Va man šiais metais atiostogos Turkijoje irgi buvo "ypatingos" rusų dėka. Buvau daug apie juos girdėjusi, bet vis netekdavo pabuvoti viešbučiuose, kur jų dauguma - tai pamačiau ko nemačiusi. Ir kaip mamytės pampersus nuėmusios užpakalius vaikų baseine plauna ir kaip vandens kalneliais į viršų reikia lipti ir tai daro ne tik vaikai, bet ir suaugę - vienas lipa į viršų, kitas čiuožia žemyn - tai arba pavyksta praslyst pro tarpkojį arba garsiai subildėjus jau dviesia čiuožia žemyn. Taip pat pamačiau kaip "tobulai" galima pasidaryti iš kelnaičių stringus, susikišant į užpakalį. Juos darosi beveik visi, netgi vyrai su šortais iki kelių - ir kaip ten tiek medžiagos pavyksta susikišti . Jau nekalbėsiu apie jų valgymo ir gėrimo kultūrą....
BET jei jie (rusai) nepadaugina alkoholio, tai jie geros nuotaikos, nuoširdūs, linksmai dalyvauja animatorių užduotyse ir pan.
QUOTE(Shopaholic @ 2011 06 01, 10:05)
Tai pasitaikyti gali aisku, visur visokiu yra, bet cia esme tame kad ju yra beveik 100 proc viesbutyje, nu tiesiog nebeimanoma nebekreipti i juos demesio, zodziu pasakiau sau, kad nebevaziuosiu i viesbucius kuriuose vyrauja rusai
As kur siemet buvau, tai ten rusu vienetai buna, lietuviu aplamai nerasta, nebent va tokie, kurie savarankiskai vyksta arba per lenku agenturas. Super, pasijauti, kaip zmogus tarp zmoniu. Na bet animatoriai prasitare, kad man isvykus turi uzvezti ju ten 140 personu. Vat ir zinok zmogus vaziuodamas kur ju bus, o kur ne
Mes vaika auklėjam, kad kiek yra lėkštėj, tiek reikia suvalgyti. Jeigu neaišku, ar bus skanu, įsidėk paragavimui, o paskui galėsi pakartoti. Nu su tokiu auklėjimu jis nuvažiavo pirmą kart į Turkiją. Priėjo prie spagečių puodo, o ten rusė dėjosi sau, tai paslaugiai ir jam įdrėbė. Labai neperdedant KALNĄ. Parėjo vaikas pas mus verkdamas: per tris dienas aš tiek nesuvalgysiu Paskui ilgai dar turėjom jam aiškinti, kad tai ne visos tautos nukrypimas nuo normos, o pavienių žmonių (ne)kultūra
[quote=Alls,2011 06 01, 08:11]
Ir kaip mamytės pampersus nuėmusios užpakalius vaikų baseine plauna
O siaube, fu....
Taip pat pamačiau kaip "tobulai" galima pasidaryti iš kelnaičių stringus, susikišant į užpakalį. Juos darosi beveik visi, netgi vyrai su šortais iki kelių - ir kaip ten tiek medžiagos pavyksta susikišti
Ir kaip mamytės pampersus nuėmusios užpakalius vaikų baseine plauna
O siaube, fu....
Taip pat pamačiau kaip "tobulai" galima pasidaryti iš kelnaičių stringus, susikišant į užpakalį. Juos darosi beveik visi, netgi vyrai su šortais iki kelių - ir kaip ten tiek medžiagos pavyksta susikišti
Nugriūti galima nuo kai kurių įspūdžių , seubazzz
Jau imu džiaugtis, kad važiuosim į viešbutį, kur praktiškai vien vokiečiai, nors anie man Kretoje baisiai gero įspūdžio nepaliko, baliavodami per naktis viešbuty, bet labai ir netrikdė. O rusai, įtariu, tik brangesniuose viešbučiuose tūsinasi, ir būtinai su AI?
Jau imu džiaugtis, kad važiuosim į viešbutį, kur praktiškai vien vokiečiai, nors anie man Kretoje baisiai gero įspūdžio nepaliko, baliavodami per naktis viešbuty, bet labai ir netrikdė. O rusai, įtariu, tik brangesniuose viešbučiuose tūsinasi, ir būtinai su AI?
QUOTE(Miaška @ 2011 06 01, 11:00)
O rusai, įtariu, tik brangesniuose viešbučiuose tūsinasi, ir būtinai su AI?
Kokia tu naivi
QUOTE(Alls @ 2011 06 01, 10:11)
kaip mamytės pampersus nuėmusios užpakalius vaikų baseine plauna ir kaip vandens kalneliais į viršų reikia lipti ir tai daro ne tik vaikai, bet ir suaugę -
O ta apsauga apie kurią rašėt, kad prisistato iš karto, kai tik stiklinė sudūžta, tokiu atveju nieko?
QUOTE(zarazna @ 2011 06 01, 11:17)
O ta apsauga apie kurią rašėt, kad prisistato iš karto, kai tik stiklinė sudūžta, tokiu atveju nieko?
Normaliam viesbutyje tai tikrai turetu reaguoti, nes juk visada yra darbuotojas prie tu kalneliu, kuris priziuri.
QUOTE(Cobre @ 2011 06 01, 10:19)
Normaliam viesbutyje tai tikrai turetu reaguoti, nes juk visada yra darbuotojas prie tu kalneliu, kuris priziuri.
as ir neisivaizduoju kaip galetu buti toks bardakas prie kalneliu, kiek buvom viesbuciuose ar rusai atostogavo ar ne rusai, grieztai viskas aquaparke
QUOTE(Cobre @ 2011 06 01, 10:16)
Kokia tu naivi
Aš ne naivi, aš optimistė , tikiuosi, 3 žvaigždės ir HB baisiųjų rusų iš ano aprašymo neprivilios
QUOTE(Miaška @ 2011 06 01, 10:00)
O rusai, įtariu, tik brangesniuose viešbučiuose tūsinasi, ir būtinai su AI?
Nebūtinai
Mūsiškiam buvo jų nemažai. Tiesiog išmokom jų kiek galim išvengti. Eidavom valgyt jau įpusėjus valgymo laikui, nes anie juk ištisai alkani, pliaže ilgai neužsibūdavom, prie baseino irgi buvo vietos nuošaliau pabūti.
Turėjom draugę Iš Uralo. Atvažiavus viena. Atostogas leido labai paprastai. Pusryčiai, pliažas, pietūs, pliažas, vakarienė, o tada baras, baras, baras. Ir apsidejavo mums, kad atsivežė ir savo šnapso, o išgert nėr su kuo Ir nekabina jos niekas Žodžiu, prastos atostogos moteriškei pasitaikė
QUOTE(Shopaholic @ 2011 06 01, 08:25)
atsimenu dar kai viena forumiete rase kaip rusu vaikai myzioja i baseina, jezau galvojau kaip slykstu, tai dabar pamaciau tai savom akim vaikas sako noriu sysiu, tevas sako, tai myzk i baseina zodziu tie rusai ziauriai nustelbe musu susizavejima viesbuciu, jau geriau man tada maziau auksu tviskejimo, bet kitoks poilsiautoju kontingentas Jei ne rusai, viesbutis butu tiesiog super
Jo... ziauru su sisojimu i baseina As siemet stebejausi, kaip italai savo mergaite vesdavo sisiuko i vaiku dusa Na, atrodo penki zingsniai iki viezbucio nuo baseino ir viesi toletai sale buvo, bet ne i dusa vesti Bet cia gal geriau nei, kad baseine lieptu sisioti...