Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(SOLI-SOL @ 2011 05 31, 12:00)
Ačiū 4u.gif visiems nepatinėgusiems atsakyti.Dėl tų pačių gultų ir to blogo tono tai visiškai pritariu.Užtat man ir niekaip nesuprantama kodėl juos reikai užsiimti, nes man tokių minčių net nebuvo.Pasakė tik tie kas jau ten buvo atostogų, kai jau prasitarėm kad važiuojam patys atostogauti.Todėl jūsų ir pasiklausiau kaip ten yra iš tikrųjų.O važiuojam į Mukarno viešbutį.Tikiuosi gerai pailsėsim.

Zinote, as nenumirstu, jei neradus gulto norimoj vietoj reikia atsigulti ne prie juros, o prie baseino ar atvirksciai. Galiu gulti atskirai nuo seimynos ar draugu. Bet jei jums bus nerealiai patogu guleti prie vaikisko baseinelio ir tai bus imanomo tik uzsiemus anksciau gultus, tai darykite, kaip jums patogiau, pamirskite ta gera tona. Na nesigadinsi sau atostogu vien todel, kad kazkas pasake, kad geras tonas reikalauja tokiu auku. Elkites pagal situacija mirksiukas.gif Svarbu atostogu kokybe nenukentetu. Apsiziuresite, isbandysite ir pati nutarsite, kaip jums daryti 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egle50 @ 2011 05 30, 22:52)
gal kas  artimiausiu metu skrendat i Delphin delux resort? labai prasau atsiliepti.... 4u.gif  ax.gif

tai, jeigu kazka palikot... gal kas i Mukarnas spa ar delphin botanik ar kita salia esanti viesbuti vaziuoja ilsetis... juk jie visai salia... tai galetumete sutarti taip pat (cia siaip pasvarstymai) 4u.gif

QUOTE(SOLI-SOL @ 2011 05 31, 08:04)
Sakykit ar kas esat buvę Mukarno viešbutyje.Gal galit papasakot apie šį viešbutį, gultus.Kaip suprantu juos reikia eiti užsiimti anksti ryte.O kaip reiškia užimtas? Pasidedi ant keturių (mūsų šeima) gultų po rankšluostį ir eini pusryčiaut?Ar jau turi budėt kol kitas šiemos narys ateis?Nelabai suprantu, gal galit kas paaiškinti.

Mes ilsejomes salia, tai prie juros papludimyje lyg ir budavo tusciu gultu mukarnas spa.. nelabai dairiausi, bet neatrode, kad ten zmonems nera kur atsigulti... be abejo, nezinau kokia situacija prie baseinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaras.U @ 2011 05 31, 10:00)
Užsiimti gultus iš anksto yra blogas tonas. Nereikėtų taip daryti. Ir netgi nežiūrint į argumentą, kad visi taip daro sad.gif

na cia as nesutinku, nes jeigu vaiksciosi labai kulturingas tarp visu nekulturingu ir akis draskanciu rusu, tai busi durniaus vietoj. visi uzsiima tuos gultus ir nereikia cia but kitokiu, nes tik sau atostogas susigadinsi, o kitiemjs gi vienodai, kad tu nerandu kur prigult. As visada vezuosi kokia skara, zurnalu ar dar ko, kad galeciau pries pusrycius uzmest ant norimu gultu ir visai nesijauciu del to kalta, tiesiog pasirupinu savim ir savo seima. ax.gif ir nesiruosiu keist savo iprociu, nes ten tiesiog tai daryti butina. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gisa @ 2011 05 31, 12:42)
nes ten tiesiog tai daryti butina.  doh.gif

o stai cia jau jus neteisi schmoll.gif Butina tikrai nera schmoll.gif . jau sakiau, kad to nedarau ir atostogu man nei viena diena nebuvo sugadinta del gultu, o jus paskaicius, tai atrodo butent taip ir turetu buti. Ir mano poziuris yra kitoks nei jusu ir tikiuosi, kad ateis laikas, kai visi elgsis panasiai. As net ranksluosti pasiimu, jei pasitraukiu nuo gultu ilgesniam, nei valandos laiko tarpui. Ir durna del to nesijauciu - grizusi vistiek randu kur atsigulti. Buvusi viesbuciuose ir pilnuose rusu, ir ten kur ju isvis nebuvo rasta ir visada elgiuosi taip pat. Toks mano supratimas apie kultura. Kaip ten bebutu, kitu aukleti nesiimu, lai elgiasi, kaip juos mamos mokino tongue.gif rolleyes.gif Siaip aisku, vadinti nekulturingais zmonemis tuos, kurie uzsiimineja gultus gal kiek per drastiska. Bet tas pasakymas, kad jei aplink nekulturingi, tai galima ir paciam tokiu buti, tai jau nuskambejo labai ne kaip unsure.gif Tik man kazkodel asociacijos ne tiek su gultais, bet su eilemis prie bliudu, maisto trukumais, perpildytom lekstem ir t.t. ir pan. Prisiminiau, kaip kazkuri cia is merginu aprasinejo kovas del maisto kazkuriame viesbutyje siemet ir kiek supratau, tai lietuvaiciai sioje kovoje buvo ne paskutiniai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 05 31, 12:53)
na nemaciusi as blogu vietu prie juros ar baseinu, kad reiktu geresnes uzsiimti  schmoll.gif

bloga vieta yra kokiam nors uzkampyje, kai visa kompanija vienu metu dalyvauja dienos animacijoje. Kad ir kaip saugiai jautiesi, vistiek norisi bent viena akim matyti, ar tavo daiktai netirpsta kokio nors netikelio uzantyje ax.gif
Atsakyti
nebnervinkit su tais gultu uzemimais.
Simenoj Sun Club ju truksta ar galima ramiai miegot? as per atostogas nors pamiegot noresiu blyn, o ne keltis 6 kaip darban del gultu.
Atsakyti
QUOTE(gisa @ 2011 05 31, 11:42)
... nes jeigu vaiksciosi labai kulturingas tarp visu nekulturingu ir akis draskanciu rusu, tai busi durniaus vietoj.

Aš niekada nesijaučiu durniaus vietoje, kuomet elgiuosi pagal savo "sugadintą" kultūros supratimą ir niekada neigiamas pavyzdys man nėra skatintinas, koks jis bebūtų saldus.
... ir nereikia cia but kitokiu, nes tik sau atostogas susigadinsi, o kitiemjs gi vienodai, kad tu nerandu kur prigult.

Aš visų pirma būsiu savimi. Ką padarysi, jei tuo aš skirsiuos nuo Jūsų, bet atostogu tuo aš sau nesusigadinsiu, tikiuosi ir Jums.
... As visada vezuosi kokia skara, zurnalu ar dar ko, kad galeciau pries pusrycius uzmest ant norimu gultu ir visai nesijauciu del to kalta, tiesiog pasirupinu savim ir savo seima.  ax.gif  ir nesiruosiu keist savo iprociu, nes ten tiesiog tai daryti butina.

Apmaudu, kad dėl tokios Jūsų pasaulėžiūros kentės kiti sad.gif

P.S. o dar sakom, rusai ten, rusai ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintaras.U: 31 gegužės 2011 - 12:24
Na mes pvz niekada neturėjom problemų dėl gultų, nors žmonių viešbutyje buvo tikrai nemažai. Būdavo, kad ateinam ir 12 į paplūdimį, bet visada rasdavome bigsmile.gif Net mintis nebuvo šovusi į galvą, kad reiktų eit užsiiminėt juos g.gif
Atsakyti
QUOTE(kerepliuke @ 2011 05 31, 13:24)
Na mes pvz niekada neturėjom problemų dėl gultų, nors žmonių viešbutyje buvo tikrai nemažai. Būdavo, kad ateinam ir 12 į paplūdimį, bet visada rasdavome  bigsmile.gif Net mintis nebuvo šovusi į galvą, kad reiktų eit užsiiminėt juos  g.gif

geguzes pradzioj ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 05 31, 13:25)
geguzes pradzioj ? smile.gif

Praeitą savaitę smile.gif

Tiesą sakant, labiau reikėjo rūpintis staliuku vakarienės metu lotuliukas.gif Paskutinį vakarą palijo, tai visi vakarieniavo viduje. Mes su MB nuėjome apie 20 val (nors vakarienė prasideda 19), tai įėjom į restoraną, pasijuokėm, apsisukom ir išėjom lotuliukas.gif Žmonės prisikrovę maisto vaikšto su lėkštėm po salę ir neranda vietos. Kažkoks visuotinis pamišimas tą vakarą buvo doh.gif Nuėjom po valandos ir ramiai pavakarieniavom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerepliuke: 31 gegužės 2011 - 12:31
QUOTE(kerepliuke @ 2011 05 31, 13:26)
Praeitą savaitę  smile.gif

Pernai geguzes 28-a pas mus viesbutyje aplink baseina buvo viena eile gultu, birzelio 3-ia dvi, o birzelio 6 jau trys smile.gif Labai smarkiai daugeja zmoniu, birzelio pradzioj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 31 gegužės 2011 - 12:32
QUOTE(Tinka @ 2011 05 31, 12:20)
nebnervinkit su tais gultu uzemimais.
Simenoj Sun Club ju truksta ar galima ramiai miegot? as per atostogas nors pamiegot noresiu blyn, o ne keltis 6 kaip darban del gultu.

Nesinervuokit smile.gif . Buvom Simenoj prieš 3 savaites, viešbutis buvo pilnas pilnutėlis, bet laisvų gultų rasdavom ir 11 valandą, tiesa, ne prie centrinio baseino. Bet pajūry ar prie kitų baseinų visada rasdavom vietos.
Atsakyti