Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Blueta @ 2011 05 31, 12:38)
Su vyresniais kitaip,o mes paskui mazge tai abu su vyru pakaitom begam,nes tai siuksliadezes patkrint sumano,tai smeli valgo,tai i baseina lekia....nu nepagulesi kaip zmogus su knyga  biggrin.gif

Bet argi TAI galima pavadinti atostogomis? unsure.gif 

Jusu dar mazute,maniske 3,5 metu isvaziavo atostogauti pirma karta.(tada beje 2 knygas perskaiciau)
Bet vargo nebuvo,kazkaip smagiai mes ten,aisku buvo brolis,kuris megdavo su ja pasimaudyti ir su MB vistiek iki siol pakaitom gi ziurim.Bet MB palepina ir dukra paziuri,kol kas relaksuoju blush2.gif

Aisku cia ne i tema..bet man tai buvo nerealios atostogos(motinystes)...savo laiko seimininkas,su drauge pasiemame vaikus,vezimus, susikrauname i masina ir lekiame i parkus,miskus,i miesta...maistukas Mamos cia pat...rojus,o ne gyvenimas buvo.Ko dar benoreti reikejo... wub.gif vaikais dziaugtis ir juos auginti nerealus malonumas,laikas taip greitai bega,vaikai auga.Poto vel i darbukus isleikiame,vaikams maziau laiko skiriame.O per atostogas vel stengiames atsigriebti. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 31 gegužės 2011 - 13:50
QUOTE(Cobre @ 2011 05 31, 14:43)
o tai tie visi metymai-saudymai trunka ilgiau nei 15 min?  g.gif  As kai nedalyvaujanti, tik is sono stebinti kartais, tai man ten trumpai atrodo viskas vyksta  blush2.gif  Siaip tarpai nera ilgi, tas tiesa. Bet ir kitur taip, ar cia Daimos toks tempas? Nes kitur as nepastebejau tokio intensyvaus grafiko  biggrin.gif  O jus matau is tu dalyvaujanciu  biggrin.gif  Vat todel tu ir nenori niekur listi, tau ir viesbutyje veiksmo pakanka  thumbup.gif  biggrin.gif  O as gyvenime niekur nedalyvavau, matyt man kraujyje iaugusi nemeile masiniams renginiams, net jei mase nedidele  doh.gif  biggrin.gif  tai as geriau sliauziu kur nors, taip ir ieskau, kur tie turkai, kurie su kuno dalimis bendrauja  lotuliukas.gif

Petanke is principo netrumpas zaidimas. Dartsai kaip kada biggrin.gif Šiaip tai nevisad ir nevisur dalyvaujama, kartais įdomu tiesiog pažiopsoti.
Kemer resorte buvo galimybė vienu metu būti tinklinyje, vaikų klube ir aerobikoj. Bet nebuvom tokie aktyvūs biggrin.gif
Daima, kaip matai, iš viso pilna veiksmo. Tik noro reikėjo turėti.
Amelijoj panašiai kaip Kemer resorte, bet buvo dienų, kai visi trys pabėgdavom nuo gulto.
Pagaliau nors kiek reabilitavausi dėl buvimo ištisai viešbutyje lotuliukas.gif o jeigu gulėsi kažkur nuošaliau, tai neateis, nepakvies, o aš tai drovus pats veržtis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2011 05 31, 12:38)
as tik sakau,kad nesikelciau paryciais uzsiimti gultu,naciort  schmoll.gif
atsigulciau kur rasciau,man miegas svarbiau  bigsmile.gif

paryciais tai ne,bet per atostogas mes nemiegame ilgai..kazkaip nesinori puse dienos pramiegoti,beto visada esame anskyvi,iprotis likes.
Bet kiekvienam skirtingai,kitam vat miegas rytinis ir ilgiau itin svarbus,man smagu kol gaiva pasivaikscioti pajuriu,anksti kol nera zmoniu ramiai papusryciauti blush2.gif
Ech net kalbeti enesinori,kai dar tieeek daug like iki atostogu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 31 gegužės 2011 - 13:57
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 05 31, 14:50)
Jusu dar mazute,maniske 3,5 metu isvaziavo atostogauti pirma karta.

MB palepina ir  dukra paziuri,kol kas relaksuoju blush2.gif

...savo laiko seimininkas,

Mazoji jau trecia karta TR,pirma kart vezemes kai buvo 6 men.
Tai sakyciau tada buvo lengviau,daug ir visur (pvz. vezime pleze)miegojo .O dabar va sedziu kambary kol pietu miega pucia dama smile.gif ,nes vezime jau nebemiega schmoll.gif

Tai ir maniskis pagrinde paskui ja laksto.Nu bet vistiek vaiku rezimu gyvenam,jau nepasedesi vakare bare,nes "vaikams miegot laikas" bigsmile.gif

o cia tai nesutinku.Sakyciau ne jus savo laiko seimininkas,o gyvenate vaiko ritmu.
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2011 05 31, 12:59)
Mazoji jau trecia karta TR,pirma kart vezemes kai buvo 6 men.
Tai sakyciau tada buvo lengviau,daug ir visur (pvz. vezime pleze)miegojo .O dabar va sedziu kambary kol pietu miega pucia dama  smile.gif ,nes vezime jau nebemiega  schmoll.gif

Tai ir maniskis pagrinde paskui ja laksto.Nu bet vistiek vaiku rezimu gyvenam,jau nepasedesi vakare bare,nes "vaikams miegot laikas" bigsmile.gif

o cia tai nesutinku.Sakyciau ne jus savo laiko seimininkas,o gyvenate vaiko ritmu.

Na vakarais pasededavome visada..anksciau po visu animaciju,sou ir t.t. vaikai eidavo i kambari miegoti.(dukra su sunum,sunus vyresnis thumbup.gif ) Dukra net neidavo,o reikedavo nunesti....nes....po savo vaikisko sou,eidavome i suaugusiuju sou,o ten ji patogiai isitaisydavo kedeje ir uzgrojus muzikai.......uzmigdavo biggrin.gif Tai poto tik pernesdavome i kambari. Ten nei karto nera prasibude,beto jei prasibustu sunus is karto mums paskambintu.O paskutini karta vezemes kompiuteri..tai po vakarojimu visi vaikai( ir draugu,jie vyresni) eidavo ziureti filmu visi kartu ,o teveliai sau ramiai vakarodavo biggrin.gif

Dar prisimenu jauna pora su maziuku vaikuciu viesbutyje,tai jie puikiausiai galedavo dalyvautu visokiuose vakariniuose sou thumbup.gif vaikas miegodavo vezimelyje,o jie ir sou paziuredavo ir poto dar karaoke eidavo padainuoti(beje taip graziai dainuojanciu nesu girdejusi wub.gif ) ir dar 12 val vakare matydavau,kad po visu sou i bariuka kur ramu,tylu uzsukdavo kokteliuku atsigerti,o vaikiukas vis vezimelyje patogiai miegodavo thumbup.gif

Na kiekvienam skirtingai,musu vaikai savo ritmu mums nesutrukde mes jiems savo biggrin.gif Puikiai buvome prisitaike wub.gif Mes su drauge vis prisimenam tuos gerus laikus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 31 gegužės 2011 - 14:14
QUOTE(Blueta @ 2011 05 31, 14:59)
O dabar va sedziu kambary kol pietu miega pucia dama  smile.gif ,nes vezime jau nebemiega  schmoll.gif

O ant gulto neužmigtų? Paguldot ant gulto, rankšluosčiu užklojat ir po palme kokia pakišat, kad šešėlis būtų. Aš vaikelį taip migdydavau. Jis miegodavo pietų po 4 valandas, nusibostų tiek kambary būti. O prie baseino tokiu metu ganėtinai tylu, miegoti nieks netrukdo.
Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2011 05 31, 10:00)
drinks_cheers.gif
jūs su 2 vaikučiais, man ir su 1 buvo ką veikti  biggrin.gif

pirma karta su 1 buvom, tai pagal sitas, tos buvo tikrai atostogos lotuliukas.gif

QUOTE(mazhule @ 2011 05 31, 10:35)
tai, jeigu kazka palikot... gal kas i Mukarnas spa ar delphin botanik ar kita salia esanti viesbuti vaziuoja ilsetis... juk jie visai salia... tai galetumete sutarti taip pat (cia siaip pasvarstymai)  4u.gif

aisku, man nesvarbu is kurio viesbucio, kad tik galetu kas pagelbeti...

QUOTE(Blueta @ 2011 05 31, 13:14)
Mums irgi jis paliko gera ispudi,jaukus viesbutukas.

Tai jau taip.Su vaikais kitokios atostogos,ir isvis kazin ar jas galima vadinti tikromis atostogomis,cia praktiskai tas pats,kas "motinystes atosotogas",vadinti "atostogomis" laugh.gif
Isvaziaves gyveni ju ritmu,tenkini ju poreikius ir ziuri bele jiems gerai butu,o ten jau to laiko sau,tai ne kazin kiek ir lieka....

Ne nu,be rysio...argi cia atostogos...keltis paryciais uzsiimti gulto  blink.gif  doh.gif

tai mes ir juokiames, kad buvo atostogos vaikams, tik brangokai ir ju auklems kelione kainavo smile.gif

QUOTE(jolita.martyna @ 2011 05 31, 13:21)
kaip suprantu foto is viesbuciu fotografu?
Tai parasykite i pati viesbuti,mes bendravome su rinkodaros vadove,labai maloni moteris mirksiukas.gif Nemanau,kad neatsiustu jums registruotu pastu.
Smagu,kad gerai pailsejote thumbup.gif
Papildyta:

o man su vaikais labai patinka atostogauti..aisku mano vaikai nebe kudikiai wub.gif
Ir motinystes atostogos buvo tikras rojus wub.gif

is vandens sporto, ten buvo atskiras fotografas, budele papludimy turejo ir jo darbas baigesi 5 vakaro, o mes nakti iskridom, bandem visaip jo kontaktus gauti, viesbutis zadejo gelbeti, bet taip ir nesurado jo kontaktu sad.gif

maniskei vyresnei kaip 3, tai jau pati daug ka dare, su ja viena butumem ir paguleti galeje, bet buvo dar kita, metuku neturinti ir vaiksciojanti tik su musu rankyciu pagalba smile.gif nugarai masazu reikia :)norejau turkijoj darytis, ale kad po hamamo su melynem vaiksciojau, tai nerizikavau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(egle50 @ 2011 05 31, 17:35)
ale kad po hamamo su melynem vaiksciojau, tai nerizikavau tongue.gif

O siaube, kas jus ten kankino? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 05 31, 15:46)
O siaube, kas jus ten kankino?  blink.gif

nuo dushios masazavo doh.gif
nors kelis kartus sakiuau, kad skauda ir traukiau tai ranka, tai koja, bet pasekmes vis tiek liko sad.gif
matyt norejo kaip reikiant ismasazuoti, o mano oda jautri... nors pirma karta po hamamo su melynem buvau, anksciau to nebudavo...
Atsakyti
QUOTE(mario @ 2011 05 31, 15:27)
O ant gulto neužmigtų? Paguldot ant gulto, rankšluosčiu užklojat ir po palme kokia pakišat, kad šešėlis būtų.

drinks_cheers.gif
Aš savo mažę panašiai migdydavau, tik Palangoj biggrin.gif , bet irgi pliaže: ant paklodės nusminga, kita paklode užkloju, ir parpia po 3-5 val., turėjo tokį mielą įprotį... wub.gif Dėl valgio ar pietų miego nuo jūros neidavom niekada, nors mažoji pajūrin važiavo nuo 8 mėn. Tiesa, mes puslaukiniame pliaže būdavom, žmonių reta...

Dabar tai mažei septyniolikti, rūpesčiai Turkijoje bus kitokio pobūdžio biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Sveiki, norejau neseniai buvusiu turkijoje pasiteirauti, kaip kainos turkijoje. Noreciau paklausti kokios ten cigareciu kainos? geriau pirkti lietuvoje ir veztis ten ar ten pirkti labiau apsimoka?
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2011 05 31, 15:32)
drinks_cheers.gif
Aš savo mažę panašiai migdydavau, tik Palangoj biggrin.gif , bet irgi pliaže: ant paklodės nusminga, kita paklode užkloju, ir parpia po 3-5 val., turėjo tokį mielą įprotį... wub.gif  Dėl valgio ar pietų miego nuo jūros neidavom niekada, nors mažoji pajūrin važiavo nuo 8 mėn. Tiesa, mes puslaukiniame pliaže būdavom, žmonių reta...

Dabar tai mažei septyniolikti, rūpesčiai Turkijoje bus kitokio pobūdžio biggrin.gif  doh.gif

mano dukra per atostogas pietu nemiega,tiesa sakant net ir nebandziau migdyti biggrin.gif
Uztat po dienos uzmiega,kaip rasiau prie garsiausios muzikos ir visa nakti be prasibudimu pramiega thumbup.gif
Na taip su taviske jau kitokio pobudzio rupesciai.Bet uztat yra proga prisidengus dukra kas vakara i sokius varyti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(egle50 @ 2011 05 31, 14:35)
is vandens sporto, ten buvo atskiras fotografas,  budele papludimy turejo ir jo darbas baigesi 5 vakaro, o mes nakti iskridom, bandem visaip jo kontaktus gauti, viesbutis zadejo gelbeti, bet taip ir nesurado jo kontaktu sad.gif

o kam rasete i viesbuti?
na taip viesbutyje fotografai ten dirba atskirai,bet vistiek turetumete surasti,kas jums pagelbetu g.gif
Del masazu tai uzjauciu su melynemis nelabai malonu vaikscioti doh.gif man ten taip relaksiskai pamasazavo wub.gif
Atsakyti