsilanko pas kaimynus, ir vėl į savo balkoną bendraut per turėklus... Balkono duris tik paryčiui praverdavau... kai anie nusmigdavo, nes triukšmas buvo... blink.gif o kai kartą pasigėrę per balkonus išmėtė savo apatinius į mūsų viešbutėlio baseiną? Nu nei rusai nei anglai jaučiu nedasigalvotų naują olimpinę sukurt, nuosavų triusikų, atsiprašant, svaidymą iš balkono į kaimyninio viešbučio baseiną. doh.gif
Atsakyti
Koks geriausias variantas, per daug neislaidaujant, Turkijoj koki menesiuka pagyventi?
Atsakyti
O kiek leidzia pasiimti bagazo g.gif kazkaip vel skleroze lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2011 06 01, 12:38)
O kiek leidzia pasiimti bagazo  g.gif  kazkaip vel skleroze  lotuliukas.gif

20 kg.
Rankinis 5 kg
Atsakyti
QUOTE(Alls @ 2011 06 01, 10:35)

Priežiūra atsirado po to, kai rusų turistai nuo kalnelių pradėjo leistis su čiužiniais nuo gultų. Matyt išsigando, kad tuoj ir su gultais čiuožti pradės.  doh.gif

Oi, praskaidrinai man nuotaiką thumbup.gif .

QUOTE(sweetgirl @ 2011 06 01, 12:07)
Pavyzdžiui šiemet važiuoju Turkijon ,kur bus vien skandinavai ir olandai,kaip jie su savo kultūra? stebint pavienius tai santūrūs žmonės pasirodė,bet gal kitaip elgsis būdami tarp savų  g.gif

Nieko, "apsipūs" olandai ir viskas bus ok smile.gif
Atsakyti